Intalnire Nocturna Sambata Ora 17.00 La Sala Sporturilor !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu sunt in Pitesti acum si nu stiu pe la ce ora ajung in Ploiesti .. dar poate trec mai pe seara .. pe la 10-11 ..
-
A fost vremea foarte aiurea in ultima vreme .. dar cand o incepe sa se incalzeasca ne strabgem mai multi si poate o punem si de o sesiune .. intre Loganuri in special ..
Leave a comment:
-
cam greu cu sincronizarea...ba` unu...ba altu`..aia e. e cam ..aiurea sa te apuci sa te strigi ca n gara`..totusi..!
nu se stie niciodata..cine cu cine ..si cine de ce ..si mai ales ..cum de e prin zona"..asa k`...daca e sa se nimereasca...ok`..if not...ciocu` mik..si 40la ora`..
..
scuze pt caracterele gen .irc insa..mai am niste cele probleme cu tastatura..si ..no` ..pana ma obisnuiesc cu ea...o mai dau in prescutari.
numai bine.
Leave a comment:
-
a fost cineva la sala aseara? din cate stiu era intalnirea nocturna.
dar in seara asta vine cineva?
Leave a comment:
-
Nimeni nu ma crede....treaba e logica...masina usurica, forma aerodinamica, motor de turatii.....poate trage umpic mai bine ca una stock dar nu am nimic umblat la ea.
Leave a comment:
-
Esti bun la d-astea ma .. dar ai ceva si la masina facut .. pinioane schimbate .. ceva ceva ..
Leave a comment:
-
am vaz cum stau cu megane-ul....prima oara jumate de masina, a 2 a oara am scapat-o in limitare...si am ratat de tot
))..oricum e bine...la 40 cai diferenta stau in costa ta...acu daca se mai ofera cineva ast propuneri.
Leave a comment:
-
Da ma .. lasa ca am venit cu Megane-ul si mi-am luat revansa ..
Leave a comment:
-
poate imi gasiti in seara asta un logan de 16V sau vine mihaitza cu MCV-ul sa isi ia revansa..ramane sa vb la telefon si poate pica ceva.
Leave a comment:

Leave a comment: