Fotografii Alessandro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Archangel80
    replied
    Originally posted by alessandro View Post
    Aici cateva cadre din Viscri. Biserica Evanghelica Fortificata si case prin sat.

Un lucru este cert...la Viscri ma voi intoare cu siguranta !
    Tot asa prost drumul. Anul trecut cand am fost era jale.
    Foarte frumoasa zona. Sunt multe de vazut in zona respectiva, cetatea Saschiz, cetatea Rupea, Feldioara, bisericile fortificate de langa Brasov Prejmer si Harman.
    Daca ti-a placut Viscri nu evita si bisrica fortificata Biertan. E senzationala.

Leave a comment:

• ion_R5
    replied
    Pai nu se va mai fabrica... asa ca deja e masina de colectie.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Nu comentez !
    Attached Files

Leave a comment:

• Crissuu
    replied
    Wow ! Sunt superbe

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Chestia aia habar nu am ce e. Am vazut o imediat dupa ce am tras. Obiectivul era curat si nu e nici vreun flare.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Se refera la dunga aceea de pe mijloc care e in "ceata" , ma gandesc ca era un firicel de iarba

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    La ce zona in ceata te referi ? La fundalul estompat ?

Asta e trasa cu 50mm la f/1.8 de la distanta relativ mica si fundalul a iesit complet din focus.
    Focale foarte bune de portret sunt 200 cu 2, 300 cu 2.8...dar costa cam cat un Logan nou fiecare.

Despre procesare...ce sa zic, niciodata nu vei scoate din camera ce poti sa faci in procesare...niciodata. Tot fac procesare pentru ca altfel nu poti fi competitiv.

Pun exemplu before/after prima poza din seria cu toamna. Ia zi...mai are acelasi farmec ?
    Attached Files
    Last edited by alessandro; 13 September 2013, 21:28.

Leave a comment:

• ion_R5
    replied
    Asa si din cea alb-negru se putea scoate mai mult (ai zona aia de "ceata", care cu un obiectiv mai destept o scoteai cu definitie mai bine) La procesari... nu pot spune ca sunt fun. O poza alb-negru de toata admiratia o faci cu un aparat clasic cu film (de preferat sa ai scula de scos pozele pe hartie acasa si sa te joci cu timpii si solutiile pana obtii efectul dorit)

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Depinde...exista imagini care nu spun nimic in alb-negru.
    Cea de mai jos este "atent studiata" in jur de 45 minute la procesare.
    Attached Files

Leave a comment:

• ion_R5
    replied
    Adevarul ca o fotografie alb-negru - in genul celei de mai sus, este de departe mult mai expresiva decat fotografii color "atent studiate"

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Am si o propunere de a o vinde cu totul, fara drept sa o mai folosesc pe undeva vreodata.

In ceea ce ma priveste fotografia de peisaj este la nivel de hobby fata de portretistica.
    Momentan sunt in cautare de modele pentru ceva mai fashion.
    Attached Files
    Last edited by alessandro; 12 September 2013, 19:29.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Amandoua sunt faine, dar prima e criminala, asta iti pot confirma si alti colegi.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Care din ele ? Mie imi plac amandoua in aceiasi masura. Prima, cea cu soarele, m-a chinuit mai mult.

Mai am multe poze dar nu cred ca este cazul sa le postez acum...pastram rezerve pentru la iarna.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Da, chiar vroiam sa pomenesc de inspiratia bahica )

Faina mai, faina tare! Cred ca e cea mai tare din ce ai aratat pana acum.

PS: asteptam sa vi cu ceva, era cazul !

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Da Seciu.
    Nu cred ca s-au schimbat multe de atunci...mancarea si vinurile delicioase sunt insotite de asemenea peisaje...de vis.

P.S. a 2 a e de inspiratie bahica

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google