@ Ion. La Maica Precista...in spate la Prahova Plaza.
Acum sunt plecat pe la Sovata. Marti o sa pun ce am facut pe aici.
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Fotografii Alessandro
Collapse
X
-
Preotu cu barba alba seamana cu Christopher Lee fara dar si poate (personajul din Dracula)
Leave a comment:
-
Felicitari pentru toti pasionatii de fotografie. Nu are rost sa va "consumati" pasiunea si in dispute... pastrati-o doar pt. fotografie
Nu poti face 100% fotografii perfecte. Daca mai ies cateva nereusite, nu cade coroana la nimeni... se poate intampla.
Poza 4 de la nunta - in contextul respectiv nu-i rea deloc. Mirii apar invaluiti intr-o lumina "stranie - nepamanteasca" venita de sus, ca si cum ar fi desprinsi de curtea bisericii. Efectul din poza nu este "spectaculos" insa per total nu-i o poza rea.
La ce biserica a fost cununia? Pe preotul roscat l-am cunoscut prin 1992 si facea parte din ASCOR. E interesant si preotul cu parul si barba alba - seamana oarecum cu Carol I
Leave a comment:
-
Doua portrete si pisicul care imi mananca zilele
Leave a comment:
-
Eu de obicei evit sa comentez ideea, momentul, emotia surprinse intr-o fotografie.
Daca le comentam inseamna sa fim subiectivi si nu este corect din punctul meu de vedere.
In schimb cand vorbim de tehnica putem sa fim cat de duri si rai se poate.
In consecinta mi-am asumat riscul de a posta public pozele si de a suporta criticile.
Leave a comment:
-
Imi place buchetul cu verighetele, ideea e buna (de la tine citire?) , imi place cum a iesit lumanarea, imi plac artificiile, probabil ca daca aveai o profunzime mai mare salivam dupa prajiturile alea.
Sunt convins ca pe compu tau au o claritate mai buna (am eu ce am cu sharpness-ul, stiu ca exagerez de multe ori).
Cu fotografia 4 pentru mine e grele, ideea e excelenta, cred ca mi-ar fi greu sa fac ceva de genu, de asta nu pot comenta.
In biserica greu sa poti face ceva spectaculos, nu prea ai de ce te lua + conditiile de lumina, sustin ideea de fara blitz atata timp cat echipanentul permite fara a altera calitatea. Decat un cadru plin de zgomot etc (nu e cazul aici) mai bine ajutor de la blitz sa iasa ceva "curat" , chiar daca pierde oleaca din valoare.
Mergi inainte si vei persevera pt ca pasiune este, idei sunt.
Nu s-a nascut nimeni cu aparatu in mana tragand cadre la nunti, si chiar nu mi se pare deloc ok sa se puna alte fotografii doar sa facem un subiect de comparatie si alte cele, dechideti-va thread separat sa va luati si voi laude si castane.
Leave a comment:
-
Ma duc in mijlocul salii, fac un balans de alb cu grey card si il folosesc toata seara.
Pentru corectii exista raw + Lightroom. In 90% din cazuri gasesc pe undeva o bucata de alb in cadru (camasa mirelui...rochia) de pe care sa selectez albul.
Legat de iso nu am nici o jena sa trag la 12.800...cu putin NR este perfect utilizabila.
Leave a comment:
-
Eu nu urc de regula peste iso 800, editarea la mine este cat mai ''light'' posibil sau deloc. Cand mi-oi permite 2 blitzuri, o fi alta poveste.
Depinde de cum folosesti blitul, cu difuzor mare peste, nu are nici o problema la folosire ''full-frontal''. Daca sala este prea inalta nu te ajuta sa dai cu el in tavan, daca tavanul este colorat iti strica de cele mai multe ori culorile, aproape iremediabil daca nu ai facut un balans de alb individualizat inainte.
Cum in marea parte a salilor mari exista cel putin 2 tipuri de surse de iluminat, fluorescente de varii temperaturi de culoare si cu filament clasic, balansul de alb individualizat este o mare problema.
Singura chestie care functioneaza in situatiile astea este un obiectiv cat mai luminos si din pacate foarte foarte scump.
Leave a comment:
-
Eu dau cu flash doar in sus daca am tavan sau putin aplecat in fata daca e doar cerul deasupra.
Absolut niciodata dar niciodata nu dau cu flash-ul la 90 grade.
Prefer sa bubui iso(12.800-25.600), sa dau cu flash de completare si sa reduc zgomotul in procesare decat sa am negru fara detalii in spate si fetele inundare de lumina dura...mi se pare total inestetic. ( din nou parerea mea )
Nu as dori sa se stearga comentariile doar ca nu mi se pare normal sa se puna alte poze decat ale mele.
Leave a comment:
-
Sunt sigurul care iti face o ''recenzie''.
Prea mult flash, recte luceste pielea, prea multe lucruri shiny, etc, samd. Eu nu vaz nici unde.
Fii liber in a ruga moderatorii sa stearga ce-am scris in ultimele 2 posturi.
Conteaza sa nu ai flash, nu sa prinzi momentul si sa iasa fotografia. Sa nu ai flash, golden rule !
Attached Files
Leave a comment:
-
1. pozele le-au placut foarte mult mirilor si tuturor prietenilor mei. ( in rest nimic nu mai conteaza )
2. mie nu imi place stilul tau de poze de nunta...prea mult flash si in spate ai umbre prea puternice...profunzime prea mare...si pot continua. Este parerea mea
3. pana acum esti primul si singurul care spui ca nu iti plac...pemtru ca ai un stil diferitLast edited by alessandro; 15 July 2013, 17:11.
Leave a comment:
-
Nu voi a fi rautacios, dar la cursuri nu ai prea fost atent. Faci greseli de incadrare flagrante in mod constant.
Flare in conditiile in care ai facut poza, la prima vedere cel putin, n-ai cum.
Totusi, ar trebui sa fie un examen destul de serios pentru intrarea in breasla pozarilor de N.B.C.
Lauda de sine nu miroase a bine, dar sunt cel putin 2 nunti unde o buna parte din pozele facute de mine (gratis & drept hobby) au sfarsit in albumul de nunta.
Fa-ti prieteni fotografi printre studentii la arte. Ai sa inveti mult mai multe de la ei. Totul este sa-i si asculti
PS > daca ti-am poluat topicul cu propriile-mi fotografii, te rog sa ma ierti, dar ma simteam dator sa pun un punct pe ''i''.Last edited by vitriol; 15 July 2013, 17:20.
Leave a comment:
-
Pai cam asta am vrut sa fac...defapt am dorit sa obtin un flare (dar nu a fost sa fie) si efectul soft care se vede.
Leave a comment:
-
poza 4 mi se pare cam arsa si in plus se vede naspa din cauza soarelui :|
Nu ai parasolar?
Leave a comment:
-
Octavian...dupa cum ti-am promis.
Echipament folosit : D600 + 50 f/1.8 + Nissin Di622Mk2Attached Files- DSC_1028.jpg (82.4 KB, 78 views)
- DSC_1038.jpg (84.9 KB, 74 views)
- DSC_1083.jpg (92.4 KB, 70 views)
- DSC_1180.jpg (81.9 KB, 79 views)
- DSC_1187.jpg (69.7 KB, 75 views)
- DSC_1197.jpg (44.7 KB, 69 views)
- DSC_1206.jpg (51.3 KB, 49 views)
- DSC_1213.jpg (37.2 KB, 50 views)
- DSC_1288.jpg (54.8 KB, 56 views)
- DSC_1338.jpg (74.2 KB, 57 views)
- DSC_1518.jpg (54.2 KB, 53 views)
Leave a comment:

Leave a comment: