Ce muzica ascultati in masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alx1978
    replied
    Tocmai mi-am facut un cd cu mp3 cu muzica veche de top MTV (Dj Bobo, Dr. Alban....)
    si atunci cand i-au persoane in masina incepe si zice "off pe melodia asta m-am indragostit de cutarica, .. faceam x lucruri , eram pustan "
    eu zic ca este necesar un astfel de cd

Leave a comment:

• kamikaze
    replied
    Eu ascult in masina toate tipurile de muzica(mai rar manele, doar cand sunt cu anumiti prieteni, si atunci volumul e destul de mic).Recent mi am facut un cd cu vama veche, bob sinclair, chirs brown-kiss, etc. Prea tari m-ai ales la drumuri lungi.

Leave a comment:

• ady_87
    replied
    House,techno-house,club,unpic de tribal si radio mai rar

Leave a comment:

• K-gula
    replied
    Rock, hause, tehno, drum&base, hip-hop, oriental, Radio Impuls, Radio 21 si daca se poate la nivel max si sa stresez babele de pe trotuar

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    stiti cum se zice: hai cu maneaua sa ne facem damblaua .
    In afara de manele si house mai ascult cate o greceasca, turceasca ....de-alea mai pe sistem asa

Leave a comment:

• silviu_cos
    replied
    ca bine zici razvane am niste piese tribal.. de toata frumusetea.. mai mare placerea sa le asculti si mai ales in masina TRIBALMANIA

Leave a comment:

• HHO_PRIMO
    replied
    Dragii mei cel mai bine ma simt cand imi canta BUG MAFIA si OMBLADON... MAI AM MOMENTE CAND ASCULT SI HOUSE DAR FOARTE RAR... FARA MANELE PT CA MA ORIPILEAZA... MENTIONEZ CA ASCULT MUZICA IN SISTEMUL de 4 boxe Blaupunkt cu un cd player Blaupunkt (dotare de fabrika dacia logan) Love music... Love to party

Leave a comment:

• RazvanB
    replied
    off: am o mare , chiar imensa pasiune pt muzica Techno / Techno-House / Minimal/ Minimal-House . si asta nu pentru ca e la moda sa fii "minimalist" ci pentru simplu fapt ca de mic imi place asa ceva.
    deci ordinea ar fi cam asa:
    1.techno (minimal, techno-house, etc)
    2.tribal (merge bine in masina .. incercati)
    3. am facut un mp3 cu o selectie de muzica veche gen: abba, bony m, julio iglesias... etc( uneori te doare capu de la prea mult bass si efecte)
    4. deea
    5 kiss fm

Leave a comment:

• wizard24
    replied
    deci in ordine, house , dance, hip-hop(unele melodii) si iara-si house,
    tin sa va zic ca de 2 ani de cand mi-am schimba cassul vechi cu un mp3,si am si reusit sa invesstesc un pic in sistemul audio ...nu am mai ascultat radio numai cred ca de vre-o 5 ori,in rest a mers non stop lupa la mp3 )

Leave a comment:

• mihai.gigi
    replied
    Hip-hop
    Depeche Mode (old)

Leave a comment:

• Adriann
    replied
    Originally posted by felixb View Post
    Depinde de zi ,cand sunt suparat simphonica,si cand ma dau cu BMW-uri ascult house.
    De ce imi era mai frica nu am scapat.

Eu ti-am recomandat in alt thread niste JBL'uri (pe care le-ai si luat am inteles) pentru ca nu am crezut ca asculti simfonica in masina, .... m-ai si te-am spart, caci nu cred ca suna bine pe simfonica.....de pretat la acest gen sunt tot DLS'urile si poate si altelea dar nu imi vin in minte acum.

Ce pot sa sper acum, este sa nu te superi prea des ...........

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    am o idee .. sa facem Radio Logan ! )) ascult orice muzica mai putin populara in rest orice .. imi place sa se tot schimbe .. nu tot acelasi gen

Leave a comment:

• noyz
    replied
    C FM ? nam auzit ... da probabil la voi in ct este.

Da imi fac CD-uri mp3-uri, am si un dosarel si htmluri pe telefon in caz ca ma uit dupa o melodie anume.. mp3-ul meu nare dir-list.
    ascult asa:
    RnB
    Hip-Hop
    Dance
    Trance
    House - (white sensation ,Dance Departement)
    Rock - (dar nu foarte mult si nu hard... ex: Simple Plan, Prodigy - care imi place desi e mai hard-rock )
    Kiss FM
    One FM
    DEEA
    Student FM
    21 nu prea mai ascult de cand cu morar si colegu lui de la dim dementa care fura glume din ziare si le zic ca si cum ar fi ale lor.. si a iesit ceva scandal.

Leave a comment:

• silviu_cos
    replied
    muzica electronica (house) : -minimal
    -house club
    radio : ONE FM
    C FM
    kiss fm
    si altele... exclus doina fm

Leave a comment:

• golanu
    replied
    Prin oras (Bucuresti) unde mai mult stai decat mergi raman la blues sau city FM daca imi e prea lene sa pun playeru iar prin afara pun un CD care sa aiba mai multe tipuri de rock (si mai agresiv si balade, intre anii 70-90).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google