-Dacia Logan facelift Dacia Logan Phase Deux (ph2)
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Logan Phase Deux (ph2) Logan facelift |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#103 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-11-2007
Motorizare : 1.6 16V 105cp PH2
Varsta: 24
Posturi: 1,898
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Tg Jiu]
|
Mi se pare foarte frumoasa si cred ca o sa aiba succes. Asteptam momentul lansarii sa vedem ce o sa iasa. Bafta
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 24-09-2007
Motorizare : 1.4 MPI 75 hp {remapat}
Varsta: 24
Posturi: 1,826
Membru :
[VIP]
[LoganClub Iasi]
|
Si mie imi place mult...arata bine....si imi place ce au facut si la interior...bara din fata e putin nustiu cum..dar in rest e ok
![]() multumi de pozele spion ) ....lucrati pe acolo baieti??sau cum ati facut rost de ele? P![]()
|
|
|
#108 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 25-04-2008
Motorizare : 1.4 M (pi)
Posturi: 1,065
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
[quote=mihai.gigi;108806]Spatele e ok, mai putin banda cromata...Si fata e draguta dar ma cam sperie grila! Asteptam si interiorul!
![]() Banda aia cromata se poate da jos. Nu stie cineva ce variante de echipare si ce motorizari va avea logan phase deux? sorry pt. ca am postat trei mesaje identice mai sus... sorry. nu am mai putut sa dau edit
Last edited by andrei; 1st May 2008 at 11:35. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 31-12-2007
Motorizare : 1.4l la 8 volti numai cativa cai
Varsta: 21
Posturi: 611
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Sibiu ]
|
Stiti cumva daca la modelul acesta s-a schimbat ceva la portbagaj? Au pus amortizoare in loc de arcuri?
|
|
|
#110 |
|
Initiat
![]() Data inscrierii: 12-01-2008
Motorizare : 1310
Varsta: 22
Posturi: 31
Membru :
[Initiat]
|
Va exista posibilitatea ca dupa lansarea modelului asta (sa zicem decembrie2008-ianuarie2009) sa se poata cumpara loganul actual? Sau se va renunta complet la modelul din prezent?
|
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Citat:
Dupa lansarea Logan Ph2, numai Logan Ph1 care sunt in stoc la dealeri vor mai putea fi cumparate, o sa inceteze fabricarea lui. |
||
|
|
|
|
|
#114 |
|
Initiat
![]() Data inscrierii: 20-07-2007
Motorizare : 1.4MPI
Varsta: 20
Posturi: 48
Membru :
[Initiat]
|
Din pozele de mai sus bordul la Ph2 e acelasi ca la Sandero, si fetele de portiera.. mie unu nu prea imi place ca seamana, si grila la fel, as fi vrut sa fie deosebirea mai mare intre logan si sandero.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Asupritor nestingherit 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 27-10-2007
Motorizare : 1.4 dispneic
Posturi: 4,739
Membru :
[Asupritor nestingherit 2]
[LoganClub Bucuresti]
|
Arata f bine...mai putin partea frontala(parerea mea)...Interiorul pare mai bine finisat, acum ramane de vazut
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-11-2007
Motorizare : 1.5 DCI 90 HP
Posturi: 2,572
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Cluj, LoganClub Sibiu ]
|
Parca parca se apropie de o masina adevarata, nu ca loganul ph1 nu ii masina adevarat dar totusi. Interiorul daca nu ma insel ii ca si la sandero? Iar exteriorul imi place
oricum eu tot 4x4 astept ))
|
|
|
|
#120 |
|
Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 01-05-2008
Motorizare : 1,9 tdi
Varsta: 23
Posturi: 69
Membru :
[Junior]
|
Da, arata mai binisor.Dar dupa cate se observa schimbarile la care ma asteptam:ma refer la locul butoanelor pentru geamurile electrice, niste oglinzi noi;nu vad pentru ce ar creste pretul cu 400 euros...astept mai multe poze cu interiorul k la exterior nu sunt mari schimbari.Salutare
|
|
|
|