Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Primarii pezedisti platesc ciobani care sa bata contracandidatul la alegeri.


    Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată pe Neculai Hanţă, fost primar ar comunei gălăţene Suceveni, pentru instigare la vătămare corporală. Alături de acesta au fost puse sub inculpare alte patru persoane pentru tentativă la om...

    Un primar PSD a plătit doi ciobani care l-au bătut crunt pe contracandidat şi l-au forţat să renunţe la cursa electorală. „Na, să-ţi mai trebuiască să candidezi!“
    Na!

    "Ca să înțelegem cine sunt cu adevărat liberalii". Liberalii bat IT-iștii pe care pesediștii îi ajută cu bani și scutiri de impozite.[/QUOTE]
    Ca s ane intelegem, daca eu te arunci in apa, apoi iti dau mana sa iesi din apa, inseamna ca te-am ajutat?
    Scutiri de impozite aveau IT-stii si inainte de marea guvernare pezedista, doar ca li s-au taiat facilitatile prin marea revolutie fiscala initiata de pezedea in 2017.

    In alta ordine d e idei, uite ce patesti cand mananci mult rahat si nu bei apa suficienta.
    Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat de urgenta, joi dimineata, la Spitalul Floreasca din Capitala.

    El a suferit o criza de colecist si medicii au decis sa il opereze, informeaza Realitatea Tv.
    Discutie Ciordache-chirurg:
    -domn' doctor, scap?
    -alta intrebare, Florine!

    Femeile din PSD sunt indignate: Tudose a incercat sa o umileasca pe Carmen Dan. E a patra femeie care paraseste Guvernul
    Pai, daca e incompetenta, ce sa-i faci, n-ai ce sa-i faci....s-o tina in guvern doar pentru ca e femeie?
    S-a dus demult curentul feminin din anii '80, s-a vazut in USA ca lumea nu vrea femei in politica.
    Americanii au vrut sa bage femei pana si printre pilotii US Navy, fara criterii de competenta, ajungea doar sa fii purtatoare de tampoane cateva zile pe luna.
    Totul s-a terminat cand fomeile pilotese au izbit cu burta prea multe avioane de puntea portavionului, sau mai rau, au amerizat cu ele.
    Last edited by mr.K; 11 January 2018, 16:03. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Am vazut la tv ca tudose sustine sustinatorii pedofililor. Cine il sustine pe tudose? vreun hastag, ceva?

      N-ar fi bine sa iesim in piata victoriei sa se dea puscarie pe viata pentru pedofili? hastag moarte pedofililor... cica e numai 3 ani pedeapsa.... o fi mai rau sa fii pedofil decat corupt sau hot? Pentru coruptie iei 14 ani, pentru pedofilie numai 3... pe cine bagam la puscarie? pe dragnea, da-l dreq de ciuma rosie, nu ne pasa de pedofili ca suntem impotenti (din toate punctele de vedere). hastagmoartepedofililor!

      S-a descoperit si pe la iasi un politai pedofil... hastag ce zice?
      Last edited by Fanez; 11 January 2018, 21:46. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Fane, arma secreta impotriva pedofililor.
        Vad ca nimanui din politie nu ii pasa ca-s colegi cu un pedofil, cum sa ma mai simt eu protejat de asa specimene numite politisti?
        Ma mai uit si la guvern si parlament, deja simt ca nu apartin acestei tari.
        Last edited by mr.K; 11 January 2018, 22:13.

        Comment


        • Pot să vă întreb care sunt concluziile pe care le aveți după abuzul în serviciu făcut de Tudose? Cititorii de propagandă securistă, ați găsit informațiile date de mine? Nu vă întrebați de ce nu le găsiți? Credeți că nu s-au întâmplat?

          Stop, să respirăm. Ziarul Cotidianul are o versiune total pe dos a poveștii. Este bine să o cităm și pe aceasta. Care să fie oare adevărul?

          Șeful Agenției Naționale de Resurse Minerale (ANRM) a pus în exercitare o sentință definitivă a Justiției: actualizarea prețului de referință al gazelor naturale. Acest preț influențează redevențele plătite statului român de către cei care exploatează, în România, aceste resurse. La gaze naturale, prețul, stabilit din 2008, este de 45 euro/mc. Pe bursă azi gazele se vând cu 89 de euro.

          Așadar, redevențele încasate de statul român sunt plătite la jumătate față de cât ar trebui să fie.

          Ce s-a întâmplat după ce șeful ANRM (cu acorul premierului) a pus în executare sentința definitivă a Justiției? Noul preț de referință a fost stabilit, de către experții români, la 91 de euro. ANRM a emis un ordin și l-a înaintat Secretariatului General al Guvernului. SGG urma să-l trimită la Monitorul Oficial spre publicare și, prin consecință, spre a intra în vigoare. N-a mai apucat să-l trimită. De ce? A intervenit Liviu Dragnea. Șeful PSD a oprit ordinul șefului ANRM și a luat Monitorul oficial din subordinea Guvernului, trecându-l în subordinea Parlamentului. Mai mult, șeful ANRM a fost eliberat din funcție!

          Nimic mai clar: Tudose vrea dublarea redevențelor, Dragnea le vrea cum sunt, la jumătate de preț. Guvernul nu poate fi tras la răspundere când nu aplică o sentință definitivă. Ce rezultă de aici? O fi Tudose omulețul sistemului, dar Dragnea este omul Sistemului. Sistemul (cu S mare) bate sistemul cu s mic. Acela cu S mare este condus de marile corporații, iar Dragnea nu are curajul să-l înfrunte. Mai din topor, Tudose are acest curaj. De ce este Dragnea cum e (laș) are legătură cu dosarele lui de la DNA și cu visul de a deveni președinte al țării.
          Incredibilă aberație scrisă în Cotidianul. De data asta îi cred pe cei de la Hotnews.
          Un nou moment tensionat între Dragnea şi Tudose. Ce i-a cerut liderul PSD şi ce i-a răspuns premierul. Între liderul PSD, Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose a avut loc, în ultima săptămână din 2017, un nou moment tensionat, au declarat mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Dragnea s-ar fi deplasat la sfârşitul săptămânii trecute la guvern pentru a-i cere premierului Tudose să nu publice în Monitorul Oficial decizia de schimbare din funcţie a şefului Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) şi să o reinstaleze în funcţia de secretar de stat pe Oana Schmidt Haineală, care a câştigat procesul împotriva deciziei CSM de încetare a detaşării la Ministerul Justiţiei. Potrivit surselor, premierul Tudose i-ar fi respins ambele solicitări, scrie Hotnews.ro.
          Last edited by gecmc94; 11 January 2018, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • @pesedisti, acu 1 an de zile era mare veselie pe aici, ca or sa faca, dreaga, ca de aia i-ati votat, promitanduva marea cu sarea. Sunteti multumiti cu majorarea salariului de 25% promisa cu surle si trambite de jupanul Dragnea, de ati ajuns sa amanetati viitorul acestei tari?
            In 2017 a fost circ cu actuala guvernare, in 2018 continua, care este urmatoarea miscare?

            Comment


            • Iată dovada că cel de la Cotidianul minte. Tudose l-a demis și a fost publicat în MO.


              Autorul prostiei din Cotidianul este Ioan Buduca, un eseist și critic literar, client al ICR-ului.
              Last edited by gecmc94; 12 January 2018, 00:30. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Sa ne gandim de ce fusese numita acolo, mai intai Haineala. Probabil pentru eforturile ei din CSM in favoarea infractorului Livake.
                Oana Schmidt Haineală a fost schimbata pe motive profesionale. Nu avea nici in clin, nici in maneca, pregatirea ei cu functia ocupata la Agentia lui peste prajit, care oricum toaca niste bani multi pentru a rasplati clientii politici, ca orice alta agentie din tara asta.

                Comment


                • Mr K, nu poți trage astfel de concluzii asupra Oanei S Haineală. Nici chiar propaganda sistemului nu scrie ceva rău despre ea. Dacă nu o diabolizează, atunci trebuie privită cu interes. Ba mai mult, ea a câștigat la CCR împotriva procurorului comunist Lazăr.

                  Fosta șefă a CSM, Oana Schmidt-Hăineală, se va putea întoarce prin detașare, la Ministerul Justiției, prin decizia definitivă a instanței supreme.
                  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a admis, joi procuroarei Oana Schmidt-Hăineală contestația împotriva deciziei CSM de încetare a detaşării la Ministerul Justiţiei, luate la cererea procurorului general Augustin Lazăr, imediat după deschiderea dosarului la DNA privind OUG 13. Decizia este definitivă şi executorie, iar CSM trebuie să ia act de faptul că Oana Schmidt-Hăineală se întoarce în postura de magistrat detaşat la Ministerul Justiţiei.

                  „Admite contestaţia formulată de Schmidt-Hăineală Oana Andreea împotriva Hotărârii nr. 527 din 21 martie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Anulează Hotărârea nr. 257 din 21 martie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Anulează Hotărârea nr. 51/3.02.2017 a Secţiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Obligă intimatul la plata sumei de 3000 lei reprezentând cheluieli de judecată către contestatoare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 decembrie 2017”, se arată în minuta instanței.


                  Să repet și să scriu cu litere groase. Tudose face al doilea abuz în serviciu. AL DOILEA ABUZ ÎN SERVICIU. El nu permite Oanei S Haineală să își recapete postul din care a fost eliminată printr-o decizie neconstituțională de către procurorul comunist. De unde știm că nu permite? Ne-a spus Hotnews mai sus: s-a dus Dragnea și a cerut lui Tudose să o reprimească, iar Tudose a refuzat.
                  Last edited by gecmc94; 12 January 2018, 11:28.

                  Comment


                  • Laura Codruta Kovesi, cercetata disciplinar. Inspectia Judiciara o acuza pe sefa DNA de 3 abateri
                    Asa e cand comentezi negativ niste decizii anticonstitutionale ale CCR, esti cercetat disciplinar.
                    Credeam ca e cercetata penal, ca Livake.

                    Rata inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013
                    Asta parca mai taie din cresterea economica, nu?
                    Multumim din inima partidului! Ca probabil aparea si inflatia in programul de guvernare, la capitolul cresteri.

                    Socialismul nu a produs niciodata NIMIC si se termina atunci cand se termina banii, zicea odata madame Margaret Thatcher.
                    Last edited by mr.K; 12 January 2018, 14:20.

                    Comment


                    • nu cunosc amanuntele numirii coanei haineala la csm. tudose, in mod evident, a facut-o lata de tot. ma tem insa ca se va bucura, cum am spus si zilele trecute, de imunitate.
                      daca K are dreptate si madam haineala a fost numita ilegal acolo (sa zicem ca nu se incadra la cerintele postului, dar a fost totusi numita - repet, nu cunosc circumstantele prin care a ajuns acolo, vorbim de dragul discutiei), mai conteaza ca a castigat dreptul de repunere pe un post dobandit virtual ilegal? daca da, inseamna ca justitia e de tot rahatul si in loc sa repare un rahat, il face mai mare; daca madam haineala a ajuns acolo pe cai 100% legale, asta de-i acum sef la csm si herr tudose ar trebui sa zboare. de primul sunt convins ca se poate debarasa sistemul, daca vrea, de al dolea, insa, cu riscul de-a ma repeta, ma tem ca "sufera" de imunitate.
                      K, apropo de inflatie, cand nu aduci plus valoare, dar maresti lefurile, inflatia a ceea ce se intampla in mod normal, macar pt o perioada de timp, cand acei bani in plus ajung sa produca cumva plus valoare. problema e daca abanii aia in plus nu invart rotile pe care ar fi trebuit sa le invarta, atunci ai facut maririle degeaba. e prea repede sa tragem concluzii referitoare la inflatie, pe la mijlocul anului as zice ca am putea avea incredere in datele de pe ultimele 12-18 luni. 3.3 versus 5.2 nu e deloc grav. ideea e sa nu persiste situatia la nesfarsit, asta in conditiile in care ambele cifre sunt adevarate. daca datele sunt "manarite", ne agitam, cu atat mai mult, degeaba.
                      ps: doar 3 i-au gasit lu' codruta? banuiesc eu ca-s mai multe, dar inca le tin ascunse sau nu le pot demonstra total pe celelalte. imi e foarte greu, aproape imposibil, sa cred ca tanti asta e singura cinstita dintre toti cei cu oarece putere in tara asta...
                      Last edited by Seba; 12 January 2018, 14:28.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, ca Guvernul are in plan construirea de noi tronsoane de autostrazi, el precizand ca este vorba de proiecte in valoare de 10 miliarde de euro.

                        "Vom scoate Romania din zona in care a fost in ultimii 27 de ani, cu o autostrada de la Ungheni la Iasi, in zona Oituzului pana la Brasov, si de acolo sa se conecteze cu restul, sa putem iesi din tara.
                        Parca ideea era sa avem autostrazi pentru a putea sa vina investitorii in tara.
                        Ca de iesit, au iesit milioane care si cum au putut, si fara autostrazi.

                        Comment


                        • bună asta cu fugitul din țară.

                          Seba, eu am o bănuială (care acum nu se sprijină pe absolut nimic). Infracțiunile pe care Tudose acum le comite vor fi adunate la un dosar. Pe care îl construiește cineva din PSD. Că așa se joacă în politică. Îl lasă pe Tudose să se creadă pe cai mari și apoi cineva îi va spune: "măi ușă de dulap, uite ce mă gândeam să depun la procuratură". Mă tem că așa ceva vor face și cei din "sistem". Asta dacă nu cumva Dragnea și sistemul construiesc același dosar.

                          Comment


                          • Eu am tras o singura concluzie din tot scandalul asta. Cateii din PSD sunt grozavi. Cum cineva nu-i mai in gratiile tovarasului conducator...cum sar pe el sa-l latre si sa-l muste...cum cineva intre in gratiile tovarasului...cum incep sa-l linga. Buei...asta inseamna cotarla...

                            Comment


                            • Are cineva chef să discute despre secui și atenție, breaking news, tăntălăii de jurnaliști (EVZ, Realitatea, gogomanul de Gâdea de la A3, etc) cică "ambasada a fost atacată, act fără precedent". După ce v-ați calmat, mi se pare că nu a fost niciun atac. Steagul secuilor a fost pus pe stema aflată pe gardul ambasadei. Asta a fost marele atac al tâmpiților de jurnaliști.

                              Sau despre Nigel Farage și abuzul în serviciu? Cică el nu face închisoare ci va fi urmărit în civil pentru ca Parlamentul European să își recupereze prejudiciul de 40 000 €. La ei merge cu niște legi, la noi cu altele.

                              Comment


                              • PSD îl da jos și pe Tudose, halal guvernare.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google