Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce-mi pare scandalos...ca dupa 26 ani...PSD, PNL, ALDE, PMP au intrat in parlament. Astea sunt partide ce nici nu trebuiau sa mai existe.
    Ma ingrozeste populatia romaniei cand vad ca-i voteaza pe aceasi hoti mereu si mereu. Nici nu are importanta cine a castigat. Relevanta este 0. Singura chestie relevanta: romanul este suficient de batut in cap (ca sa fiu dragut si sa nu spun altfel)...incat sa-i voteze iar si iar si iar.
    Asta-i ceva de genul: ai una bucata stana de oi, prinzi paznicul ca-ti fura 90% din oi. Il dai afara, organizezi interviuri...vine si hotul la interviu...si tot pe el il alegi...
    Cutremurator si oripilant in acelasi timp.

    Comment


    • Originally posted by Cherubino View Post
      Teleormanu e din nou fruntaș la capitolul prezență la vot. Sunt curios dacă se „va pune” din nou de-un dosar penal pentru vinovatul „de serviciu” în astfel de cazuri (n-aș vrea ca cineva să înțeleagă din ce am scris că aș avea vreo admirație pentru personajul cu pricina- din contră!).
      Sunt din TR și ma doare sufletul ca oamen tot votează PSD-ul, deși nu cam sărăcie lucie. În loc sa dam vina pe TR, DJ si OT ar trebui sa fie gândim ca în mare măsură și cei care nu votează/merg sunt de acord in mod tacit cu majoritatea. Nu înțeleg, cum a obținut UDMR 7%, care vor santaja guvernul ca de fiecare data. Asta vor romanii, din sud, vest, centru, est și nord și diaspora pentru ca și acolo au votat putini. Din 90, psd-ul câștiga constant și toată lumea pare sa fie multumita.

      Comment


      • romanul isi merita soarta. am vrut uninominal. ok, n-avem uninominal pur, dar macar nu vota partidul in care apar condamnati. toti vor s-o duca mai bine, dar ii voteaza systematic pe aia care conduc cele mai sarace judete ale tarii. astea-s marea majoritate in fieful psd, care psd, indiferent de cine a fost la guvernare (inclusive ei), n-a reusit sa le scoata pe linia de plutire macar. si-atunci, despre ce vorbim? despre pomanagii, putori, masa de manevra semidocta. emigrarea cred ca va devein din "de luat in calcul" o obligativitate.

        aris: toti sunt hoti, dar psd sunt hoti prosti. incapabili, sau atat de avizi de putere, incat ajung sa se comporte ca niste incapabili 100%. udmr a luat 7% pt ca ungurii voteaza toti cu udmr. aia nu tin cu nimeni altii. la mintea mea, pe udmr I-as scoate in afara legii si le-as da doua locuri la minoritati, ca la nemti, evrei, cehi, tigani, etc. o variant simpla sa-i faci sa se stearga la cele 3 litere cu aia 7% e sa nu faca nimeni alianta cu ei. poa' sa-si sufle-n degete, n-o sa ii ajute cu nimic ca-s din nou in parlament. dar punem pariu ca din nou psd va face alianta cu ei? sau se va reintregi vechiul usl. imi vine greu sa cred ca se vor uni toti ceilalti impotriva psd, desi ar merita sa fie castigatori cu buzele umflate
        Last edited by Seba; 12 December 2016, 01:00.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Originally posted by bolovan View Post
          Ce-mi pare scandalos...ca dupa 26 ani...PSD, PNL, ALDE, PMP au intrat in parlament. Astea sunt partide ce nici nu trebuiau sa mai existe.
          Fara discutie!
          Sunt aceiasi derbedei care s-au tot invartit dintr-un partid in altul.
          Realitatea e ca avem vreo 3-4 sau chiar 5 milioane de imbecili in tara. PSD-ul cam atat electorat aduna din 90 incoace.
          Totusi o mare parte vina o au cei ce nu si-au exercitat dreptul la vot. Pin indolenta, lenea si indiferenta lor...PSD a ajuns iar la ciolan. Prostia conduce Romania!
          Keep walking...

          Comment


          • Eu sunt unul din cei care nu au votat si va pot spune si de ce: pt ca niciun partid nu a venit cu o promisiune de implicare a statului mai mult către zona de afaceri în loc de social.Toti vin cu promisiuni că vor creste pensiile, salariile, alocațiile, etc în loc să vină cu promisiuni de îmbunătățire a mediului de afaceri si a economiei.Cand va veni cineva si va spune că nu mai da ajutoare sociale la toți puturosii sau la rudele celor plecați prin alte tari, atunci o să-l votez.

            Comment


            • @Cherubinio, înainte sa mai arunci vina și cu noroi pe cei din TR, tara este roșie, cu excepția a 6 județe: SB, AB, HR, MS, CV și SM. Asta au vrut romanii, asta vom avea. Am votat USR, dar au obținut un scor slab. După redistribuire, PSD va trece singur de 50%. Dna Gorghiu doarme în post și a dus PNL-ul în jos. Probabil PMP va intra în parlament la senat la CD, e cam la limita.
              Attached Files

              Comment


              • Originally posted by aris86 View Post
                ...Asta au vrut romanii, asta vom avea. ... Dna Gorghiu doarme în post i a dus PNL-ul în jos...
                ...împreuna cu Iohanis si cu Ciolos. Numai psd a venit cu un program de guvernare. Ceilalti au venit doar cu acuze la adresa psd-ului si cu dorinta de a prelua puterea, nimic altceva. Tot ce au spus ca vor face pentru oamenii ca noi era o mica parte din programul psd-ului. În rest...
                Nu cumva e cam periculos sa aiba un singur om partidul lui, guvernul lui, camera deputatilor a lui, parlamentul lui, toate ale lui? Nu cumva asta se numeste dictatura?
                Parca nu era democratic sa "dai puterea unui singur partid" (daca acel partid nu e pnl, desigur ).

                Originally posted by Cherubino View Post
                Teleormanu e din nou fruntaș la capitolul prezență la vot....
                S-au saturat de saracie si au votat cu PNL + USR. cu PNL ca le e mai bine si cu USR pentru ca vor sa fie salvati

                Originally posted by Seba View Post
                cu voia majoritatii...
                39,48% dintre "cetatenii cu drept de vot" au votat. 50% dintre ei (adica 20% din totalul "cetatenilor cu drept de vot") au decis pentru toata lumea. Unii nu s-au dus la vot pentru ca "n-am cu cine sa votez" sau "oricum nu conteaza ce votez eu" sau "..." dar apoi sar cu pretentii si comenteaza pe unde apuca "vai de capu' nostru, ce tara nu stiu cum... ce oameni nu stiu cum..., nu e bine, nu a iesit cine trebuia" etc.
                Last edited by Fanez; 12 December 2016, 09:13. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Discutiile pe teme politice, antreneaza foarte multa pasiune, care de cele mai multe ori genereaza dispute nu tocmai pe placul Regulamentului.
                  Grija mare asadar la exprimare.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • alinn28 cat timp n-ai fost la voit...din punctul meu de vedere n-ai nici dreptul sa vociferezi nimic. Acum cand se cere sa vociferezi...taci malc...atunci n-ai nici dreptul cand nimeni nu te intreaba. Pe cine votezi? Simplu: (ALDE+PNL+PSD+PMP+Ori cine altcineva care a mai fost in parlament) != Vot.
                    Ca sa-ti dau exemplu: eu am votat cu BUN (nu's cine-s aia...n-am auzit nimic de ei) si Uniunea sarbilor din RO. Cu primii am votat ca n-am auzit nimic de ei, dar de gasca celor 5 (ALDE+PNL+PSD+PMP+Ori cine altcineva care a mai fost in parlament) am auzit, au fost la putere m-am saturat de ei...prin urmare ei au primit votul meu. Iar cu uniunea sarbiilor din RO...sunt jumate sarb...motiv suficient incat sa nu votez restul curvelor.
                    De ce a pierdut PNL? Pai simplu...prea arognati. Niste curve ce au scuipat pe toata lumea ce nu a lins dosul lor. PSD-ul nu a castigat nimic. Ei au tacut aproape malc...in timp ce PNL-ul se spanzura singur. Atat.
                    Lumea se plange ca acum o sa fie mai rau? Da, o sa fie mai rau...la fel cum era daca castiga si PNL-ul.
                    Practic cele doua mari partinde sunt asa: Doua curve...una aroganta si hoata si una ipocrita si hoata. Singura diferenta majora intre ele...ambele put a rahat...doar ca unul este este moale si unul tare (voi alegeti care cum)

                    Comment


                    • Cum e, cum nu e, asa ramane, ne supunem majoritatii. Sunt un pic nelamurit de prezenta scazuta la vot, in conditiile in care vremea a fost frumoasa.

                      In alta ordine de idei, in Turcia Erdogan a trecut prin parlament desfiintarea postului de prim ministru din 2019.
                      Adica tot presedintele (el, carevasazica) va fi si seful guvernului.

                      Si in USA presedintele e seful guvernului. Doar ca in Congresul USA republicanii si democratii se tin sub control unii pe altii.
                      In Turcia, care parlamentar are tupeu sa voteze impotriva a ce vrea Erdogan, cand asta a arestat deja pe toata lumea care a fost impotriva lui?

                      Comment


                      • cand l-am auzit pe monta ca vezi, nu mocirla (aluzie la ciolos) a decis, mi-a crescut tensiunea la 400. ce majoritate, bai puie, cand 40% din 50% inseamna 20% de fapt, iar restul de 80% nu te-au vrut? asta inseamna castig prin conjunctura. io-s curios ce masuri de crestere economica vor fi luate in urmatorii patru ani, altele decat majorarea pensiilor, salariilor din aparatul bugetar si toate astea pe imprumuturi pe care tot fraierii care muncesc in productie le vor suporta. sa trecem acum la alde, pmp, pnl...niste fantome. toti au avut fie programe populiste, dupa modelul psd, fie au incercat sa arate cat de prosti/hoti sunt ceilalti, nu cat de buni sunt ei. nu ajungi nicaieri aratand ce bou e vecinul in loc sa arati ce meserias esti tu. din pacate, asta-i tara in care traim, astea-s metehnele. daca iesea lumea la vot si cei care nu vor psd, pdl, pnl, plm ar fi votat ecoloigisti sau pe oricare altii care au sanse minime sau aproape zero sa prinda ciolanul, psd si pn nu faceau impreuna 20% din voturi. atunci ar fi inteles toti ca nimeni nu-i vrea pe astia de acum, indiferent de partid, pentru ca toti sunt hoti si incompetenti. daca va uitati la situatiile scolare ale liderilor actuali ai romaniei (din ultimii 15 ani) si la rezultatele sistemului de invatamant romanesc (bac, capacitate, etc) o sa va ia groaza. iar daca o sa realizati ca romanii n-or sa aibe nici o data alta sansa decat mediocritatea, mai avem o sansa peste 4,8 sau 12 ani.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Eu nu sunt convins ca daca iesea toata lumea la vot, se schimba clasamentul.
                          Poate se mutau cateva procente intre partide, dar la nivel de o singura cifra.

                          Romanii sunt mari admiratori ai hotilor. Ei insisi ar fura, daca exista sanse mari ca sa nu fie prinsi.
                          Am auzit des in ultima perioada: "si ailalti fura, dar mai dau si la populatie cate ceva".
                          Last edited by mr.K; 12 December 2016, 10:55.

                          Comment


                          • mr.K da... "si ailalti fura, dar mai dau si la populatie cate ceva". dar si "toata lumea fura"...sau "Dar ce...a dat la cineva in cap...a luat si el". Si prin urmare...
                            Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

                            Comment


                            • Originally posted by Seba View Post
                              ... ce majoritate, bai puie, cand 40% din 50% inseamna 20% de fapt, iar restul de 80% nu te-au vrut? ...
                              Nu vad unde ar fi vorba de "puie", e vorba de PSD, nu de unul anume din PSD.
                              Unde si cu cine au votat cei 80%.
                              Putin 7.300.000 au votat (indiferent cu cine). La referendumul pentru "jos Basescu" au votat 7,3 mil de oameni doar pentru demitere, fara sa-i mai socotim pe cei care au votat contra demiterii.
                              Unde au fost cei care voiau PNL+USR la guvernare? Chiar credeti tot ce vedeti pă net?
                              Last edited by Fanez; 12 December 2016, 11:16.

                              Comment


                              • Originally posted by Fanez View Post
                                Unde au fost cei care voiau PNL+USR la guvernare? Chiar credeti tot ce vedeti pă net?
                                sa nu credeti ce apare "pă net". uitati-va la antena 3 si rtv. ei detin adevarul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google