Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu zic sa-i gratiem pe toti, sa poata da cu var si insecticid in puscarii pana se intorc majoritatea.
    Sper ca mai sunt si persoane cu putere de decizie, care gandesc altfel decat pesedeii pusi pe japca.

    Comment


    • Originally posted by Cherubino View Post
      http://m.luju.ro/planul-de-fabricare...otocol-care-nu
      Dacă așa s-a făcut justiția în ultimii ani în România, probabil că o lege a grațierii ar fi mai mult decât necesară.
      Pai cum altfel? Unii inca mai cred ce li s-a bagat in cap de propaganda, fara sa se uite daca e sau nu cum se zice.
      Eu zic ca ar trebui redeschise si reverificate sute de dosare.
      Mai mult decat atat
      Noi va trebui, cel mai probabil, sa platim celor condamnati cu executare intr-un penitenciar, o suma de bani pe zi. In Italia a fost 8 euro. Am facut un calcul, eu am avansat o cifra - 80 de milioane, e foarte mica cifra. Deci s-ar putea sa fie mai mult de 80 de milioane de euro pe an in cazul in care primim o asemenea decizie pilot.
      Eu am fost la CEDO acum o saptamana, am vorbit cu presedintele Curtii si am cerut ingaduinta sa ne lase sa aratam ca putem lua niste masuri fara a greva intr-un asemenea hal bugetul de stat. Ca pentru a face plata asta trebuie sa luam din alta parte, nu stiu, de la sanatate, de la educatie.
      sursa
      Am auzit pe unul spunand: "mai bine sa platim la CEDO si sa-i tinem inchisi."
      Last edited by Fanez; 20 January 2017, 11:17.

      Comment


      • Eu zic ca ar trebui redeschise si reverificate sute de dosare.
        Eu cred ca ar trebui urgentate cateva: Udrea, Dragnea+Bombonica, Sova, Ghita, Tariceanu, Bica, Darius Vâlcov.

        Tu crezi ca degeaba avem noi raport MCV nefavorabil? Nu-i condamnam destul de repde, iar cand o facem, le dam pedepse cu suspendare, de parca au furat o conserva de la magazin.
        Last edited by mr.K; 20 January 2017, 11:18.

        Comment


        • ar trebui urgentate cateva
          Ai uitat de Basescu, Ciolos etc. Dar sa fie cercetate corect, pe fapte reale si probe reale, nu fabricate, nu cu martori mincinosi, nu cu interpretari gen "ne convine cum ne pica bine".
          Sa spunem aici si de Voiculescu daca tot ai deschis subiectul. Sa-mi zici si mie cate pagini poti sa citesti in 3 ore.
          Last edited by Fanez; 20 January 2017, 11:23.

          Comment


          • Am auzit pe unul spunand: "mai bine sa platim la CEDO si sa-i tinem inchisi."
            Eh, acu' auzi de la doi, ca si eu zic la fel.

            Comment


            • Ce neatent am fost. Am uitat sa-l mentionez si pe dl prezident. Scuze.
              si eu zic la fe
              Pai nici nu e mult. Din 40 de oameni care au facut acelasi lucru in aceleasi conditii doar unul a fost condamnat (nu-i punem si pe cei bagati pe langa el ca el era tinta, nu ceilalti) asa ca e bine 1/40.
              Last edited by Fanez; 20 January 2017, 11:53.

              Comment


              • Mai, eu nu inteleg. De unde informatia ca anumite dosare au fost fabricate, nu conteaza. Probelem fabricate sau nu, raman. Daca poti demonta probele in timpul unui proces, atunci ala trebuie eliberat si sa priemasca compensatii. pana la proba contrarie, e vinovat. Ca e fenta de sistem sau nu, proba e cea care da vinovatia sau nevinovatia intr-un proces. Pana nu combati proba, nu ai ce mite pretentii. Sunt destui prinsi in flagrant care se incadreaza in legea gratierii. Cu astia ce faci? Ii eliberezi si-i pui in drepturi pt simplu motiv ca au fst bagati la zdup de fostii? Toti am vrut sa scapam de fostii, fara sa ne uitam pe cine punem de fapt in loc. Acum ca unii isi dau seama ca asta nu-i reparatie, ci platire de polite infasurata in reparatie, gata, sunt anti-democratie, anti orice. Sunt convins ca lumea, in baza unor preferinte ale unei doctrine (nu conteaza care) nu mai judeca cu aceeasi masura. Sa facem schimbare legati la ochi, de dragul schimbarii, la suprafata sa dea bine. Sau exista interes direct, caz in care nu mai vorbim de cinste, corectitudine, reparatie, etc. Ii inteleg pe aia care-i injura pe toti, dar nu-i inteleg pe aia care sustin o cauza care evident favorizeaza un grup de interese, nu bunastarea tuturor. Ce iar nu inteleg de ce lumea se informeaza exclusiv de pe B1, Antene, Realitatea si Romaniatv, care se stie clar ca-s posturile fostilor, respectiv actualilor. Alt motiv decat ca e simplu sa auzi ce-ti convine, fara sa gandesti daca e ok sau nu ce ti se serveste, nu gasesc.

                PS: eu am si scris ca sunt de acord sa platim si sa-i tinem inchisi, nu doar am zis. Nu sunt pdl-ist, nici pnl-ist, nici psd-ist. Asta nu inseamna ca uitandu-ma la ce se intampla nu pot sa trag concluzia ca psd si pdl au fost cele mai amri plagi care au lovit tara asta. Si noi (ma rog, ca natie) continuam sa schimbam niste hoti incompetenti cu unii mai hoti si mai incompetenti. Ba chiar ii si mai sustinem public pe motive la limita penibilului. Asta e dureros, dar asta e rezultatul unei lucrari d eanvergura de a avea o natie usor de manipulat, multumita sa se hraneasca cu firimituri de la masa boierului. Cine ne-a adus in starea asta si-a facut bine treaba. Iar aia care nu vad altceva decat ce li se serveste si mai si tin ori cu aia ori cu aialalti, sunt ca ardeleanul care cand a vazut girafa la zoo a spus "asa ceva nu exista". Ne meritam soarta, atata timp cat nu doar alegem hoti si incompetenti, dar ii mai si sustinem.
                Last edited by Seba; 20 January 2017, 12:17.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                Comment


                • Ca pentru a face plata asta trebuie sa luam din alta parte, nu stiu, de la sanatate, de la educatie.
                  Povesti lacrimogene, pun pe tapet domenii care dau bine la public.
                  Banii se pot lua si din alte bugete, sau din fondul de rezerva.
                  Ar mai fi varianta cu bugetul camerei deputatilor, senat.
                  Nu va mai lasati manipulati, ganditi singuri!

                  Comment


                  • Originally posted by Seba View Post
                    ...Ca e fenta de sistem sau nu, proba e cea care da vinovatia sau nevinovatia intr-un proces....
                    ...nu inteleg de ce lumea se informeaza exclusiv de pe B1, Antene, Realitatea si Romaniatv, care se stie clar ca-s posturile fostilor, respectiv actualilor...
                    Depinde si ce probe acuzatoare sunt acceptate, depinde si ce dovezi in favoarea nevinovatiei sunt respinse.
                    Unii se informeaza exclusiv de pe feisbuc...

                    Originally posted by mr.K View Post
                    Povesti lacrimogene, pun pe tapet domenii care dau bine la public.
                    ...
                    Nu va mai lasati manipulati, ganditi singuri!
                    D-na Pruna a zis, nu mamaie.
                    Asta fac. Gandesc singur si le recomand si altora sa gandeasca singuri. Unii insa o tin langa ca adevarul lor e cel mai adevarat.
                    Last edited by Fanez; 20 January 2017, 12:53. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Originally posted by Fanez View Post
                      Unii se informeaza exclusiv de pe feisbuc...
                      Altii se informeaza de la Antena 3 si, dupa cum se vede, le stiu pe toate.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                      Comment


                      • @Fanez Si eu sunt pentru plata (deci suntem 3) si sa tinem detinutii inchisi. Ghici cu ce bani putem sa platim?, cu cei recuperati din evaziune.

                        România TV urmează să facă obiectul unei analize în cadrul CNA. În cazul în care se va stabili că „nu își mai îndeplinește misiunea cu bună-credință”, televiziunea riscă să fie închisă.



                        Valentin Jucan, membru CNA, afirmă că demersul România TV de difuzare a înregistrărilor cu Sebastian Ghiță a generat critici justificate, iar la instituție au fost primite mai multe sesizări.

                        „În ultimile săptămâni, presa din România a dezbătut intens conținutul unor înregistrări difuzate de un post de televiziune, conținut care face referire la instituții publice și persoane aflate la conducerea acestora. Raportat la deontologia jurnalismului dar și la prevederile Legii audiovizualului numărul 504 din 2002, informațiile în cauză au generat critici justificate, veridicitatea și/sau probitatea acestora fiind serios puse la îndoială.

                        Până în acest moment, în legătură cu înregistrările menționate, Consiliul a primit o sesizare din partea Direcției Naționale Anticorupție – D.N.A. dar și alte sesizări din partea membrilor C.N.A. sau din partea publicului. În cel mai scurt timp rapoartele de monitorizare vor fi prezentate Consiliului, spre dezbatere în ședință publică”, afirmă Jucan.

                        Reprezentantul CNA afirmă că „este bine să nu existe antepronunțări”, după care se antepronunță: există elemente care duc la concluzia că normele fundamentale nu au fost respectate.

                        „Mulți jurnaliști au solicitat detalii în legătură cu posibilele încălcări ale legislației audiovizuale. Ca în orice decizie care presupune o deliberare colectivă, este bine să nu existe antepronunțări. Totuși, succint, se poate afirma că din informațiile analizate până acum reiese faptul că sunt puse serios sub semnul întrebării norme fundamentale ca: informarea corectă a publicului, respectarea dreptului la propria imagine și aplicarea principiului “audiatur et altera pars”. Subliniez faptul că C.N.A. poate verifica înregistrările numai din punct de vedere al modului în care au fost difuzate, verificate și folosite de către postul de televiziune, nu și din punct de vedere al confirmării conținutului lor, această etapă intrând în competența instituțiilor judiciare și de securitate ale statului român. De asemenea, va fi important de stabilit dacă există date care să arate faptul că radiodifuzorul în cauză nu își mai îndeplinește misiunea cu bună-credință și dacă prin eventualele sale acțiuni nejustificate a fost adusă atingere autorității de stat”, mai afirmă Valentin Jucan.


                        Last edited by aris86; 20 January 2017, 13:13. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Fane, daca tu gandesti singur ca singura varianta e sa iei bani de la scoli ca sa tii puscariile si ca nu ai de unde lua din alta parte, gen exemplul dat de K, tocmai ce ai aratat ca doctrina tine loc de gandire. Pti fi psd-ist cu carnet si totusi sa nu fii de acord cu ineptiile sau minciunile psuse de unul-altul. Nu inseamna ca daca nu esti de acord cu hotul de la conducere, nu ramai in continuare psd-ist. Tocmai asta e ideea, sa nu-ti vinzi cinstea si crezurile pe gogosile liderilor si interese de moment. Da, aialalti n-au avut nici doctrina ce-o imbratisezi, n-au fost nici corecti, capabili, etc, dar nu inseamna ca aia cu care tii, indiferent ce tampenii au de gand sa faca, trebuie sustinuti ca-s de-ai tai. Cum ziceam, toti tre' sa avem coloana vertebrala daca chiar vrem sa mearga treaba, altfel, facem doar gargara. Solutii penibile la semi-probleme poa' sa dea si coana Leana de la curatenie. Daca intamplator mai are si caret de membru, nu inseamna ca tot ce debiteaza e de luat notite de catre NASA, MIT, UCLA, etc. Io-s curios cand cei din psd vor debarca actuala conducere, astia care acum le tineti isonul, ce-o sa ziceti? Si am io asa o senzatie ca nu mai dureaza mult pana clarvazatorul din umbra va lua un sut in cur de la oamenii care realizeaza ca psd acum isi scrie condamnarea politica. As face un pariu, ca daca il prezidente incompetente convoaca referendum pe legea grateirii, subit vor iesi multi la vot si se va vedea cat de mult ii iubesc romanii pe cei din psd, nu cum a iesit in decembrie pe fodnul nepasarii. Omului cand ii ajunge cutitul la os sau i se atenteaza la idealuri, iese la vot. Atunci cu ce tupeu va aparea fufa aia de vasileasca sa spuna ca noi avem votul romanilor? aveti o lula si aia de gips, ca la prima ploaie serioasa se topeste. Asta refuza sa inteleaga politicienii, acum psd (ei fiind oamenii momentului), ca lumea ii taxeaza. Si aia indecisi sau nepasatori ies la taxare gramada, nu mai stau ca atunci cand scarbiti de toti, cred ca neavand ce sa alegi, e ok sa bei mai bine o bere. Cand deschizi ochii si realizezi ce scumpa e berea aia, te duci sa pui stampila. La fel ca atunci cand to ca sa nu ajunga actualii, lmea nu s-a dus, stiind ca aia era unica varianta sa-i tina pe astia pe tusa.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • Președintele PSD Liviu Dragnea și Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu președintele ales al SUA, Donald Trump. Întânirea a avut loc în cadrul unei reuniuni informale la New York. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook mai multe imagini în care spunea că a avut „onoarea” de a lua cina într-un cadru restrâns alături de președintele ales Donald Trump, lucru care a dat naștere multor controverse. Una dintre ele este legată de suma pe care liderul PSD ar fi plătit-o pentru a participa la acest eveniment.

                            În mod oficial, doar ambasadorii acreditați la Washington sunt invitați să își reprezinte statele la ceremonia de preluare a mandatului de către președintele SUA, însă oricine poate participa atât timp cât cumpără un bilet, al cărui preț variază între 25.000 și un milion de dolari.

                            Politico explică că accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii președintelui-ales este pe bani, doar că în funcție de statutul participanților prețul variază. Mai exact, pentru o cină cu potențiali șefi de agenții guvernamentale din SUA sumele se încadrează între 100.000 și 250.000 de dolari. Unul dintre cele mai scumpe bilete a fost pentru o cină la care a participat și Donald Trump, care a avut loc joi seara. Prețul pentru acest bilet variază între 500.000 și 1.000.000 de dolari.
                            De partea cealaltă, social democrații se apără și spun că onorează invitația trimisă de Elliott Broidy, vicepreședintele comisiei prezidențiale de inaugurare.

                            „E un eveniment important și chiar nu vreau să-l duc în derizoriu, indiferent de supărările unuia sau altora. E o invitație pe care am primit-o și pe care o onorez. Nu vreau să mai comentez despre asta.”, a spus Dragnea înainte de a pleca în SUA.

                            Întrebat dacă deplasarea sa în SUA va fi suportată de Cameră Deputaților, Liviu Dragnea a confirmat: „Da, mi s-a spus că da, că se poate, că asta este practica”.

                            http://www.stiripesurse.ro/controver...p_1175010.html
                            Aici sunt 10% din ”gaura” de la buget presupusa de jupanul Dragnea

                            Comment


                            • Originally posted by vitriol View Post
                              Altii se informeaza de la Antena 3 si, dupa cum se vede, le stiu pe toate.
                              Am observat ca sunt unii care se informeaza si de la antena 3 dar ei nu prea comenteaza pe aici. Cel mai mult comenteaza aia care inghit gogosi de la propaganda si cu mine

                              Originally posted by aris86 View Post
                              ...Ghici cu ce bani putem sa platim?, cu cei recuperati din evaziune.

                              România TV urmeaz s fac obiectul unei analize ...
                              Hai sa analizam si Realitateatv si b1 tv si digi24. (Rcs-rds) si sa vedem cum stam cu evaziunea.

                              Originally posted by Seba View Post
                              Fane, daca tu gandesti singur ca singura varianta e sa iei bani de la scoli ca sa tii puscariile si ca nu ai de unde lua din alta parte...
                              Asta a zis d-na Ministru Pruna. Eu doar am citat-o. Si in postarea mea am pus link cu sursa unde puteai sa citesti inainte sa imi pui mie vorbe in postare.

                              Comment


                              • In mod clar psd, infumurat pana peste cap de curentul favorabil cu tenta de canabis, care i-a suflat in panze dupa rezultatul votului din 11 dec. s-a pripit cu acest proiect de ordonanta; din punctul meu de vedere, nu asta era prioritatea acestui guvern.
                                Dupa masurile sociale luate, as fi asteptat masuri de intarire la statului de drept, consolidarea justitiei, masuri legislatativeccc privind protejarea judecatorilor de influentele politice.
                                De asemeni "performanta" de a fi contestat in strada la scurt timp dupa acapararea puterii, nu poate fi in nici intr-un caz, de natura sa-i confirme faptul ca romanii sunt dispusi sa inchida ochii, in schimbul catorva masuri sociale, bine venite de altfel.
                                Una e una alta e alta.
                                E posibil ca proiectul ordonantei, sa fie retras; poate ma pripesc, dar asa vad in momentul de fata situatia.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google