Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • no comment, nu ma asteptam in Timisoara.....

    TIMISOARA. Scandal urias in centrul Timisoarei marti la orele amiezii, cand un sofer s-a apucat sa-i ceara socoteala altuia pentru felul in care conduce. CITESTE SI: E de film. A ajuns hotul sa sune la 112, in Timis. Ce urgenta avea dupa ce a dat nas in nas cu stapanul casei pe care o prada  […]

    Comment


    • @aris86, nu mai suntem demult timp vreun reper in materie de conduita normala la volan.

      Daca indraznesti sa dai prioritate vreunui pieton, lasi o masina de scoala sa treaca de pe o banda pe ala, sa opresti la galben (cazul de fata) risti cel putin injurii si claxoane foarte des. Mai nou am observat ca esti claxonat imediat dupa ce se face verde, nici nu iese masina din S&S ca primesti un claxon scurt :-)
      I have no special talent. I am only passionately curious.

      Comment


      • Pai de ce nu te asteptai, crezi ca-n TM sunt numai academicieni?
        Cladirile din centru sunt cumparate de tigani, de exemplu.

        Comment


        • e plin de academicieni. de-aia de-ar merita cazare gratuita in academia "popa sapca".
          ps: voi, la iasi, suntti oarecum favorizati, ca nu emigreaza astia din mh si gj la voi
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • Zici tu, dar sa vezi cate accidente comit astia cu numere de VS, BT, NT, nu-i mai pun la socoteala pe aia cu numere de Rep. Moldova.

            Comment


            • Descrierea din articol nu mi se pare că este confirmată de video
              Nervos, acesta profita de un moment in care pietonii traversau, coboara de la volan, se indreapta spre primul si incepe sa-l injure. Acesta din urma s-a baricadat in masina si a refuzat sa coboare geamul pentru o discutie, marginindu-se sa-i raspunda dinauntru. In acel moment, conducatorul auto furios a lovit geamul celuilalt sofer, l-a spart si i-a tras un pumn in fata.
              Eu văd pe video că atacatorul a spart geamul în prima secundă când a ajuns la mașină. Și eu am avut astfel de dorințe și îmi imaginez ce rău le-aș face unora. Dar doar atât. Ori este țăcănit, ori șicanarea în trafic s-a produs mai înainte și omul și-a pierdut total echilibrul. Nu este ca și cum s-au înjurat 5 secunde și apoi a spart geamul. Este posibil ca adevăratul cocalar și bizon în trafic să fie cel pocnit și cu geamul spart, altoit bănățenește de un cetățean timișorean original și indignat. Doar de acolo a pornit revoluția, de la un geam spart.
              Last edited by gecmc94; 5 October 2017, 11:21.

              Comment


              • A reusit cineva doar cu pumnul sa sparga un geam usa fata? (chiar si de Dacie 1300)

                Comment


                • Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

                  Cel din afară ciocăne întâi în geam și îi spune ceva. Un comentariu spune că acesta era într-o altă mașină cu un copil iar cel care filmează a condus periculos. Iar apoi cel de afară îi arde un pumn de îi face geamul cioburi. Lumea pare a fi de partea celui de afară. Cocalarul este înăuntru.

                  The unbelievable footage was captured on a street in St Petersburg, Russia and shows the pedestrian kicking out at the car at a crossing before catching up with it down the road and smashing its window.
                  Last edited by gecmc94; 5 October 2017, 13:24.

                  Comment


                  • când iti faci dreptate singur,....

                    Procurorii Parchetului Capitalei au retinut un tanar de 25 de ani, suspectat ca, pe data de 13 septembrie, a lovit un barbat dupa un conflict in trafic, victima decedand la spital dupa ce s-a lovit cu capul de carosabil, informeaza Agerpres.

                    Comment


                    • Originally posted by gecmc94 View Post
                      ...un cetățean timișorean original și indignat...
                      un timisorean n-ar fi trebuit sa faca asta. si-asa doar 20% mai sunt timisoareni in timisoara, daca si astia se "miticizeaza", iar tre' sa vina austriecii peste noi, ca sa ne civilizeze...
                      nu le iau apararea, ca nu-s timisorean, dar de 30 de ani observ cum se duce dracului orasul asta. fraierul are acum dosar penal pt distrugere si vatamare corporala. la ce i-a folosit ca a spart geamul aluia? 1 din 5 masini are acum camera de bord, din restul 1 din 5 filmeaza instant cu telefonul, in mai toate intersectiile sunt camere, iar pe tine te duce mintea la asa ceva...

                      apropo de tampiti in trafic...sapt trecuta mi-a batut un cretin de paznic/portar/umbrelist de la prefectura cu umbrela/pulanul in masina, ca n-am acordat prioritate, cica. in realitate, eu intrasem pe verde intermitent, iar pietonii au pe perioada verdelui intermitent, rosu. in plus, nici nu era nimeni pe trecere. civilizati, pietonii, mai ales ca-s stundeti in zona si astia cam fug printre masini. trec complet de semafor, ma uit sa vad daca nu cumva se face verde la aia din stanga. vad ca pleaca unul, asa ca nu intru, astept. loc e destul. ei, in mom asta, vine boactaru' de noapte si-mi bate cu umbrela/pulanul in masina. se opresc aia din stanga, plec, parchez in fata prefecturii pe locul viceprefectului si las geamul jos sa-l intreb pe individ care e problema. el ofuscat ca n-am acordat prioritate si n-am luminile aprinse. le aveam aprinse, in mod evident. nici cand m-am oprit nu le-am stins. il intreb din nou daca vede bine, ca uite, ard becurile, am intrat pe verde, asa ca vreau sa stiu ce si cui i-am gresit? pai, era rosu. dom'ne, era verde intermitent, nema pietoni, nema masini, la momentul ala. cui n-am acordat prioritate, transatlanticelor de pe bega? bombane ceva de prosti...il intreb daca e militian si daca are competente de circulatie. zice ca nu, el lucreaza la prefectura si ca io-s handicapat si prost crescut. f.m.m. de paznic, s-o trezit in tine spriritul civic, m-am gandit...i-am spus prin geamul deschis ca in fiecare dimineata trec pe-acolo si de 2 ani nimeni nu m-a claxonat sau mi-a batut in masina. el insista ca is prost. ii spun sa se care si sa nu ma mai jigneasca si ca desi e plin de camere acolo, ma dau jos la el si daca nu pleaca, toata viata o sa si-o petreaca intr-un scaun cu rotile si ca va avea in el mai multe nituri decat titanicul dupa ce iese din mana mea si daca crede ca trebuie sa continuam polemica, imi dau jos centura si cobor din masina. daca decide sa incheiem si sa nu mai comenteze aiurea, ii doresc sa aiba o zi buna si sa ma pandeasca din nou, din partea mea, dar fara sa bata cu pulanul, promti c-o sa ma opresc daca-mi face semn frumos cu mana. s-a luat omu' si-a plecat, a intrat in prefectura si gata. nici sa injure sau sa scuipe nu l-am vazut...probabil a avut o zi buna, s-o fi gandit ca prea multe nituri atrag trasnetul si risca sa moara curentat cu unii chiar nu merge, dar de cele mai multe ori tine cu amenintarea, daca la vorba buna nu "percuteaza".
                      acu' un an n-am avut parte de-un alt cretin care sa faca figuri, un taximetrist care probabil vazand masina stickerita s-a gandit s-o punem de-un raliu, sa-mi arate el ce bun sofer e si mi-a taiat calea de cateva ori, m-a depasit pe dubla continua ca sa-mi franeze brusc in fata. Na, pe asta l-am linistit simplu, l-am plimbat de 3-4 ori intr-un sens giratoriu, ca fazanul de pe interior nu poate iesi prin mine. dupa ce a incercat sa ma intimideze ca ma loveste, i-am si spus ca am bara fata sparta si vreau s-o inlocuiesc. s-a invartit cu mine inca de 3 ori in sens, dupa care l-am intrebat cata benzina are, ca eu tocmai facusem plinul si daca i se pare ok ca la 6 dimineata noi sa facem inca sensul de la Dedeman. s-a calmat tipul si ne-am vazut fiecare de drumul nostru...
                      intre astea doua intamplari, prin primavara, unul cu nr de mh, taie un sens ca la raliu si aproape imi ia oglinda. apoi ma depaseste, dar se blocheaza fazanul in spatele autobuzului, la semafor. intamplator ajung in paralel cu el si decid sa-l intreb daca e cu toate acasa. deschid geamul, il intreb daca la severin se intra in sens de pe banda 1, se taie pe banda 2 si se iese iar pe 1, fara semnalizare, asigurare, etc. ma injura. bine, il trimit la dracu', dupa care cucoana din spate deschide geamul si incepe sa ma injure. o las sa termine, o intreb daca are permis. zice ca nu are. na, atunci poftim matale o invitatie la o excursie sexuala, ca tot arati bine si e pacat sa ratezi ocazia...amandoi inchid geamurile, se face verde, alui ii moare motorul. ma uit in oglinda, "lamaia" pe parbriz la tipul din "ManHattan". ce sa mai zici?

                      uite c-am scris romane...
                      Last edited by Seba; 5 October 2017, 17:41.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • 2 volume, chiar.

                        Masina cazuta in Dunare, unul salvat, restul n-au mai fost gasiti in masina de pe fundul apei.

                        Potrivit primelor informaţii transmise de ISU Caraş-Severin, un apel la 112 semnala că în localitatea Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre, iar mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Poliţiei s-au mobilizat la locul evenimentului.

                        Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai află patru persoane - trei adulţi şi un copil.
                        Conform sursei citate, maşina s-ar afla la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de 4-5 grade Celsius.
                        ACTUALIZARE, duminică 18:50 - Cei şase scafandri care le-au căutat, sâmbătă și duminică, pe cele patru persoane aflate în maşina căzută cu o zi în urmă în Dunăre au anunţat că se retrag, însă căutările vor continua cu ambarcaţiuni.
                        O maşină în care se află patru persoane, între care doi copii, a căzut sâmbătă în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin. Au fost mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), precum şi scafandri, dar odată cu lăsarea serii...



                        „Şoferul avea permis de şapte luni, el are 45 de ani
                        Plus viteza, plus parapet rupt...

                        Comment


                        • Carosabil umed , viteza la greu , lipiti unul de altul ,(Atentie ! imagini care va pot afecta emotional - cred ca mai bine il postam la sectiunea cu Accidente 18 +) rezultatul.


                          Articol aici.

                          Un sector de drum foarte periculos (E85). Toti merg cu viteze foarte mari , mai ceva ca pe autostrada , cand se mai adauga si sosea umeda urmarile sunt crunte.
                          Last edited by prometheus; 9 October 2017, 12:35.
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                          Comment


                          • Una de la altii.

                            O turistă de 35 de ani din Celiabinsk a avut parte de un sfârşit stupid în timpul vacanţei în Caraibe.

                            Femeia, identificată drept Natalia Borisovna Borodina, o rusoaică de 35 de ani, şi-a găsit sfârşitul în Republica Dominicană. Tragedia a avut loc în apropiere de Punta Cana, după ce femeia, care era în maşină cu o prietenă, a ieşit pe jumătate pe geamul maşinii, dezbrăcată. Între timp, şoferiţa, de naţionalitate ucraineană filma

                            Comment


                            • Selectia naturala totusi functioneaza...pacat ca avea "personalitate" impozanta

                              Comment


                              • Grav accident in jud. Suceava, cativa morti.


                                In acelasi loc, in urma cu 9 zile, alti morti.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google