-Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15, Sala "POLIVALENTA" ! LoganClub Bucuresti
|
|||||||
| Īnregistrare | Regulament | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-11-2007
Motorizare : 65 cp
Posturi: 1,379
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Care te inscrii la o intalnire?.. si unde o facem?
Pentru confirmarea/infirmarea prezentei la intalnire, va rog sa votati in poll !
http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks Last edited by crisneg; 8th July 2008 at 21:56. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator in retragere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 24-05-2007
Motorizare : 1.6_16v
Varsta: 31
Posturi: 8,093
Membru :
[Moderator in retragere]
[LoganClub Timisoara]
|
Colegii bucuresteni, inca nu v-ati adunat? Nu vreau sa ma bag in "ciorba" voastra sau sa redeschid un subiect ce-ar trebui uitat, dar in ultima instanta, chiar si la comun cu ceilalti, faceti intalnirile...
spor la adunat gasca ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hai felix fa un pas in fata...
eu pe tine te-as alege, si daca ar fi sa propun un loc, ar fi la fantana mioritza...langa gara baneasa, e un loc foarte dragut, mai sambata pe la 16.00 asa ...e mai liber atunci |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Nu imi place sa fiu pe functie sincer, mersi mult de incredere
|
|
|
#8 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 24-08-2007
Motorizare : 1,5 DCI
Varsta: 47
Posturi: 473
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Nu ma bag Felix pentru ca nu am timp. Vin cu cea mai mare placere la intilniri,dar nu am spirit de organizator si dupa cum am spus nici timp. Oricum,pacat ca stam la citeva sute de metri unul de altul si nu ne vedem de atita timp.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP
Mai felix nu inteleg ce-o fi asa mare filozofie, mare functie de organizator....stabilim frumos aici pe forum si nu mai exista organizator, ne intalnim toti, suntem toti organizatori si gata ca vad ca nu ati inteles. Eu raman la parerea mea: fantana miorita, sambata dupa-amiaza pe la un 4 asa.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 20-04-2008
Motorizare : 1.5 dci 105 cp
Varsta: 28
Posturi: 325
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bacau , LoganClub Bucuresti]
|
Cum fac sa ma bag si eu in club
Daca nu este tunata pot sa ma bag? Last edited by crististreulea; 1st May 2008 at 22:34. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 27-09-2007
Motorizare : 1.4 16v
Varsta: 30
Posturi: 534
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
|
Nu toti avem logane tunate! Multe sunt stok! Si deja sunteti in loganclub! Sunteti bineveniti la orice intalnire!!!Last edited by kAndrrei; 3rd May 2008 at 03:15. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super stage 2 Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 14-06-2007
Motorizare : 1.5dCi
Varsta: 33
Posturi: 2,786
Membru :
[Super stage 2 Moderator]
[LoganClub Timisoara]
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-12-2007
Motorizare : 1.9 dTi 98CP
Varsta: 31
Posturi: 908
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
|
Din pacate am aflat ca sambata lucrez i-am dat un privat lui kAndrrei... deci ramane pe duminica... sau data viitoare... astept ora si locul exact al intalniri... multam
|
|
|
#16 |
|
VIP
Bine hai uite fac eu un pas in fata: vreti sa organizez eu intalnirea de la fantana miorita? Ziceti aici da sau nu, nu mai facem (LA DRACU!!!!) 1000 de topicuri cu polluri obosite. Hai sa va vad, loganisti bucuresteni!
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Asistenţa Tehnica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-01-2007
Motorizare : 1.6
Posturi: 1,305
Membru :
[Asistenţa Tehnica]
[LoganClub Bucuresti]
|
Citat:
Citat:
2.un loc in care politia nu poate sa ne intrebe de sanatate ar fi in poligon la ilioara. e 1 leu intrarea, nu e drum public si atata timp cat nu se vor gasi zmei sa faca "galagie" pe acolo nu te intreaba nimeni de sanatate. 3. daca se merge in continuare pe ideea ca un om nu poate veni in ziua x la ora y in locul z , hai sa mutam locul,ziua si ora, atunci nu vom ajunge la nici un rezultat. toti putem avea "probleme" si s anu putem ajunge. stabiliti odata o zi, un loc o ora. si cine poate sa vina vine, cine nu, vine data viitoare. Last edited by kAndrrei; 2nd May 2008 at 03:19. |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Avem organizator de intalniri,in persoana lui avionulnegru, perfect, intalnirile din punctul meu de vedere ar fi bine sa le facem duminica, pana in ora 12, locatia o alege organizatorul...stabilim o intalnire duminica?,
http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks Last edited by kAndrrei; 2nd May 2008 at 21:49. |
|
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |