LOGANUL Si RULOTA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Super!

    Chiar te rog spune-ne cum se descurca 90 de cai cu rulota! Moama ce de bagaje ai cu tine, cred ca jumate casa. Si eu care mi-am certat nevastuica pentru umplutul masinii de bagaje. Cu cat creste consumul? Acolo unde este masa, se transforma in pat sau mi se pare?

    Comment


    • #17
      Eu am preferat sa imi iau o rulota cu mai multe locuri de dormit...a si 2 copii si am vreo 5 locuri de dormt.Dar nu am toaleta cu cadita de dus dar in schimb am luat o toaleta port-a-port.Chiar saptamana trecuta am fost la balea cateva zile cu ea.Consumul nu m-a interesat niciodata la masina...Pot sa zic ca loganul de 1.4 a facut fata cu brio..Eu am un generator de curent cumparat de nou can am luat rulota si il folosesc.Dar sincer mi-am schimbat parerea de cand am luat-o.s-a rugat sotia de mine jumatate de an pana am cedat si am cumparat una.Dar ganditiva ca ma duc oriunde in tara si ma asez unde mi se pare mie mai frumos si acolo campez.Bineinteles daca nu e teren privat.La balea m-am dus la pastravarie si am umparat vre 2 kg de peste si pe la 10 seara am facut un foc mare de tabara.Am asteptat pana s-a facut un pic de jar si am bagat vreo 3-4 kg de cartofi la copt...Si apoi pana la 3 dimineata am facut si am mancat peste.e superb si ai absolut toate dotarile de care ai nevoie..Dar mai exista si vorba aia"cum iti asterni asa dormi" si intr-o rulota e la propriu....Fiecare isi personalizeaza rulota si o doteaza cu ce crede el de cuviinta.

      Aviz amatorilor care vor sa cumpere una.Verificati cortul si tevile cortului...Fiecare rulota are un pavilion care e mare cat rulota si verificati daca este ok.

      Comment


      • #18
        In loc de rulota

        Cred ca se preteaza si la LOGAN-MCV
        Attached Files

        Comment


        • #19
          Si eu te urasc petroman !!! Doamneee, ce-mi doresc si eu una, am si vazut cateva misto de vanzare, dar nu am unde sa o tin . E fain si la cort, dar cand stiu ca tre' sa strang tot calabalacul si apoi sa-l scot iar, parca mi se ia de campare ... Apropo, oglinzi ajutatoare pentru Logan ai gasit ? Nu e asta ultima problema la mine, dar daca e sa-mi fac curaj sa-mi iau una, macar sa stiu de unde fac rost de toate accesoriile. Toate cele bune !
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

          Comment


          • #20
            Dupa cate se pare vom avea un nou model in gama DACIA
            http://www.***********/noutati-auto-...iciale-4827290

            Comment


            • #21
              totusi alte conditi ai in rulota. ma gandesc serios sa imi cumpar o rulota mai noua

              Originally posted by angelblack View Post
              Dupa cate se pare vom avea un nou model in gama DACIA
              http://www.***********/noutati-auto-...iciale-4827290
              rulota iti ofera mai mult confort ma gandesc de mult timp sa imi cumpar una mai noua
              Last edited by ice; 31 August 2009, 19:42. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

              Comment


              • #22
                Originally posted by ady_p View Post
                Si eu te urasc petroman !!! Doamneee, ce-mi doresc si eu una, am si vazut cateva misto de vanzare, dar nu am unde sa o tin . E fain si la cort, dar cand stiu ca tre' sa strang tot calabalacul si apoi sa-l scot iar, parca mi se ia de campare ... Apropo, oglinzi ajutatoare pentru Logan ai gasit ? Nu e asta ultima problema la mine, dar daca e sa-mi fac curaj sa-mi iau una, macar sa stiu de unde fac rost de toate accesoriile. Toate cele bune !
                Am vazut eu in piata de vechituri (oser ii spunem noi) de la Cluj, oglinzi ajutatoare in stare impecabila prindere capota-aripa, universale. Cand mai merg, promit sa intreb si un pret.

                Comment


                • #23
                  Merci 1q Mitru.
                  Am citit la cei care au rulote ca nu e o problema curentul si la cele pe care le-am vazut, puteau functiona cam doua zile de la bateriile proprii, n regim economic de consum, si apoi le incarcai in mers de la alternator sau de la priza. Apropo de priza de rulota, la Stana de Vale au amenajat loc special de rulote, sunt vreo 8 stalpi cu contuar propriu langa care poti aseza rulota. Cum e pana la urma? Stocheaza curent sau nu ?
                  sigpic
                  Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

                  Comment


                  • #24
                    Eu am oglinzi ajutatoare care se prind pe oglinzile masinii....dar am oglinzi de mcv si nu pot sa zic ca nu m-as descurca doar cu oglinzile masinii.pentru cei care doriti accesorii rulote dati un search pe gogol...si o sa gasiti cateva site-uri care au de toate....bani sa fie.Stiu ca rulota mea daca bag 220V in ea incarca si acumulatorul....Eu am lasat masina si rulota ca 2 parti independente.adica nu am tras cablu de la alternator sau de la bateria masinii sa o incarc pe cea de la rulota.Din ce stiu alternatoarele de logan sunt de 100 amperi asa ca din calculul meu ar trebui sa aveti o bateri de maxim 45 amperi pe rulota in tandem cu bateria masinii.Ar trebui sa va ganditi de doua ori pentru ca un alternator e destul de scump.

                    Comment


                    • #25
                      Bogidan te rog spune-mi cum se comporta Loganul la tras rulota?

                      Comment


                      • #26
                        Ce parere aveti de cortul asta ?

                        Comment


                        • #27
                          @ady_p Am uitat sa postez ca nu am mai gsit oglinzile in targ. Imi pare rau.

                          Comment


                          • #28
                            imi cer scuze ca nu am mai intrat dar nu am prea avut timp momentat si nici acum nu am prea mult cam peste o luna o sa am mai mult timp liber si cu placere va pot da detalii si sfaturi cu privire la rulote va rog sa nu va suparati
                            ce va explicat bogidan21 in principiu e ok dar cu consumul de curent........eu am un mic panou solar pe rulota care incarca bateria de pe rulota,pe timpul zilei....si nu folosesc nici un generator curentul nu se termina niciodata si slavadomnului am destui consumatori
                            cel putin noaptea folosesc 4 neoane (la munte) si luminez toata poiana in care stau o sa va atasez un filmulet din concediu dar peste o luna o sa stau mai mult pe aici...iar consumatorii ceilalti pe timpul noptii....motopompele de la bucatarie si baie ,trei becuri de tavan, ventilatia,tv,leptop,aparat de tantari,....chiar nu miam pus probleme de curent,mentionez dinou ca am un panou solar pe rulota lipit pe acoperis revin si aici cu poze,dar si asa consumul nu e mare becurile de iluminare de interior nu trec de 5W neoanele 4 buc a 10W si celelalte nimicuri nu vad pentru ce trebuie generator dar oricum nui un lucru rau aragazul merge pe gaz pe 12v sau 220v centrala e pe gaz practic la munte nu ai nevoie de curent la mare campez in champing ca ai paza ai dusuri cu apa calda si daca vrei un aer conditionat portabil daca nu folosesti aer conditionat nici la mare nu trebuie curent 220v, intradevar sa nu lipseasca cortul unei rulote ...face totul,pentru cine a intrebat de consum la tractare parca am scris mai sus ....7,1 in regim de 80 - 120 km/h daca o lasi mai moale scade si consumul....la achizitionare trebuie verificat totul cu rtabdare sa functioneze ..nu genul las ca se repara usor....si cand o deschizi sa nu simti miros ranced de umezeala sigur ai probleme cu ea mobila sa nu fie patata..semne de umezeala su umfalata trebuie sa fie tipla o rulota buna de la 2400 euro in sus sa va luati cat mai spatioase ca asa am luat io una mai mica si uite asa am ajuns sa o cumpar pe atreia cea mai mare pe o punte(astea sunt indicate pentru autoturisme) are 6.20 metri si 1100 kg pe care un logan o duce fara probleme spun din propria experienta....in concluzie luativa cat mai mare si nu va zgarciti la optiuni mai bine mai strangi si o ei ful option ca dupa aia cauti sa o imbunatatestu tu si e cam greu...la urma urmei cea mai buna rulota e cea pe care o ai daca apuci sati ei odata deja ai luat un microb al drumetiilor al confortului.....cine are rulote sa posteze filmulete si poze din drumetii sau cu ea eu voi reveni cu filmulete si poze din ultima drumetie de acum o luna ce a fost pe o perioada de trei saptamani o sal rog si pe fratele meu sami dea ceva poze cu rulota lui si loganul lui un DCi de 65 de cai merge teava cu rulota.......revin sa va starnesc si mai tare poate asa va veti lua si ne vom intalni prin tara la intalniri si nu o sa mai cautam cazare pe la pensiuni...eeeeeeeeeeeeeeeee
                            Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

                            Comment


                            • #29
                              panoul solar de pe rulota produce 50w indeajuns ca sa tina aparatura usoara(laptop,frigider,tv,combina,radio,etc) din rulota ,dimensiune 890x54 cm ,cantareste cam 6,5 kg,cu reglator voltaj... asta am eu pe rulota
                              Attached Files
                              Last edited by petroman; 11 September 2009, 17:46.
                              Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

                              Comment


                              • #30
                                unele rulote stocheaza altele nu dar e simplu sa o faci tu pui o baterie si un panou solar si gataaaaaaaaa......(sau doar on prelungitor cu doi clesti cu care te agati de bateria masinii consumul este destul de mic,fratele meu nu are panou solar are varianta cu prelungitor cu clesti si dupa 3 saptamani de munte tot a pornit usor golanul dar oricum te mai duci pana in oras dupa ceva elimente si incarci bateriaa luativa rulote ca idiile va vin dipa aiapanoul solar de pe rulota produce 50w indeajuns ca sa tina aparatura usoara(laptop,frigider,tv,combina,radio,etc) din rulota ,dimensiune 890x54 cm ,cantareste cam 6,5 kg,cu reglator voltaj... asta am eu pe rulota......si nu ma mai urati pentru asta sincer acum 4 ani cand am luat prima rulota fratele sa opus..ca ceti trebu ca doar vara mergi...si sal vezi acum ce semandreste si el cu rulota lui Adria nu a rezistat sa ma vada pe mine in rulota si el in cort
                                Attached Files
                                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google