Super!
Chiar te rog spune-ne cum se descurca 90 de cai cu rulota! Moama ce de bagaje ai cu tine, cred ca jumate casa. Si eu care mi-am certat nevastuica pentru umplutul masinii de bagaje. Cu cat creste consumul? Acolo unde este masa, se transforma in pat sau mi se pare?
					Chiar te rog spune-ne cum se descurca 90 de cai cu rulota! Moama ce de bagaje ai cu tine, cred ca jumate casa. Si eu care mi-am certat nevastuica pentru umplutul masinii de bagaje. Cu cat creste consumul? Acolo unde este masa, se transforma in pat sau mi se pare?

. E fain si la cort, dar cand stiu ca tre' sa strang tot calabalacul si apoi sa-l scot iar, parca mi se ia de campare ... Apropo, oglinzi ajutatoare pentru Logan ai gasit ? Nu e asta ultima problema la mine, dar daca e sa-mi fac curaj sa-mi iau una, macar sa stiu de unde fac rost de toate accesoriile. Toate cele bune !

,....chiar nu miam pus probleme de curent,mentionez dinou ca am un panou solar pe rulota lipit pe acoperis revin si aici cu poze,dar si asa consumul nu e mare becurile de iluminare de interior nu trec de 5W neoanele 4 buc a 10W si celelalte nimicuri nu vad pentru ce trebuie generator dar oricum nui un lucru rau aragazul merge pe gaz pe 12v sau 220v centrala e pe gaz practic la munte nu ai nevoie de curent la mare campez in champing ca ai paza ai dusuri cu apa calda si daca vrei un aer conditionat portabil daca nu folosesti aer conditionat nici la mare nu trebuie curent 220v, intradevar sa nu lipseasca cortul unei rulote ...face totul,pentru cine a intrebat de consum la tractare parca am scris mai sus ....7,1 in regim de 80 - 120 km/h daca o lasi mai moale scade si consumul....la achizitionare trebuie verificat totul cu rtabdare sa functioneze ..nu genul las ca se repara usor....si cand o deschizi sa nu simti miros ranced de umezeala sigur ai probleme cu ea mobila sa nu fie patata..semne de umezeala su umfalata trebuie sa fie tipla o rulota buna de la  2400 euro in sus sa va luati cat mai spatioase ca asa am luat io una mai mica si uite asa am ajuns sa o cumpar pe atreia cea mai mare 

Comment