LOGANUL Si RULOTA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    am revenit cu inca un raspuns caci acum am vazut intrebarea in prima pagina
    ________________________________________
    Nu trebuie cuplata la apa caci ai rezervor de apa pe care trebuie sal umpli cu apa potabila...sau cu ce ai,vin ,bere suc etcrestul face rulota sati ajunga la chiuveta sau la wc ,rezervorul de apa este separat la bucatarie cu cel de WC iar curentul e optional daca esti cu masina ai si curent.......undeti tuna acolo te campezi obligatoriu sa ai bere la frigider ca si ala merge continu ca e si pe gaz
    ____________________________________________
    sunt foarte incantat de voi ca posibil sa ne inatalnim la anul prin tara ...si sunt sigur de asta
    Last edited by petroman; 11 September 2009, 18:17.
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

    Comment


    • #32
      Petroman sa mor ca am citit toate cele trei posturi ale tale de mai sus si nu am inteles nimic..eu nu am spus ca nu te tine bateria mult sau putin...Asta e o chestie relativa la fel ca si consumul....niciodata nu poti sa spui ca te tine bateria o luna sau doua ca nu ai cum sa stii....Eu am spus ca nu e recomandat sa incarce alternatorul cu stresul inca unui acumulator montat la el...Eu zic ca am facut un calcul cu bateria originala a masinii poti sa pui maxim inca unul de 45 de amperi ca sa zici ca poti sa stai linistit in privinta alternatorului...Eu am un generator de 220V cu maxim 900W putere si e destul de mic si foarte silentios...Pot sa il las foarte bine toata noaptea pornit si nu se aude nimic din interior...Eu am un copil mic de 2 ani caruia ii trebuie mancarea pasata si mai am destule electronice si electrocasnice care consuma destul de mult....d

      Comment


      • #33
        Frumos tare Mcv-ul cu rulota in dotare... eu din pacate nu am carlig la spate, dar am inteles ca se poate pune (omologat oricum), iar apartament sau casa cred ca nu-mi iau ca vad ca e bine si sa stai in rulota !!! Lansez pe aceasta cale programul "Prima rulota pentru Dacia" !!!
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

        Comment


        • #34
          bogidan21
          man ,dar nu team contrazis cu nimic e foarte ok ce ai descris dar varianta simpla e cu bateria masini si am zis ca tine destul de mult normal ca nai cum sa o incarci in mers ca fortezi alternatorul,de aia am zis cu panoul ,la cost este cat un generator sau chiar mai putin dar lafel de bine merge cu bateria din dotare,e fffffff bun un generator eu nu miam luat ca nu justifica cheltuiala pentru mine,consumul real pe care il am de 4 ani nu depaseste 80w cu toti consumatorii porniti hai 100w la mare da un ac portabil si un microunde pe care le iau doar la mare unde ma cuplez la 220 in rest... in concluzie un generator de curent e super ok pentru cine isi face calculul si crede ca va consuma curent peste 200w---------(uitai sa zic ca am un invertor de 500w dar nam apucat sal folosesc)
          ____________
          poate vedem si noi ceva poze cu rulota ta la o iesire de ata
          ____________
          am citit si io posturile de mai sus si sincer nu cred cas roman cred ca sau amestecat literele pe tastatura mea
          Last edited by petroman; 15 September 2009, 00:07.
          Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

          Comment


          • #35
            Pai ma gandesc sa ma duc in fagaras in week-endul asta...o sa fac niste poze cu ea....

            Comment


            • #36
              Cam cat e scorul la un carlig de tractare omologat? Instalatia pentru remorca trebuie sa o faca cei de la dealer, daca mai am garantie ?

              Comment


              • #37
                Petroman esti super tare, multumesc de optimismul si incurajarea pe care mi-ai dat-o, sper la anul sa intru si eu in posesia unei asemenea bijuteri, am vazut ceva in apropiere de Buzau, dar cam scumpe. Poate gasesc ceva mai ieftin si bun.

                Comment


                • #38
                  Da-mi un pm dealex si iti dau un nr de tel sa suni si ii spui cam ce vrei si la ce bani....Un carlig de tractare ajunde pe la 300-350 lei omologat cu instalatie electrica pe care o montezi tu sau un electrician...are o cupla la care cuplezi luminile de drum de la rulota...
                  Daca aveti nevoie de ajutor in legatura cu montajul carligului sau a instalatiei de tractare pm me ca eu l-am montat singur .

                  Comment


                  • #39
                    Merita sa ma gandesc la rulota,tinand cont k am 1.4 mpi?este super tare sa ai asa cva!ma intreb cu vantul puternic din lateral nu e periculos?

                    Comment


                    • #40
                      Multumesc boghidan! Atunci cand va veni momentul te voi contacta.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by PCH View Post
                        Merita sa ma gandesc la rulota,tinand cont k am 1.4 mpi?este super tare sa ai asa cva!ma intreb cu vantul puternic din lateral nu e periculos?
                        Merge rulota si pe 1.4, am un prieten cu 1.5 65 CP care a avut rulota si a plimbat-o aproape prin' toata Europa! Teoretic merge mai bine pe 75 CP 1.4 decat pe 65 CP 1.5 DCI, DCI-ul are cuplu mare la turatii mici, deci la 1.4 tre' sa-i dai ture si merge brici!

                        Comment


                        • #42
                          Pe un Sandero 1.6 MPI cam ce rulota ar merge?

                          Comment


                          • #43
                            Pai la vant puternic din lateralnu mergi tare sau in cel mai rau caz te opresti....Nu mai subestimati asa mult 1.4 ca trage,te duce unde ai nevoie....mai incet dar ajungi.....Daca stii sa lucrezi cu cutia de viteze si turatiile motorului ajungi si la balea cu ea dinspre sibiu....

                            Comment


                            • #44
                              Poate grija fata de masina fac sa fie subestimat. Singurul lucru este sa nu depasesti greutatea admisa in talon. La mine in talon remorcabil cu dispozitiv de franare 1300 kg deci trebuie sa ma incadrez pana in 1300 kg iar de restul nu imi fac probleme . Cand mergi in concediu mergi relaxat
                              sigpic

                              Comment


                              • #45
                                Da dar vezi ca alea 1300 kg trebuie sa fie rulota si cu tot ceea ce ai in ea....adica rulota ar trebui sa fie de maxim 1 tona....restul de 300kg sa iti iei marja sa nu depasesti....De exemplu mai mereu sunt cei de la rar cu politia in rasnov langa benzinarie...cu cantarul si pun sub osie sa vada daca au depasit vreo valoare maxima admisa....Chiar azi ma uitam la transformatorul meu din rulota si am vazut ca lucreaza in urmatorul fel...Daca cuplez rulota la 220V am iluminat si curent peste tot dar incarca si bateria...Si daca folosesc baterie ridica de la 12v la 220V.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google