Salutare, dupa mult timp in care am urmarit forumul, dar nu prea am comentat, am decis sa-mi prezint masinuta. Aceasta este un Logan Prestige,bleu mineral, achizitionat in decembrie 2006, motor 1.6 16v remapat si filtru K&N, masina are rulati 130.000 km, schimbate consumabile si facut revizii la termen (2 distributii - Contitech + pompa apa HEPU la a doua distributie, 1 ambreiaj - LUK, discuri si placute - FERODO, ulei Elf 10W40), capete de bara, 2 brate si cam atat)
Estetic masina arata binisor, zic eu, si-ar cam dori o ropsire completa dar nu exista fonduri, momentan.
Ca modificari :
- portbagaj clean + folie rosii stopuri (in poze e data jos pentru curatenia de primavara, iar aici vreau sa va cer o parere, daca sa pun folia inapoi sau nu)
- LED-uri in ceasuri + sub bord(intrerupator langa cel de blocare geamuri spate)
- plafoniera spate + LED-uri in ambele plafoniere
- tapiterie tavan, stalpi, vopsiti in negreu negru
- CD Player MP3 JVC + 4xBlaupunkt GTX-542
- folie proiectoare, aplicata aiurea (cer ajutor, cum s-o aplic fara cute? Exista vreo metoda fara sa dau jos proiectoarele?)
- anvelope de vara abia achizitionate Michelin 195/65/15 - am observat ca tine masina mai bine pe curbe (asta nu inseamna ca se transforma in Lambo
)
- etrieri si tamburi vopsiti galbeni cu vopsea termorezistenta
Planuri de viitor:
- arcuri sport Eibach/ H&R - aici ma gandesc la o alegere
- toba sport eventual cat-back, sau daca s-ar putea sa scap de catalizator si de sonda Lambda (acum am racordul, intermediara si finala fisurata...si cam bolboroseste)
- faruri cu lupe si vopsite negre la interior
- grila clean fata + bara MCV
- partea audio: un player si cu USB(tot JVC sau Pioneer) + alte boxe, putin mai potente, un subwoofer de dimensiuni mici, nu foarte puternic, de preferat activ (si aici astept sfaturi)
- sa imbrac volanul in piele (ecologica aia originala s-a tocit)
- sa schimb maciulia (si ea s-a tocit) + short shifter
- LED-uri portbagaj, semnalizari aripi, numar si m-am gandit sa montez o banda de leduri la motor, cu intrerupator mic, undeva in interior (util noaptea cand ai de turnat lichid de parbriz)
- telescoape capota si portbagaj
- LED-uri in butoane si comanda climatizare(inca nu am apucat)
- un parbriz nou
- jante mai mari ceva 16"/ ceva 15" usoare gen ATS DTM sau OZ...aici depinde de ce stil o sa abordez in continuare
- o vopsire totala
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul, mai caut poze din urma sa mai postez.
Multumesc anticipat!
Estetic masina arata binisor, zic eu, si-ar cam dori o ropsire completa dar nu exista fonduri, momentan.
Ca modificari :
- portbagaj clean + folie rosii stopuri (in poze e data jos pentru curatenia de primavara, iar aici vreau sa va cer o parere, daca sa pun folia inapoi sau nu)
- LED-uri in ceasuri + sub bord(intrerupator langa cel de blocare geamuri spate)
- plafoniera spate + LED-uri in ambele plafoniere
- tapiterie tavan, stalpi, vopsiti in negreu negru
- CD Player MP3 JVC + 4xBlaupunkt GTX-542
- folie proiectoare, aplicata aiurea (cer ajutor, cum s-o aplic fara cute? Exista vreo metoda fara sa dau jos proiectoarele?)
- anvelope de vara abia achizitionate Michelin 195/65/15 - am observat ca tine masina mai bine pe curbe (asta nu inseamna ca se transforma in Lambo
)- etrieri si tamburi vopsiti galbeni cu vopsea termorezistenta
Planuri de viitor:
- arcuri sport Eibach/ H&R - aici ma gandesc la o alegere
- toba sport eventual cat-back, sau daca s-ar putea sa scap de catalizator si de sonda Lambda (acum am racordul, intermediara si finala fisurata...si cam bolboroseste)
- faruri cu lupe si vopsite negre la interior
- grila clean fata + bara MCV
- partea audio: un player si cu USB(tot JVC sau Pioneer) + alte boxe, putin mai potente, un subwoofer de dimensiuni mici, nu foarte puternic, de preferat activ (si aici astept sfaturi)
- sa imbrac volanul in piele (ecologica aia originala s-a tocit)
- sa schimb maciulia (si ea s-a tocit) + short shifter
- LED-uri portbagaj, semnalizari aripi, numar si m-am gandit sa montez o banda de leduri la motor, cu intrerupator mic, undeva in interior (util noaptea cand ai de turnat lichid de parbriz)
- telescoape capota si portbagaj
- LED-uri in butoane si comanda climatizare(inca nu am apucat)
- un parbriz nou
- jante mai mari ceva 16"/ ceva 15" usoare gen ATS DTM sau OZ...aici depinde de ce stil o sa abordez in continuare
- o vopsire totala
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul, mai caut poze din urma sa mai postez.
Multumesc anticipat!

Trebuia sa lasi si pe spate sigla, dar fiecare cu gusturile sale. Frumoasa masina! Culoarea!
. De inceput ar merge un set de arcuri sport H&R, anvelope cu talon mai mic si evacuare fara catalizator... a, si lasa stopurile cum sunt doar sa faci becul de la marsarier cu rosu, sa pui putina folie si va fi un contrast frumos si uniform.
Comment