Porneste Motorul Merge 2 Secunde Si Se Opreste

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Porneste Motorul Merge 2 Secunde Si Se Opreste

    Buna seara la toata lumea sau ziua cum o fi ea.. eu am avut cele mai negre zile posibile )ultimele doua.. dupa ce am stat pe aici pe la voi cautand o solutie la problema mea... si bine-nteles nu am gasit nimic..
    am un ambiance 1,4 mpi gri pel BC-55-NYC o splendoare de golan din 2006 care tatal meu l-a castigat la jurnalul national, in fine e chel nu are nimic nici abs nici servo etc.. revenim la problema mea.. dupa ce am mers de la bacau la tecuci (dupa ce in prealabil facusem plinul la PETROM) ajung la tecuci iau ce am de luat incarc in masina.. cand sa plec.. (obisnuit cum masnia mea pornea la 10% din cheie) observ ca motorul porneste si dupa 2 secunde se inchide, faptul ca eu apasam pedala de acceleratie nu facea nimic , in fine.. ma supar eu desfac toate mufele.. le curat dau cu spray de contacte pe ele, intru pe forum sa citesc... senzor de turatie, il desfac il curat, nimic... iau laptopul si ma connectez pe el.. (NICI O PROBLEMA) totul functiona perfect, doar ca nu pornea.. scot furtunul care vine de la rezervor si intra in "motor" bag contactul, vad ca arunca benzina... cu presiune chiar, zis si facut, eram blocat..iau eu inima-n dinti impreuna cu colegul meu de munca si el cu un logan 1,4 mpi si legam sufa de el si-l aducem la bacau... nu va mai spun prin ce peripetii am trecut ) oameni beti pe strada, camioane care se bagau in intersectie fara sa acorde prioritate... si acum stiti si voi cam cum franeaza loganul cand nu merge motorul ) (precum carutza) (initial am sunat la asistenta dacia logan, numarul faimos de pe luneta) mi-au cerut 4 mil sa-mi duca masina de la marasesti la bacau (68 km)ajungem intr-un final la bacau la reprezentanta dacia (DEDEMAN AUTOMOBILE) ne intreaba, a mai fost intr-un service loganul ?) nu zic eu.. ultima oara cand a fost in service a fost acum 3 ani (ceea ce e si adevarat schimbasera bara ca a suferit un mic accident ) ) imi masoara debitul de la pompa de benzina (de sub bancheta din spate) aveam 0,5 BAR in loc de 3 BAR cum spuneau ei ca tre sa fie.. cica e POMPA, costa 7 mil si ceva... zic nu ma intereseaza vreau sa plec cu ea pe rotile ei (mort de oftica dupa 2 ore de mers de la marasesti la bacau tractat si nu mai zic inghetzat de frig ) intr-un final imi aduc pompa din magazie o monteaza si pleaca la 5% din cheie.. plec din dedeman (dupa ce am paltit 810 RON manopera (35 RON) si pompa (775 RON) 40 RON ciubuc la baieti si dai bice...

    am simtit nevoia sa va spun si voua... poate-mi spuneti daca am dat mult putin puteam sa fac altceva.. nu sunt baiat de bani gata.. si nu ma scot banii din casa dar masina pentru mine e MONEY si aveam nevoie de masina urgent... am procedat gresit? credeti ca puteam face si altceva?
    credeti ca v-am fost de ajutor cu vreo problema? eu v-am spus-o pentru ca nimeni nu a scris pe forum ca ar fi putut fi problema de pompa... ( nu ma pricep la masini dar electronica si comunicatiile e viata mea )

    P.S. De cand mi-am cumparat un 318TDS din 1998 loganul a devenit masina de firma ;)) dar vreau sa mentionez un singur lucru (SINGURUL LUCRU BUN LA LOGAN ESTE MOTORUL) cel putin al meu care a facut 50.000 km pe autostrada in italia franta germania ungaria austria... si daca vreau sa-l duc in 180 km/h il duc fara prea multe chinuieli fara nici o modificare la el (drept pentru care cred ca am schimbat si pompa ) )

    O seara placuta va urez... si va multumesc daca ati citit chiar tot...

  • #2
    ai platit cam cat face si-n alte service-uri...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • #3
      Pretul pompei e cel corect, ca in alte service-uri, manopera e ~2 ore deci e bine.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google