-Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto) Asigurari si daune auto
|
|||||||
| Īnregistrare | Regulament | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Asigurari si daune auto Discutii despre asigurari si daune auto dacia logan si nu numai. Unde reparam masinile, cine plateste si cum sa alegi o asigurare |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-09-2008
Motorizare : 1.6 Mpi
Varsta: 24
Posturi: 288
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Am o mare dilema si cer ajutorul tuturor forumistilor care au mai multa experienta sau au fost pusi in aceeasi situatie!
am un logan din 2007 cu casco full la omniasig fara fransiza de 2 zile mi-sa crapat parbrizul, cand am fost la casco mi sa cerut sa semnez un act aditional precum doar prima reparatie a masinii o suporta ei si restul o sa le suport eu.desigur ca nu am semnato mi se pare aberant in schimb ei m-au amenintat ca o sa rezilieze contractul si daca nu-mi convine sa ma duc in alta parte si sa platesc cu peste 40% mai mult de cat acum P.S. masina este luata in rate pe 10 ani din care nu am platit decat aproape 2 ani. Multumesc anticipat si daca nu am postat bine rog sa fie mutat la locul potrivit |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-02-2008
Motorizare : 1.6 8v kiss fm/cat.BE,CE pe viitor A si D
Varsta: 20
Posturi: 3,113
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Sibiu ]
|
Cum sa semnezi asa ceva dc nu le-ai zis fugiti cu foaia de aicea ,daca nu ai semnat au vrut sa deschida dosar de dauna si sa constate avaria?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
aspus k o sa se rezolve dar dupa o sa mi-se rezilieze asigurarea si eu sa caut in alta parte si sa fie acceptata de banca si o recalculare a asigurarii
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Sibiu ]
|
Tu trebuie sa citesti cu atentie tot contractul casco si sa vezi daca ai vreun articol sau clauza in care sa fie specificat ca pe durata contractului firma asiguratoare are dreptul sa modifice contractul semnat initial daca nu scrie te duci la ei si faci scandal ca in contract scrie ca nu puteti modifica ce am semnat initial!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Sibiu ]
|
Daca nu mai vrei sa continui cu ei mergi la alti sa vezi ce oferte au ei nu are cum sa platesti mai mult ca valoarea masini a scazut in aproape 2 ani pe cei de la banca i intereseaza numai sa fie asigurata casco si sa le duci dovada sa o vada!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 29-02-2008
Motorizare : 1.5 DCi_70 Asini
Varsta: 35
Posturi: 1,026
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Citat:
In al doilea... este ilegala o asemenea clauza contractuala. Pentru ca vine intrebarea: de ce sunt platite acele transe periodice, daca nu pentru asigurarea riscului? Atunci care risc daca ei sunt exonerati de orice obligatie de acoperire a vreunei pagube??? Totusi, eu cred ca e o confuzie ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
deci concret am citit contractul si nu scrie nicaeri k ar putea modifica in vrun fel contractul
da este credit auto, si ceea ce miau spus ei k acel act aditional este de la banca si nu mai banca BRD a emis acel act si e mai bine sa nu se fak reparatiile la masina e mai bine sa astept poate acel act nu va mai fi valabil peste un timp ps cred k incearca sa ma faca sa renunt la reparatie Last edited by tonyx; 4th May 2009 at 17:57. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
loganist simplu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 24-05-2007
Motorizare : saispevolti
Varsta: 31
Posturi: 9,023
Membru :
[loganist simplu]
|
@tonyx: NU mai scrie ca pe mirc/messenger, ca iei "premiu"...
il al doilea rand, e o mare ebratie daca cei de la casco ti-au zis asa ceva. zi-le ca mergi la protectia consumatorului si la csa (comisia de supraveghere a asigurarilor) daca nu-si baga mintile in cap. risca o amenda mai mare decat 20 de parbrize ciobite... cred ca ceva n-ai inteles tu calumea. sau aia-s chiar culmea nesimtirii...
|
|
|
#10 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
exact asa mi-au spus: ei imi repara masina si semnez actul aditional precum urmatoarele reparatii le platesc din buzunar sauimi repara masina si reziliaza contractul de asigurare daca nu semnez actul
fara mirc, ca nu e voie, pt ultima data... Last edited by Seba; 4th May 2009 at 18:36. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 26-05-2008
Motorizare : 1.4mpi 82hp KissFM fara AC
Posturi: 3,927
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
pai si tu alegi prima varianta. iti repara masina, tu semnezi, urmatoarele reparatii le suporti tu. dar polita casco o platesti in continuare nu?
vai ca deja s-a umflat orezu` in mine. ![]() sa vezi ce circ o sa iasa cand o sa apelez eu la ei. jar pe băţ o sa serveasca domnii. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-05-2008
Motorizare : 1,4 MPI Kiss Fm Limited Edition
Posturi: 729
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Parerea mea e ca @tonyx a inteles gresit. Chestia cu "prima reparatie" este atunci cand ai fransiza, deci asta cred eu ca il obliga pe el sa faca acum- sa semneze un act aditional prin care i se va introduce fransiza.
|
|
|
#15 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 23-06-2007
Motorizare : 0,8i - 48 cai degerati
Varsta: 22
Posturi: 850
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Arad]
|
Si e normal sa ai fransiza daca masina e luata pe credit? Eu stiam (si am si citit in mai multe locuri) ca daca ai masina in leasing/credit se face asigurare CASCO full FARA fransiza pe toata perioada creditului / leasingului.
|
|
|
#17 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
nu era vorba de introducerea fransizei ca doar stiu ce inseamna.cel putin asa sa exprimat agentul de la asigurari.eu am pe contract fransiza 0
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 28-02-2009
Motorizare : 1.5 dci85(+20)
Posturi: 1,369
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
O sa va povestesc eu peste vreo luna cum e la Omniasig, am 2 parbrize sparte la masini asigurate la ei. Am asigurarile fara fransiza, daca ma supara dau cu ele de gard pana se satura, si le mai fac si reclamatie la CSA. La celelalte 2 masini am la Allianz, am avut incidente cu amandoua si situatiile s-au rezolvat cu o promptitudine de neimaginat.
La una am avut o avarie cu reconstatare dupa demontare, service-ul a trimis pozele pe mail la ora 9 cand au demontat masina, iar la ora 14 am ridicat masina cu acceptul dat tot pe mail de Allianz, urmand ca ei sa-si completeze intre ei hartiile! Iar reparatia a constat din: Inlocuire intaritura bara fata din caroserie, schimbat radiator AC (asta nu s-a vazut la constatare si costa "doar" 11 mil acum mai bine de 2 ani) cu reumplerea instalatiei AC, schimbat si vopsit bara fata. Deci cei care isi dau interesul pot! Si fara spaga, doar ca ma stiau ca pe un cal breaz, mai facusem un "festival" cand mi-au tinut o masina la reparat pentru o zgarietura vreo doua saptamani. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 26-05-2008
Motorizare : 1.4mpi 82hp KissFM fara AC
Posturi: 3,927
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
asteptam mai multe persoane care au avut treaba pe la omniasig de curand sa ne spuna ce s-a intamplat si cum au decurs lucrurile!!
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Iubitor de frumos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-06-2007
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 33
Posturi: 6,186
Membru :
[Iubitor de frumos]
[LoganClub Galati]
|
tonyx...nu esti singurul care a intampinat aceasta problema la Omniasig...Demohunter la fel a patit...
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ajutor, casco, mare, nelamurire |