Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

    La cererea asupritilor din acest club se deschide aceasta sectiune pentru a se putea lauda fetele noastre
    cine abereaza ii dau viteza ,iar daca il faceti varza se sterge.

  • #2
    Deci.....se ia varza din piata, sa nu fie de Ungaria...de-a noastra, de sera.......si ciolan afumat de la magazin.....se fierbe varza in oala, se caleste bine si cu ciolanul taiat bucati.....se lasa impreuna la fiert.....se adauga si sare, piper dupa gustul fiecaruia...
    ....POFTA BUNA, prieteni............Varza LCDeva.....
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

    Comment


    • #3
      Tovarasu martongrigore, la noi in casa eu sunt bucataru` sef. Maine vin si cu poze ca trebuie sa le caut. Plus ca tot maine am de pregatit ziua sotiei. Asa ca daca vreti sa impresionati sotiile apelati la mine.
      Poate ca nu am ce cauta in zona asta, dar la Deva( ca si in alte parti) m-am simtit foarte bine.
      Partidul va iubeste!
      sigpic42.453.149

      Comment


      • #4
        Mulţumim domnule hriberiu de vizită!!! Ne bucură căte simţi bine în "varza" LC Deva şi te aşteptăm cu pozele promise şi nu numai!!! Vrem şi reţeta la ce ai pozat!!!

        Comment


        • #5
          Ooooooo, d-nule Hriberiu, chiar te astept cu ceva retete culinare si foto....poate imi dai ceva lectii de bucatar.....si mie imi place sa gatesc
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

          Comment


          • #6
            Ciolanul poate sa fie unguresc ?
            sigpic

            Comment


            • #7
              O reteta a la COSTEL

              Cotlet cu bere
              Compozitia
              2 cotlete de porc de marime medie
              1 lingurita boia de ardei dulce
              piper proaspat macinat
              2 lingura unt topit
              6 lingura bere sare
              iar peste cotlete se presara bine boia si piper
              Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.
              Se consuma cu salata de varza alba

              Va doresc pofta buna
              sigpic

              Comment


              • #8
                Don Costelo, d-voastra ca mafiot italian, ne spui retete de spaghete !!!
                ...multumim pentru reteta cu bere
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

                Comment


                • #9
                  simplu si colorat
                  Attached Files
                  sigpic42.453.149

                  Comment


                  • #10
                    Multumim hriberiu pentru efortul si munca ta pe care ai depuso , te-ai tinut de cuvant
                    Asteptam retete de la tine
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Culoare, delicios si .....''pofta buna !''....asa D-nule Hriberiu ..
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by costelHD View Post
                        O reteta a la COSTEL

                        Cotlet cu bere
                        Compozitia
                        2 cotlete de porc de marime medie
                        1 lingurita boia de ardei dulce
                        piper proaspat macinat
                        2 lingura unt topit
                        6 lingura bere sare
                        iar peste cotlete se presara bine boia si piper
                        Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.
                        Se consuma cu salata de varza alba

                        Va doresc pofta buna
                        Miroase bine domn Costel!!! Da reţeta de bere cu cotlet nu o aveţi?????
                        Bravo domnule hriberiu!!! Ce ne-ai arătat tu e muncă de Loganist asuprit!!!!

                        Comment


                        • #13
                          Sarmalute in foi de viţă
                          Ingrediente
                          300 g carne porc
                          300 g carne vita
                          100 g orez
                          marar
                          foi de vita
                          3 linguri ulei
                          5 linguri de bulion pentru sos
                          1 litru de bors
                          sare si piper dupa gust

                          Mod de preparare:
                          Se da carnea prin masina de tocat (sita mijlocie), se amesteca cu orezul spalat cu apa rece, cu marar tocat marunt, cu sare si piper;
                          Se oparesc foile de vita in apa cu bors, nu prea mult ca sa nu se rupa, se zvanta si li se taie coditele;
                          Se impacheteaza carnea in frunzele de vita, cu cat vor fi mai mici cu atat vor fi mai gustoase;
                          Se aseaza sarmalele in cerc intr-un vas pe fundul caruia s-a turnat uleiul si i s-a acoperit fundul cu cateva frunze de vita;
                          Vasul cu sarmale se umple cu sosul preparat din apa, bors si bulion pana se umple, se lasa la fiert la foc mic cca 80 minute, se completeaza cu apa daca mai trebuie;
                          Se adauga restul de marar se pun foi de vita pe deasupra si se baga la cuptor pana scad si se rumenesc putin.
                          Se servesc cu mamaliga.
                          Asa fac io sarmalele moldovenesti.....POFTA BUNA !!!
                          Attached Files
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

                          Comment


                          • #14
                            am gatit foarte mult dupa jamie.retete simple si gustoase si mai ales rapide.iata una:
                            Retetele salvatoare de timp ale lui Jamie


                            Piept de pui la pachet, cu ciuperci, unt, vin alb si cimbru

                            Pentru 2 protii
                            2 bucati a cate 200 g piept de pui, fara piele
                            1 mana de ciuperci porcini uscate
                            255 g ciuperci amestecate, rupte in bucati
                            1 pahar mare de vin alb
                            3 cubulete mari de unt
                            1 mana de cimbru proaspat
                            2 catei de usturoi, decojiti si feliati

                            Deoarece reteta este pentru 2 persoane, voi face un pachet mai mare, in care sa incapa tot. Folosind folie lata de aluminiu, pregatiti pachetul punand 2 bucati de folie una peste alta (cam de lungimea a 2 cutii de pantofi), sigiland 3 laturi si lasand-o pe ultima deschisa.
                            Incalziti cuptorul la 220°C/ treapta 7 la cel pe gaz. Amestecati toate ingredientele intr-un castron, inclusiv puiul. Puneti amestecul in pachetul de aluminiu, cu tot sosul de vin, avand grija sa nu per forati folia. Sigilati ultima latura, asigurandu-va ca pachetul e inchis etans, si asezati-l intr-o tava pentru cuptor. Puneti tava la foc mare pe plita pentru 1 minut, ca sa se incinga, apoi coaceti 25 de minute la nivelul din mijloc al cuptorului.
                            Scoateti pachetul din cuptor si puneti-l pe o farfurie intinsa, apoi desfaceti folia. Puteti modifica reteta dupa dorinta — pastarnacul, slanina
                            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                            Andreea Trifu

                            Comment


                            • #15
                              Muschiulet de porc impletit(postu` 10, poza 3 in stanga): muschiul de porc se taie suvite subtiri cat sa se poata impleti in 3 prins la capete cu scobitori sa nu se desfaca. Printre muschiul impletit se baga fasii de kaiser, sau muschi afumat, sau pastrama sau orice fel de afumatura. Se codimenteaza dupa gust. Eu folosesc piper boabe, delikat, cimbru, usturoi, ceapa, vin , ulei, apa. Oricum, ce se gaseste prin casa ca oricum iese bun.
                              Se baga la cuptor acoperit cu capac sau folie de aluminiu. Neaparat acoperit ca nu se intoarce si sa fiarba in abur. Inainte de a fi gata se scoate capacul sa se rumeneasca. Se mai poate scoate zeama formata din apa, ulei si vin sa se rumeneasca carnea uniform.
                              Cate o bucata la portie ca e consistent. Ca si garnitura merge orice. Eu am folosit cartofi fierti si bagat la cuptor cu branza, cascaval si ou, asezat in straturi.
                              Gata. Merge cu vin ca e friptura, da` se poate servi cu orice, grade pe plus sa fie, dupa pofta fiecaruia.
                              Attached Files
                              sigpic42.453.149

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google