Cd-player Daewoo AGC-1220RF Dacia Logan Phase Deux (ph2) Logan facelift Dacia Logan Forum - Vezi un Singur Post - Cd-player Daewoo AGC-1220RF
Vezi un Singur Post
Vechi 1st June 2014   #74
jummmy
Incepator
 
Data inscrierii: 20-02-2014
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 28
Posturi: 2
Membru :
[Incepator]
Implicit

va salut, tin sa va anunt pt cei ce vor sa isi monteze microfon,a am descoperit ce fel de microfon trebuie si unde gasititi.
- microfonul trebuie sa fie la 12V si preamplificat, adica o sa aiba 3 fire
-eu am gasit ce imi trebuie achizitionand un microfon extern pentru camere cctv (de supraveghere) care se numeste MIC VISION Click the image to open in full size.
- in paginile anterioare acestui topic se gasesc cum trebuie conectati pinii de la microfon si unde ( este o poza pusa cu toti pinii)
-la microfonul din poza, microfonul are un fir care porneste de la microfon si apoi se bifurca in cele 3 jackuri care le vedeti. Pe noi nu ne intereseaza jackurile, deci trebuie sa taiati cablul de la microfon inainte sa se imparta in cele 3 jackuri, astfel ramanand cu 3 fire plus,minus respectiv semnal ( rosu,negru si galben)
- Eu am montat microfonul pe stalpul de la sofer , l-am tras pe sub pedalier si prin cheder apoi. Consider ca este pozitia cea mai ok si este indreptat spre sofer. Evident, daca doriti sa il montati in alta parte, puteti face cum stiti.
Sper sa va fie de ajutor aceste informatii!
jummmy e offline   Reply With Quote