Mcv 2013

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu mai exista 1.6 pe modelele noi..doar 1.2 si 0.9tce

    Comment


    • Cu siguranta vei simti diferenta dintre dci si 1.2 16v. Insa trebuie sa-ti faci un calcul si sa vezi daca merita diferenta foarte mare de pret. In cazul in care faci peste 120mii in 2-3 ani, ceea ce este foarte greu nu cred ca are rost un dci. Surplusul de putere este binevenit, zgomotul este frumos-aproape ca nici nu iti dai seama ca este diesel si in plus se comporta superb, jos palaria. 1.2 este un motor foarte bun in oras, obtine consumuri bune (intre 6-7.5 max), este fiabil si are o plaja de turantii prietenoasa-adica il poti tura lejer in 4mii. Am mai spus-o aici pe forum... cu siguranta nu vei putea face sport cu ea. Este un motor caruia care se preteaza la turatii si viteze constante (intervale 70-80 si 100-110 fara batai de cap) insa ce iti pot spune sigur este ca in deal si depasiri, cu ea incarcata si cu ac-ul pornit va trebui sa retrogradezi intr-o plaja de turatii 3800-4500 si sa o calci fara mila .

      Depinde fooarte mult de tine, dupa cum vezi si stii, sunt diferite tipuri de soferi. Unii sunt mai agresivi si au nevoie de putere, altii reusesc sa se descurce foarte bine si cu ceva modest.

      Iti spun sincer ca inaite de a-mi cumpara Dacia, nu prea inghiteam marca din motive stupide, din auzite. De asemenea dupa ce am fost obisnuit 3 ani cu un golf 1.8 90cp nu vroiam acest 1.2 Insa surpriza, banii m-au obligat sa-mi iau 1.2 16v si ma impac foarte bine cu el pentru ca odata cu masina mi-am schimbat si stilul de condus intr-un fel. Ma tempereaza stiind faptul ca nu e rapida si o conduc ca tare.

      In eventualitatea in care vei reusi sa-i pui si o instalatie pe GPL dupa 2-3 ani, cu siguranta isi va scoate banii si vei fi multumit de costurile per km.

      ps: allege cum simti tu, nu tine prea mult cont de opiniile noastre.

      Comment


      • Nu mai exista ? hm naspa era un motor f bun
        Pai atunci 0.9 daca te incadrezi, un mare avantaj la acest motor este ca are distributie pe lant,putere f buna 90 cp plus turbo,si consum mic.
        Daca nu, merge si 1.2 dar totusi pe Mcv...
        Cel mai bine este sa faci un test drive cu ambele si ai sa te lamuresti

        Comment


        • Nu,nu am primt pm de la user MK
          =========
          Chestia de break tine de faptul ca IMI PLAC FOARTE MULT (offtopic :si traby am vrut comby da n-am gasit sa imi placa). In occident sunt foarte multe (am fost in vizita-eu lucrez in Africa).
          Aici,la faza cu incarcataura trebuie sa fac o specificare (trebuia sa zic mai la inceput); e vorba mai mult ca am nevoie de VOLUM si NU sa car greutati. Bagajele soatei si jucarelele fetei ocupa SPATIU ... nu sunt neaparat grele. Vreau sa scap de portbagajul clasic unde,daca iti trebuie ceva care la naiba e fix in spate ...scoate drace TOT afara si insira-le pe drum :-(

          Si acuma ... ce MA DOARE si INTERESEAZA : am DOAR 10.000 EU pt masina noua : PUNCT. ATATA ! si asa ... nu-i chiar 2 lei ... is o roaba de bani. Si desigur taxele,impozite,asigurari,bla bla le vreau la nivele decente. Am avut Audi 80/1800cc si MA SPARGEA la chestiile astea....nu mai vreau.

          Sa zic si eu ... da,si eu am ras de logan si din lighean nu~l scoteam ... da acu dupa ce s-au mai adunat niste ani sub chelie,niste chestii in familie,cheltuieli cu copil mic,rata la banca pt apartament,naiba mai stie ce ... .... nu mai gandesc asa. Ma gandesc la securitatea lor,la costurile pe viitor ale intretinerii ei...la unde gasesc o piesa,sa fie si aratoasa cat de cat (si MCV 2 chiar mi se pare sexy) . Viteza ,repet ,NU E PUNCTUL MEU FORTE. Daca am rabdare sa merg cu traby cu max 90km/h (ca atata poate dupa 33ani de existenta si 19Kw) ,ma gandesc ca am rabdare sa merg si cu MCV-ul cu 110km/h la un consum pana in 7-8/100km.

          Si sa stiti ca am citit (mai in timpul slujbei printre alte task-uri :-) ) parerile din forumul dvs.despre acest motor si intradevar sunt DIVERSE . Unii zic ca e petarda/pocnitoare etc ... INSAA numarul celor care sustin acest motor (CU ARGUMENTE) e sensibil mai mare.

          Si,cum zicea user teddy16 - de obicei ma ghidez dupa 6th sense :-) ... Nu numai la chestiuni de astea ...in genere ,in luarea deciziilor.

          LIVE nu am vazut agregatul,doar poze gugal (ca site Dacia.ro sta FOARTEEEE PROST la capitolul reclama si prezentarea produselor) ; dar din poze ,repet mi se pare sexy si aratoasa. Te poti prezenta oriunde cu ea ...

          Si ... da ... poate vreau sa fiu si un pic patriot ... Ca pana una alta,aia de fac Dacia ,sunt romani si ei trebuie sa puna ceva pe masa seara la prunci,nu ?
          La ce sa le dau de lucru la asiatici? Las ca vand in Africa la greu :-))

          Na' ... poate m-am intins la povesti prea mult ... SPER ca NU am plictisit (prea tare) si in continuare astept parerile dvs (daca se poate fara cearta-JUST HATE IT)

          Seara faina si ... ma pregatesc sa ma apuc de citit manual care l-am primt si listat pana acuma - mai bine de 200pag. Cred ca trebuie sa mai cumpar o bere ... una n'ajunge :-))
          Clubul Trabantistilor www.TrabantClub.ro
          Tel 0740-485474 - VIBER

          Comment


          • Daca spui ca vii abia in noiembrie ac, este posibil cand vei da comanda sa nu fie pe stoc si sa dureze minim 2 luni pana sa iti livreze masina. Tinand cont ca incepand cu 1.01.2015, motorul 1.2. 16v v-a fi retras de la vanzare si este posibil ca noul mcv sa fie echipat cu motorul de 1.0 l 16 v de 70 CP euro 6 sau renunte la versiunea cu aceasta motorizare si sa pastreze doar pe 0.9 tce 90 CP euro 6.

            Comment


            • Neata' Pai ... N'am ce face...asa imi e contractul (Ing.Tehnolog in Angola la un baraj hidro). Daca o mai fi ...o mai fi.Daca nu ... ma orientez la momentul ala.
              Nu mai fac planuri marete ... cateodata iasa exact pe dos.Las clipa sa decida :-)

              PS Am citit manualul,pare ok ca si explicatii dar puteau si ei sa puna pozele alea color si mai clare un pic ;-)
              Clubul Trabantistilor www.TrabantClub.ro
              Tel 0740-485474 - VIBER

              Comment


              • Pai in conditiile astea e bun si 1.2 16 v, se spune de el ca e unul din cele mai economice motoare aspirate de pe piata,deci e ok si acesta.Sa iti faci o impresie :


                Dacia 1.2 16v Logan acceleratie acceleration sprint 0 to 100 years

                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                Last edited by Allyn_y; 23 September 2014, 10:57.

                Comment


                • Cat platiti casco pe an la MCV?

                  Comment


                  • 500 euro la valoarea de 13500 euro de achizitie, in primul an. la allianz tiriac

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google