Eu am probleme si cu opera!
Nu Merge Forumul
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La mine merge fara probleme. La serviciu pe Vodafone nu au fost probleme deloc, acasa in RDS am trecut in hosts ip-ul si gata. Merge si mult mai repede, nu mai interogheaza dns-ul sa vada ce ip are loganclub. Vedeti ca unii provideri chiar daca se numesc XY au net tot de la RDS, asa ca pana isi fac update in cache-uri (desi ar cam fi trebuit de acum) folositi fisierul lui CristiXP. Plus un Flush DNS si o stergere de cookies si cache ar trebui sa rezolve problema.
Daca cuiva nu ii merge nici cu hosts-ul modificat cum a spus XP, sa nu fie o problema de rutare spre ip-ul serverului de catre providerul vostru.
Relativ off-topic, buba cu Go to last post se poate rezolva?
Comment
-
am inteles ca zilele astea a fost ceva problema de la RDS .Sa vedem zilele urmatoare ce se intampla .Originally posted by nsa View PostLa mine merge fara probleme. La serviciu pe Vodafone nu au fost probleme deloc, acasa in RDS am trecut in hosts ip-ul si gata. Merge si mult mai repede, nu mai interogheaza dns-ul sa vada ce ip are loganclub. Vedeti ca unii provideri chiar daca se numesc XY au net tot de la RDS, asa ca pana isi fac update in cache-uri (desi ar cam fi trebuit de acum) folositi fisierul lui CristiXP. Plus un Flush DNS si o stergere de cookies si cache ar trebui sa rezolve problema.
Daca cuiva nu ii merge nici cu hosts-ul modificat cum a spus XP, sa nu fie o problema de rutare spre ip-ul serverului de catre providerul vostru.
Relativ off-topic, buba cu Go to last post se poate rezolva?
Aia co go to last posts mai ramane deocamdata .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cand nu mergea forumul..nu mergea nici pe rds,nici pe romtelecom,nici pe explorer,nici pe google chrome,nici pe mozzila,nici pe altceva...
acum e ok..si pozele se incarca mult mai rapid.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment

Comment