Sugestii imbunatatire site

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi_Xp
    replied
    Cred ca ar trebui totusi largit si ala din stanga ca sa apara si LOGAN scris ca lumea si eventual modificata si data sa arate mai interesant.

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Poate este mai simplu sa se stearga "date". sa ramana doar
    Join: 19-11-2006
    sau

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by sadicu View Post
    Cristi, dar nu poti sa-l faci optional? Cine vrea il completeaza cine nu , nu. Poti sa latesti un pic partea stanga sa se vada Join date pe un singur rand? La fel si LOGAN
    O sa incerc, sa vad daca ma descurc. Trebuie modificat un pic codul si nu prea am timp...

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Merge și search-ul, pare mai configurabil - vom vedea.

Alte mici probleme:
    -putem adăuga volutar măcar motorizarea sub avatar - acum fiecare vorbește de motorizarea lui dar care e motorizarea
    Am adaugat si campul ala.

Leave a comment:

• sadicu
    replied
    Cristi, dar nu poti sa-l faci optional? Cine vrea il completeaza cine nu , nu. Poti sa latesti un pic partea stanga sa se vada Join date pe un singur rand? La fel si LOGAN

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Din considerente ale mizeriei de GDPR, am renuntat la o gramada de campuri ce inainte erau.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Merge și search-ul, pare mai configurabil - vom vedea.

Alte mici probleme:
    -putem adăuga volutar măcar motorizarea sub avatar - acum fiecare vorbește de motorizarea lui dar care e motorizarea

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Peste vreo 7 ore sa incercati va rog search-ul. Ar trebui sa fie functional. Si acum merge ceva ceva, dar e abia la 2% indexat...

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Am sters eu outboxul tau. Ar trebui sa fie ok.
    Daca le ai salvate, iti pot sterge eu tot din PM.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Ok, dar problema e alta:

1 Limita de mesaje inbox+outbox+trash e 250, ce depăsește nu poate trimite sau primi PM
    2 Outbox-ul(sent items) îl salvam regulat și aveam maxim 100 de mesaje
    3. Inbox-ul îl salvam regulat și aveam, 130-140 de mesaje
    4. După upgrade găsesc outboxul plin ( toate mesajele de la înscriere până acum), trebuie sterse, manual, din outbox și mai apoi din trash
    5 99,9% nu sunt singur în situația asta

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Limita de postari pe pagina are si ea o logica din punct de vedere al incarcarii serverului. Orice increase pe partea asta se va reflecta in load pe server inutil.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Partea haiosă le-am sters din outbox, acum le șterg și din Trash, doar 6 clicluri pe fiecare pagină de șters.

Nu se poate face ceva cu numărul de posturi (adică mărit la maxim) de pe o pagină?

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Ai si un trash... eu pot sa iti dau clear la toate doar, dar ramai fara tot.
    Folder Number of Messages
    Sent Items 1170
    Inbox 102
    Trash 823
    Total 2095

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Măcar motorul vechi mergea.

Încă o problemă aparent au reapărut toate mesajele trimise pe PM din 2013 încoace, trebuie șterse manual altfel:
    Attached Files

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    E prost motorul de cautare. Si inainte mergea si mai prost. Am gasit o solutie cu alt motor de cautare, sa vad cand am timp sa il implementez.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google