caut, cumpar suny ericsson w810i busit, doar tastatura ( cipul ) sa fie in regula...la al meu nu mai merge tastatura si vreau sa incerc daca e cipul ei de vina! cam urgent..
Caut Sony Ericsson W810i Busit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
domnu, tastatura sta pe ceva ( nu stiu cum sa ii zic, arata ca un cip
))) ) si ceva aia are o mica mufa care vine pe placa telefonului ( dupa cum se vede nu le am cu telefoanele ca nici nu stiu cum se cheama ) si am vazut un pin lipsa din mufa aia si ma gandesc , ca ar fi de vina mufa aia... imi merg 4 taste ( cifrele 1,2,3 si butonul care accept apelul )
LE : 1-mufa de care vorbeam
2-"cipul" pe care sta tastaturaAttached FilesLast edited by Tudor; 16 May 2010, 13:44." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
multumesc pentru sfat, dar la gsm nu as vrea sa ma duc, ca sa nu ma coste cat valoreaza telefonul ca asa mai bine ii dau un ciocan si gata
)
up" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pai din mom ce e 1 mil telefonul si reparatia sigur ma va costa mult ce am rezolvat?
uite, ca daca tot zici tu atat, o sa ma duc la un gsm si ma decid :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
am fost, am intrebat, m-am lamurit . Cica e placa de vina ( ??? ce treaba are nu stiu ) si ma costa 60 lei doar piesa. plus drumuri, plus manopera chestii, ajunge la 100 lei. deci nu se merita. as vrea sa il vand pentru piese de schimb. pt detalii pm
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
mie mi s-a busit de 2 ori tastatura la w810i. l-am dus la de fiecfare data la alt service si s-a rezolvat la un poret rezonabil ( maxim 50 ron ). la ultimul service mi-a zis ca i-a schimbat un chip care se numeste "update" .vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment

Comment