[vand] unitate calculator

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] unitate calculator

Vand unitate calculator in perfecta stare de functionare cu urmatoarele caracteristici :

Hard Disk :Western Digital 80 Gb
    Placa de baza : GIGABYTE socket 775
    Memorie RAM : Geil 512 MB
    Procesor : Intel Pentium4 - 2.8 GHz
    Placa video : Asus Ati Radeon 9550 , 256 MB ( DVI , ANALOG )
    DVD ROM : LG
    Porturi USB : 6
    CARD READER
    Sistemul are instalate :Windows XP + drivere+ antivirus + toate programele de baza

Pret : 500 RON
    TRANSPORT GRATUIT !
    Attached Files

valabil !!!

Comment

valabil !!!

Comment

valabil !!!

Comment

valabil !!!

Comment

valabil !!!

Comment

valabil si negociabil

Comment

Modifica pretul te rog.

Comment

Nu stiu de ce tre sa ma raportez la magazinul ala cand stabilesc un pret. Eu nu as cumpara PC-ul din link-ul pe care l-ai postat. HDD de 36 Gb ? ai idee cat de vechi este HDD-ul ala ? Sa nu mai zic de placa de baza ( tipic pentru unitatile HP , DELL etc ).
                  Am mentionat deja ca pretul este NEGOCIABIL cu cel care doreste sa-l cumpere iar transportul prin curierat este oferit GRATUIT ( aprox 60-70 ron cu FAN CURIER )

Comment

ofer eu 200 ron....
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by retex View Post
                      Nu stiu de ce tre sa ma raportez la magazinul ala cand stabilesc un pret. Eu nu as cumpara PC-ul din link-ul pe care l-ai postat. HDD de 36 Gb ? ai idee cat de vechi este HDD-ul ala ? Sa nu mai zic de placa de baza ( tipic pentru unitatile HP , DELL etc ).
                      Am mentionat deja ca pretul este NEGOCIABIL cu cel care doreste sa-l cumpere iar transportul prin curierat este oferit GRATUIT ( aprox 60-70 ron cu FAN CURIER )
                      Arata-mi macar 2 site-uri cu preturi asemanatoare cu al tau, si e ok.

Comment

Originally posted by retex View Post
                        Sa ma scuzi Cezar dar vreau sa intervin un pic .

Domnul retex , ai idee ca in linkul specificat sus de Cezar , acel Hdd de care zici tu . Cel de 36 Gb , este SATA , si este Western Digital Raptor la 10 000rpm . Ai idee cat costa un astfel de hdd ? hai sa iti zic eu : 128 $ fara tva . Nu se mai fabrica , total deacord . Dar de miscat se misca foarte bine . Plus ca daca e sa iei in considerare ca in acel link ai : monitor(150 Ron Second -minim ) + imprimanta( 150 ron minim ) + PC . Fa un calcul . Si fa o mica comparatie cu ceea ce oferi tu .

Hai sa facem o mica comparatie : tu ai Western Digital de 80 . IDE sau SATA ? banui ca IDE .

Ai procesor intel la 2.8 / acela in schimb ruleaza pe la 2.5 sau 2.3 Sunt mai multe modele . Nu ai specificat
                        Cel din link are 3060 Mhz

Tu ai 512 MB . Cel din link are 1024 .
                        Tu ai un Dvd rom , cel din link are DVD-R si CD-RW .

Cel din link are : Tastatura si Mousul GRATIS . Tu nu ai .

Plus acela are 12 Luni Garantie . Ceea ce tu nu oferi . Si ei sigur iti ofera si factura . Ceea ce tu nu cred ca poti . Deci concluzia este ???

Inca o data : Sper sa ma scuzi Cezar .
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google