Originally posted by nicu_rcn
View Post
Cumpar Tableta!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
As prefera un android, multumesc insa de oferta!Originally posted by Cristi_Xpun ipad 2 wifi folosit 2 zile la 1500 lei nu vrei ?
ma gandesc ca in loc de 3g poti folosi hotspotul de pe telefonul mobil,deci nu e mare branza lipsa de 3G .
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Da.mi si mie mai multe detalii (cel mai bine pe pm) despre tableta (cum se comporta, daca ai avut probleme cu ea, etc, si ai idee, cu cea cu 3g se pot efectua apeluri?Originally posted by dan.gutu
Nu o vand,ti-am spus catre ce sa te orientezi,3g-ul nu trebuie sa fie un impediment.
Sent from my HTC Wildfire using Forum RunnerLast edited by nicu_rcn; 27 November 2012, 21:38.sigpic
Comment
-
Ca sa se miste elegant pe android iti trebuie mai mult de 1ghz dualcore si 1gb ram,ca doar nu vrei sa rulezi doar androidul
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cred ca ai avea mai mult noroc pe okazii.
Daca totusi stai mai low cu banutii, cel mai bine iti faci un card avantaj si o platesti in x rate.
Sau mai poti gasi la diverse magazine, plata in 10-12 rate egale. Ar fi mai avantajos asa, pt ca nu mai astepti 1000 de ani sa-ti vanda cineva o tableta.
Succes si sa ma scuzi daca te-am deranjat cu acest post.
Comment
-
Pe ocazii nu prea am incredere...
Bine era daca o prindeam pe a ta!
Sfatul e bun, insa nu as face rate pentru un moft (ca pana la urma asta e) mai bine mai strang 5-600 si gata!
Stai linistit, nu ai deranjat deloc, chiar iti multumesc de sfat!sigpic
Comment
-
Pai mai omule, nu vrei sa dai 150 lei pe luna? Nu ai dobanda, n-ai nimic.
Eu am mai luat asa si este foarte foarte bine. De ce sa dau toti banii deodata, daca am posibilitatea sa-i dau cu taraita.
Tableta pe care am avut-o, era un samsung de 7", din prima generatie. Nu era ce iti trebuie tie.
Comment

<--TOYOTA

Comment