If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Daca tot nu am rezolvat cu comanda mea...mai vreau un set de protectii praguri carbon 3D cum e mai sus cu Logan Club, dar triunghiurile sa fie aurii, Logan tot auriu si Club Portocaliu!
Te sun maine(sau mai bine zis azi) sa rezolvam cu restul!! Multumesc
autocolant ptr stalpi la ce pret este ? file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mihai/Desktop/montez-autocolant-negru-mat-f3da09998218efdc9-0-0-0-0-0.jpg
buna seara. am raspuns prin pm tuturor solicitarilor. comenzile anuntate au plecat. au avut loc mici intarzieri ale expeditiilor datorate zilei de 1 dec. va multumesc.
Stickerul skoda.ro cat costa si doua stickere logan club de parbriz personalizate logan cu albastru marin si club cu alb si pe logan personalizat numarul de masina cat costa?
as dori si eu protectiile de praguri pe culoarea neagra, scrisul LOGAN pe gri plus punctele acelea in forma de triunghi tot pe gri. poti sa imi trimiti? sau sa imi arati inainte de a trimite sa vad cum arata? merci
Turturele stii care este problema la clapete mi am pus mia dat cumnatamiu dar nu mia ajuns la clapeta dupa dreapta fata deci mi-ar trebui carbon decat pentru o clapeta cea de pe dreapta fata ?se poate si cu stickerele de parbriz logan club logan cu colant albastru marine si club cu alb si la logan personalizat in dreptil lo cu urmatorul numar de masina db 98 ala se poate?astept raspunsul tau!
sal as dori si eu pentru astra j autocolante la pragurile din fata si spate pe care sa fie emblema opel si pe care sa scrie astra;materialul sa fie negru iar scrisul pe alb;poate sa fie si 3d;ce zici, se poate? multam astept un semn si un pret.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment