Regulament sectiune anunturi (bursa)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Regulament sectiune anunturi (bursa)

  NU POSTA PANA NU CITESTI! REGULAMENT ANUNTURI

  Postarea unui anunt

  Anunturi normale membri: Anunturi membri

  Firme si persoane care vand pentru profit: Anunturi strict legate de masini

  Masini de vanzare: Masini de vanzare

  Speram ca prin noua configuratie a forumului, sectiunea ANUNTURI, cautarea unui anunt sa fie mai usoara pentru membrii logan club.  1. Thread-urile deschise vor avea OBLIGATORIU : "[VAND]", "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Thread-ul trebuie sa contina obligatoriu POZA (le preferam pe cele reale ale produsului), DESCRIERE PRODUS/SERVICIU, PRET si CONDITIILE DE LIVRARE.

  2. Nu se permit fonturi mari sau colorate. Sunt permise doar caractere BOLD in cazul pretului, sau al unui discount.

  3. Vanzatorii nu au voie sa posteze mai multe thread-uri cu produse similare.

  4. Up-ul, (Bumping-ul) se va posta la 24 de ore de la ultimul post.

  5. Comentariile de orice gen asupra unui produs/serviciu se vor penaliza. Va rog sa postati doar daca chiar va intereseaza acel produs.

  6. Sunt permise negocierile si ofertele de pret "targuiala".

  7. Nu sunt permise contra-ofertele: "am eu mai bun", "am eu mai ieftin", sau vanzarea unui produs in topicul altui vanzator.

  8. Nu agreem preturi mai mari decat pe piata sau oferte de produse care nu se aseamana descrierii din thread-ul de vanzare. "Teparii" vor fi penalizati. Inainte sa postezi cauta pe un motor de cautare pretul real al produsului. Aceasta regula este valabila si pentru cumparator dar si pentru vanzator.

  9. Folositi functia "REPORT" pentru sesizarea unor nereguli.

  10. Persoanele Juridice sau Persoanele Fizice care vand anumite cantitati pentru un profit, sunt rugate sa ia legatura cu un moderator. In aceasta categorie intra si cei care sunt activi doar pe sectiunea bursa si au mai mult de doua topicuri active.

  11. Este interzisa comercializarea produselor piratate "soft nelicentiat", sau proprietatea altcuiva fara permisiunea acestuia.

  12.Thread-urile din sectiunea ANUNTURI necesita aprobarea unui moderator , prin postarea a mai multor thread-uri cu acelasi produs duce la concluzia ca nu ai citit acest regulament , deci nu se vor aproba.

  13. Va rog sa specificati in anunt : "Am citit regulamentul si sunt de acord cu el".

  14. Anunturile pentru care nu exista raspuns mai mult de un an din partea autorului se vor inchide automat. Ele se pot redeschide doar la solicitarea catre moderatorul sectiunii.

  15. Timpul de aprobare al unui thread: 24 ore

  Thread-urile/anunturile care nu sunt conform acestui regulament, NU SE APROBA, se vor sterge automat fara o instiintare in acest sens.

  Multumim pentru intelegere!

  20.11.2018
  Logan Ambition-dCi, 70 CP; C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie sigpic
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google