[Vand] Becuri Auto cu LED-uri SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adrian200
    replied
    Da..intr-adevar nu sunt asa "frumoase" ca alea...dar credeam ca lumina si durata lor conteaza.

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    sub nici o forma asa
    Attached Files

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    asa ar trebui sa arate un panel cu leduri
    Attached Files

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    uite si pozele de care vorbeam
    Attached Files

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Salut!

adyxzz ai PM.

Leave a comment:

• adyxzz
    replied
    sal

sal ai un id sa putem vb pe larg, merci Adi

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Mai multe poze cu al 3 lea stop de golan modificat cu superfluxuri rosii.
    Comanda ce urmeaza sa o fac zilele astea va include becuri H4 bixenon 5000k si NU 6000k si vor fi la 80 lei setul, becuri ceata H11 16W CREE foarte puternice la 65 lei bucata si mai vedem...
    Stoc T10 5 SMD 5050 canbus = 0 buc
    Attached Files

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Moonshadow ai PM.
    Stoc ba15s 27 smd = 0 buc.

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    bine, astept un semn de la tine

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Ok! maine o sa dau comanda de superfluxuri.Pretul si poze maine.Stopul central care a fost modificat nu era al meu.Salut

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    nu-i problema astept

doar sa stiu pretul si as vrea sa le si vad cu arata, inainte
    Last edited by Moonshadow; 18 November 2012, 23:57. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Da..alea sunt pentru pozitie.Pentru ceata ai aici o poza informativa.Pretul la ele maine.Inca negociez cu furnizorul sa mai reduca pretul.Din pacate nu mai am in stoc supefluxuri.Dureaza cel putin o saptamana sa le primesc dupa ce fac comanda.

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    Originally posted by adrian200 View Post
    Pentru pozitie am t10 9 smd 5050 la 10 lei buc(poza in postul 41).Pentru proiectoare o sa aduc in comanda ce urmeaza sa o fac si vor fi foarte puternice.Pentru al 3 lea stop si marsarier, am ba15s cu 27 smd la 20 lei buc, sau ba15s cree la 29 lei buc(poze in postul 45).Iar pentru plafoniera am doar pe alb w5w 5 smd 5050 la 7 lei bucata.Albastre pot sa aduc dar sa imi spui pana marti cel tarziu ca sa le includ in comanda.Salut!

pai, vreau toate din ce ti-am cerut
    1. pentru pozitie 2 sau 4 buc - poza nr.1?
    2. pentru ceata vreau 2 buc dar vreau sa le si vad si pret?
    3. pentru frana centrala 1 buc ba15s cree ( daca nu se poate face ceva de genul flux panel)
    4. pentru marsariere 1 buc ba15s cree
    5. pentru plafoniera as vrea macar la becul central sa fie de gen flux panel (cu numarul de smd-uri adaptat ca sa intre acolo), daca nu se poate la toate. pentru o plafoniera toate cele 3 becuri sa fie albe, iar pentru alta plafoniera vreau ca cel central si cel din stanga sa fie albastru iar pentru stanga sa fie alb. Pret?
    Attached Files

Leave a comment:

• adrian200
    replied
    Pentru pozitie am t10 9 smd 5050 la 10 lei buc(poza in postul 41).Pentru proiectoare o sa aduc in comanda ce urmeaza sa o fac si vor fi foarte puternice.Pentru al 3 lea stop si marsarier, am ba15s cu 27 smd la 20 lei buc, sau ba15s cree la 29 lei buc(poze in postul 45).Iar pentru plafoniera am doar pe alb w5w 5 smd 5050 la 7 lei bucata.Albastre pot sa aduc dar sa imi spui pana marti cel tarziu ca sa le includ in comanda.Salut!

Leave a comment:

• Moonshadow
    replied
    As vrea sa imi recomanzi niste becuri cu led pentru logan, astfel
    1. pentru pozitie (sa fie cat mai luminoase)
    2. pentru proiectoare ceata (dar sa fie eficiente pe timp de ceata)
    3. pentru frana centrala (cea de la luneta)
    4. bec marsariere (cat mai luminos)
    5. pentru plafoniera cu 3 becuri as vrea in locul becurilor cate o placa cu smd-uri ( pentru cel central sa fie cu leduri albastre iar pentru cele laterale unu albastru si unu alb
    daca nu iti cer prea mult as vrea si poza cu fiecare si pret pentru fiecare

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google