cine imi schimba si mie ledurile???
uun coleg din buc sau ilfov care se pricepe sa imi schimbe si mie ledurile din bord dar cu ledurile lui si sa imi spuna cat ma costa ledurile cu tot cu mana lui de lucru!ma intereseaza ceasurile si display ul albastre si acele rosii!!!astept rasp
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am pus poze cu bordul proaspat modificat si cu stopurile de pe masina mea.se poate monta sau aveti becuri pentru semnalizari si frana?
Leave a comment:
-
multumit
A trecut prima noapte cu bordul modificat si am ramas placut uimit cat de bine da...multumesc Soran Dsign Daciashop!!!
Leave a comment:
-
Anunt valabil in aceasta perioada rece numai Logan / Sandero / Duster lumini de bord sau plafoniera.
Programari la 0723.823.679
Pentru portofoliu aici: http://daciashop.ro/blog/category/led_tuning/
Leave a comment:
-
Anunt valabil, pentru saptamana asta mai sunt locuri libere marti, miercuri si joi.
0723.823.679
Leave a comment:
-
Anunt valabil pentru Logan Club plafoniera sau lampa numar bonus pentru lucrare completa bord + consola: http://daciashop.ro/blog/2011/10/02/portofoliu-dacia/
Cele mai bune LED-uri folosite de catre cei mai experimentati oameni in acest domeniu (experienta 8 ani in domeniu). Nu ne place sa ne laudam singuri, dar cand suntem comparati cu tot felul de entuziasti care invata sa lipeasca componente electronice prin instalatiile clientului, vrem sa va informam corect in legatura cu ce primiti in materie de calitate a lucrarilor noastre.
0723.823.679
0725.524.207
Leave a comment:
-
o am deja demontata tio pot trimite sau daca nu am drum saptamana viitoare in bucuresti
Leave a comment:
-
Se poate face daca o aduci demontata, altfel daca ma pui sa o demontez te costa cat nu face.
Leave a comment:
-
salut soran ai facut la un logan rosu de bucuresti bricheta rosie,se poate face si la mine dar eu am bricheta de solenza,daca nu merge asta imi iau una de logan
Leave a comment:
-
Din 9 ianuarie 2012 reluam activitatea si va asteptam pentru programari - lumini de bord, plafoniere LED, lumini manere, lumini lampi numar, pozitii LED cu garantie pe viata, lumini de ambient pentru interiorul masinii etc.
Leave a comment:
-
Soran si Dsign va multumesc pentru interesul acordat serviciilor noastre si va asteapta si in noul an pe la atelier pentru luminitie colorate de bord si alte modificari !
Sarbatori Fericite!
Leave a comment:
-
Lumini bord, proiectoare LED, lumini de ambient inclusiv control RGB cu telecomanda pentru interiorul masinii, preturi mai mari fata de concurenta insa calitate mult superioara datorita LED-urilor importate direct din Germania si Japonia cat si a electronicii de calitate produsa exclusiv la Lumitronix in Germania.
Lumini de bord se mai pot monta doar pana miercuri! Programari la 0723.823.679
Leave a comment:
-
Anunt valabil!
Pentru alte orase trimiteti bordul se modifica si se trimite in stare de functionare inapoi testat si verificat. Pretul curierului de intoarcere intra in pretul modificarilor.
Programari la 0723.823.679
Leave a comment:

Leave a comment: