Vand Stikere LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

valabil 6 seturi
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Vreau si eu un set .. ai PM

Comment

s-a notat. luni il pun la posta. pe miercuri - joi ajunge
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Nu-i problema .. nu ma grabesc mersi

Comment

ti-am pus coletul la posta si a si plecat. era acolo omul care venise dupa colete si a asteptat si coletul meu.

mai raman 5 seturi! 12 lei cu transport inclus! pentru coletele puse sambata 13 lei cu transport cu tot.

Comment

alinee...cum e lipiciu...merge dat jos usor? ;))
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da. ti-am zis si cand ne-am intalnit intr-o zi ca ale mele nu sunt ca cele care le-ai avut tu. eu le-am schimbat pe ale mele si s-au luat chiar frumos de pe masina

Comment

Am primit hartia de la posta ... maine ma duc sa le ridic ;)

Comment

vreau si eu 1 set de stikere logan club!ti-am lasat datele

Comment

• Gata eu le-am luat ;) mersi frumos

Comment

• @PeRuZzI: ce stikere aveai in plic? am trimis niste stikere de pe un forum concurent la cineva si nu mai stiu daca aia a cerut.

@bogdan: am dezactivat mesageria privata. te rog sa imi dai datele pe mess sau pe profil si sa imi spui cate seturi vrei.
                        cine primeste un plic cu ramburs 27 lei si inauntru sunt 2 stikere cu un forum concurent il rog sa ma anunte! cred ca s-a produs o eroare si am trimis cui nu trebuia. acum am vazut. cel care le primeste, si ma anunta, o sa il rog sa mi le trimita inapoi cu ramburs 27 lei, sau sa refuze plicul la posta, ca sa mi se intoarca mie! in caz ca l-a ridicat deja ii dau banii inapoi si ii trimit oricum gratis setul cu stikerele logan club! deci nu stiu sigur daca a plecat coletul in cauza la cineva de aici dar pentru orice eventualitate. si imi cer scuze pentru persoana care va primi acel colet (pllic)
                        Last edited by darksid3; 21 June 2009, 00:17.

Comment

• La mine e ok .. am primit stikere cu Logan Club rambus 12 lei .. deci e ok

Comment

• da. e un colet ratacit prost de mine (habar nu am ce am facut si cui l-am trimis) cu ramburs de 27 lei. ala e coletul fantoma. si nu vreau sa zica cineva ca mi-am batut joc de el. nici nu stiu sigur daca e pe forum aici cel care o sa primeasca surpriza, dar daca e aici, ii trimit stikerele logan club gratis dupa ce primesc coletul cu pricina inapoi

EDIT: l-am gasit acum pe baiatul caruia i-am trimis stikerele respective. nu e niciunul din voi. deci nu va mai faceti probleme

mai raman la vanzare 5 seturi.

@bogdan BOG: maine pun coletul la posta!

@@bogdan BOG: coletul a plecat dimineata spre tine.

mai am vreo 4 seturi
                            Last edited by B 83 RMJ; 19 June 2009, 19:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sall

as vrea si eu un set de stikere Logan Club kum facem iti trim datele pe PM?ms mult
                              HD-87-DLR

Comment

• imi lasi datele pe profil sau pe mess la id alin_drgn. maine dimineata la 7 plec la pitesti, deci coletul abia luni ti-l pot pune
                                Last edited by Cezar; 20 June 2009, 08:54.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google