Pe stoc detectoare radar cu montare in bara Beltronics 975e - varianta EURO !
Modelul Beltronics 975e Remote este facut de Beltronics special pentru Europa (este cel mai bine vandut detector de radar in Spania !)
Beltronics 975e - Model nou, optimizat pentru benzile K si Ka. Are distanta de detectie imbunatatita fata de modelul anterior si posibilitatea selectarii On/Off a benzilor X, K, Ka extinsa si a 4 frecvente de Ka ingusta. In plus vine cu 2 moduri de city care elimina multe din alarmele false ale vechiului model.
Preturi : 1590 RON TVA inclus / 1450 RON pt PF
Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI !

Modelul Beltronics 975e Remote este facut de Beltronics special pentru Europa (este cel mai bine vandut detector de radar in Spania !)
Beltronics 975e - Model nou, optimizat pentru benzile K si Ka. Are distanta de detectie imbunatatita fata de modelul anterior si posibilitatea selectarii On/Off a benzilor X, K, Ka extinsa si a 4 frecvente de Ka ingusta. In plus vine cu 2 moduri de city care elimina multe din alarmele false ale vechiului model.
Preturi : 1590 RON TVA inclus / 1450 RON pt PF
Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI !

mi la aratat de la vreo 40 metri..dar radaru era cu spatele la mine. Dupa ce am trecut de el si am intrat in raza lui...chiar daca radarul era in spatele meu, detectorul a bazait aproape 500 metri, si asta in oras....deci..ma declar multumit.
Comment