1-2 zile...
Imbracare Volan in Piele - oferta valabila pana in 15 iunie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
volanul e pus pe masina...din pacate am ramas cu becul aprins de la airbag ,deci cand demontati volanul sa luati borna de pe baterie
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
se poate si pe 2 culoriOriginally posted by ingerulol View PostArata foarte bine , dar nu trebuia cumva mai relaxata pielea ? Nu da senzatia de "ingramadire" in maini cand tragi de volan (sau cand apuci) Se poate si pe 2 culori ? Alb negru ? sau Rosu Negru
e din cauza ca e pielea mai groasa,se mai intinde cu timpulOriginally posted by SE-SAYD View PostE cam cret volanul
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pretul ii acelasi daca ii in 2 culori?
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
ba da,da nu are legatura ...s-a stins cand l-am dat jos a2a oara ,nu facea contact bine pe undeva.Originally posted by adiya View PostSigur nu ai pus contactul fara airbag?
mai asteapta un an sa vezi ce fain e cand se exfoliazaOriginally posted by catabvbv View Postvolanu meu imbracat in piele direct de la fabrica de pe prestige 1.5 dci noiembrie 2008,sincer arata mai binePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pacat ca nu-i pieleOriginally posted by jonglau View PostO fi ea piele dar se vede ca e pusa se vede chiar nashpa cel putin pielea de pe prestige arata mult mai bine.... nu se compara...
)
Comment
-
Nu-i rau, dar poate se mai lucreaza la detalii!
Oricum, la banii astia e destul de bine!
Comment

Comment