Cosmetice Auto Marca Sonus USA Acum In Romania Prin Www.ingrijestemasina.ro

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cosmetice Auto Marca Sonus USA Acum In Romania Prin Www.ingrijestemasina.ro

    Celebrele produse marca Sonus USA sunt acum si in România prin intermediul magazinului nostru online ingrijesteMasina.ro

    Sonus este unul din producătorii importanţi din lume a produselor cosmetice auto.
    Sonus a fost una dintre primele mărci care a lansat conceput „wipe-on, walk away” (aplica si pleacă), realizând produse care uşurează procesul de aplicare si înlăturare, conferind rapiditate procesului de detailing, dar in acelaşi timp fără a face compromisuri la calitate.
    In cursul timpul a cooperat cu producătorii din întreaga lume realizând cele mai apreciate formule de produse cosmetice, pe care le-a preluat mai departe si le-a dezvoltat pe baza cerinţelor utilizatorilor.

    Gama Sonus conţine unele din cele mai apreciate produse cosmetice pentru întreţinerea maşinii. Sonus este producătorul faimoasei argile de curatare Sonus Green Clay, apreciata in întreaga lume atât de profesionişti, cat si de pasionaţii de detailing.
    Prosopul de uscare Sonus Der Wunder Towel este unul din cele mai apreciate prosoape de uscare, folosit de detailerii profesionişti, dar si de pasionaţi. Puterea lui de absorbţie, fineţea cu care usucă fara a lăsa urme sau zgârieturi, l-a făcut cel mai apreciat prosop de uscare.

    Polisurile Sonus SFX-1, SFX-2, SFX-3, conferă acoperirea diferitelor grade de abraziune pentru a obţine o vopsea curata, fara zgârieturi. Sonus Paintwork Cleanser, Sonus SwirlBuster Polish oferă posibilitatea inlaturarii zgârieturilor fine fara a înlătura din lac. Acest lucru le fac perfecte pentru operaţiunea de intretinere după efectuarea unei corecţii cu un polis abraziv, fara a mai înlătura din stratul din lac.
    Soluţiile de intretinere intre spalari Sonus Carnauba Spritz si Sonus Acrylic Spritz sunt unele din cele mai apreciate Quick Detailers din lume, datorita efectului lor antistatic si gradului de protecţie care îl oferă.

    Sealentul Sonus Paint Sealent SFX-4 este cel mai nou produs oferit de Sonus si beneficiaza de aportul Sonus Polycharger, care este un aditiv ce oferă o creştere a durabilitatii.

    Va aşteptam sa vizitaţi magazinul nostru online ingrijestemasina.ro pentru a descoperi întreaga gama Sonus pe care o comercializam.

    Va multumim,
    Echipa ingrijestemasina.ro

    Membrii Logan Club beneficiaza de o reducere de 5%.
    Va rog folositi cuponul de discount logan-club.ro cand finalizati comanda, pentru a se aplica automat discount-ul.

    Pentru orice detalii despre produse ne puteti contacta folosind formularul de la rubrica Contact sau prin e-mail la contact@ingrijestemasina.ro

    Va multumesc
    Corneliu
    Last edited by cornelp; 13 May 2009, 14:46. Reason: Automerged Doublepost

  • #2
    Am sa incerc in continuare sa va explic mai in detaliu ce face si la ce ajuta produsele din magazin si voi veti alege daca merita sau nu sa fie cumparate. Eu nu pot decat sa va asigur ca rezultate vor fi exceptionale, atat timp cat vor fi folosite conform indicatiilor.

    Am sa incep cu fiecare etapa care implica un detailing sau intretinere.

    Deci, vom incepe cu spalarea:

    In detailing profesionistii sau pasionatii nu folosesc spuma activa. Se foloseste o solutie de prespalare care se cheama snow foam, care se va folosi in prima etapa de spalare, adica prewash. Snow foam-ul este similar unui sampon dar un pic mai concentrat si cu puteri de spumare si curatare sporite. De obicei se spumeaza masina cu o lance de spumare (care din pacate la noi se gaseste mai greu) care lasa un rezultat ca ma jos:



    Ce se foloseste la noi in general in spalatorii este o spuma activa de prespalare, care nu reuseste sa curete in totalitate mizeria si ramane pe masina o pelicula fina de praf cu grasimi, numita "road grim". Aceasta in mod normal trebuie indepartata cu o manusa de blana naturala care este foarte fina, folosind metoda "cu doua galeti".

    Dupa pre-spalare se va continua cu spalare folosind metoda "cu doua galeti" (two buckets method), care consta in: se iau doua galeti de 10 -15 litri si se umplu cu apa curata. In una se va face o solutie de sampon (cam 3-4 capacele de sampon), iar cealalta va ramane cu apa curata.
    Folosind Sonus Sheepskin Wash Mitt inmoi in galeata cu sampon dupa care vei spala un panou (aripa, portiera), dupa spalarea panoului, se clateste manusa in galeata cu apa curata. Se repeta pana se spala toata masina.
    Dupa ce s-a spalat toata masina se clateste cu apa curata din belsug.

    Poza cu manusa:


    De ce s-a ales folosirea unei manusi de blana? Pentru ca blana tratata corect este foarte fina si nu zgarie vopseaua. Un atu in plus este firul lung care atunci cand spalam va lasa firele de praf sa intre intre ele si sa nu fie plimbate pe caroserie. La folosirea unui burete, firele de praf existente vor fi plimbate pe caroserie. Aceasta cauzeaza bine cunoscuta panza de paianjen.

    Uscarea masinii se va face folosind un prosop de microfibra. Noi va recomanda Sonus Der Wunder Drying Towel. Atuul acestui prosop este tocmai tesatura foarte fina care nu provoaca zgarieturi si capacitatea de inmagazinare a apei. Prosoapele de microfibra sunt recomandate la uscarea unei masini, pentru faptul ca este o tesatura care lasa praful sa patrunda intre fibre atunci cand se usuca. Stim cu totii ca dupa spalare exista posibilitatea sa mai existe fire de praf pe masina din atmosfera sau daca nu s-a efectuat o spalare corecta. Tesatura prosopului lasa aceste fire sa patrunda si nu le va plimba pe caroserie, astfel evitandu-se zgarierea vopselei.
    Prosopul este unu mare cu dimensiuni de 60cm pe 76cm si are o viata lunga de viata, daca este intretinut corect.


    Acestea sunt doua din produsele pe care le comercializam si care va vor ajuta sa aveti o masina mereu stralucitoare si ca noua. Va asteptam pe magazinul nostru online pentru detalii despre produsele gamei Sonus.


    Mult succes la intretinea masinilor
    Cornel

    Comment


    • #3
      Noutati la www.ingrijestemasina.ro

      Noutati la www.ingrijestemasina.ro









      Comment


      • #4
        Foarte detaliate si folositoare instructiunile ptr produsele Sonax; voi incerca curand.

        Eu am luat lance spumare cu adaptor ptr Bosch de aici : http://accesoriispalatoriiauto.blogspot.com/


        Numai bine!

        Comment


        • #5
          Produsele sunt Sonus nu Sonax , e o mica diferenta de nume dar o mare diferenta de calitate.

          Bafta

          Pentru pasionatii de detailing si pentru cei care vor ca masina lor sa iasa in fata, ingrijestemasina.ro va mai pregatit o surpriza.
          Incepand cu aceasta luna suntem distribuitorii autorizati pentru produsele Dodo Juice UK, un producator marcant de ceruri carnauba de calitate.
          Va invitam sa ne vizitati si sa incercati aceste produse minunate.





          Last edited by cornelp; 11 December 2009, 16:06. Reason: Automerged Doublepost

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google