If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum adica 16 prezoane ai ca la camion,nici camionul nu are 16 prezoane,poate 4 mai merge si sunt scumpe tati la 1500 ron,chiar si la 1300,dar daca gasesti gasca dale,sunt pe *******.ro jante belea cu/fara anvelope la cca si maxim 300 euro dar la 300 sunt belea si noi noute,dar gasesti si la 200 euro cu diferite dimensiuni 15" 16" 17" sculamente de jante nu vreau sa te superi pe mine dar asta e realitatea
scuze pt reclama la acel site nu mi-am dat seama
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
in primul rand nu stiu ce jante iti iei tu la 2-300 euro,pt ca eu mi-am luat ceva la 500 si nu sunt alea cele mai bune daca pot spune asa.iar in al2lea daca inmultesti 4 prezoane cu 4 gauri cate are o roata o sa obtii 16(matematica de gradinita) imi pare rau pt cei carora le-am dat tema de lucru in a numara cate spite are janta prestige si pt cei care au incercat sa inmulteasca 4 x4 si nu au reusit.ideea e ca le-am vandut si crede-ma ca omu le-a verificat la autosoft iar cei de acolo i-au spus ca merita...
in primul rand nu stiu ce jante iti iei tu la 2-300 euro,pt ca eu mi-am luat ceva la 500 si nu sunt alea cele mai bune daca pot spune asa.iar in al2lea daca inmultesti 4 prezoane cu 4 gauri cate are o roata o sa obtii 16(matematica de gradinita) imi pare rau pt cei carora le-am dat tema de lucru in a numara cate spite are janta prestige si pt cei care au incercat sa inmulteasca 4 x4 si nu au reusit.ideea e ca le-am vandut si crede-ma ca omu le-a verificat la autosoft iar cei de acolo i-au spus ca merita...
bogdan_1984 e chiar singurul baiat destept de pe aici.intrebati-l pe el cum a reusit,pariu ca nu i-a fost greu(daca dai meditatii vezi ca ai destui ...)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment