Originally posted by madalynux

View Post

Dezmembrez logan si dacia nova

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

Ma intereseaza daca ai pentru un Logan faza1:
 - capota fata;
 - parbriz;
 - partea metalica dintre faruri (nu stiu cum ii spune);
 - lonjeron dreapta;
 - cutia cu relee si instalatia electrica pt 1.4;
 Astept un PM cu preturi daca ai aceste piese.
 Comment
- 

ai pm..................Originally posted by drone View PostMa intereseaza daca ai pentru un Logan faza1:
 - capota fata;
 - parbriz;
 - partea metalica dintre faruri (nu stiu cum ii spune);
 - lonjeron dreapta;
 - cutia cu relee si instalatia electrica pt 1.4;
 Astept un PM cu preturi daca ai aceste piese.
 Comment
- 

o bara sapte logan 2 ai? la ce pret si in ce stare e? eventual o poza...merci si pentru panourile de usi!
 Comment
- 

caseta de servodirectie 300 ron.Originally posted by razvanamza View PostMa intereseaza o cutie de servo in stare buna, sa nu piarda ulei deloc.

200 ron bara,stare foarte buna,nu cred ca mai este nevoie de poza doar ai mai luat de la noiOriginally posted by lucialina View Posto bara sapte logan 2 ai? la ce pret si in ce stare e? eventual o poza...merci si pentru panourile de usi!
 Comment
- 

ce culoare are bara spate? e vopsita integral? nu are cleme rupte? are si ochii aia de pisica?
 stiu ca sunteti seriosi dar as vrea totusi o poza daca se poate! nu sa incerc seriozitatea voastra...Last edited by lucialina; 27 March 2010, 21:56.
 Comment
- 

ti-am facut poze bara spate,scuze de intarziere.Originally posted by lucialina View Postce culoare are bara spate? e vopsita integral? nu are cleme rupte? are si ochii aia de pisica?
 stiu ca sunteti seriosi dar as vrea totusi o poza daca se poate! nu sa incerc seriozitatea voastra...
 Comment
- 

Stalpii fata stalpii centuri si carterele din spate alea de unde iese dezaburirea pe negru logan. Multumesc
 Comment

Comment