Originally posted by Adriann
iti e destul parerea unuia care lucreaza in electronica auto (inclusiv borduri), sau vrei neaparat sa-mi fi pus si eu asa ceva pe masina ?
vezi ca e o firma in ploiesti de vre 20-30 de oameni care asta fac:bordurile pt logan. incearca sa afli cum se numeste si sa vorbesti cu cineva de-acolo de la firma (de preferinta cu functie de inginer smt sau debug). alt sfat nu pot sa-ti dau, daca n-ai rabdare pana apare ciprishor.
si lumina naturala este diminuata ceea ce te face sa aprinzi pozitita, raspunsul e ca toate ledurile ce le detin au cam aceeasi luminozitate ca cele originale portocalii. Asa ca poti face o estimare aproximativa luand ca reper ledurile care le ai acum.
plus ca daca n-ai led-uri smd, nu ti-as recomanda sa confectionezi ceva semanator din led-uri normale. apropo, iti trebuie smd-uri cu consum in jur de 10mA, altfel suprasoliciti portul de iesire din microcontrolerul cb si risti sa-l arzi. crezi ca ti-am zis suficiente lucruri cat sa nu te apuci singur daca nu te pricepi ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: