Tuning bord cu leduri numai pt Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ciprishor
    replied
    Originally posted by BOGDAN1709
    pentru cati clienti ai fi dispus sa vii sa faci lucrul asta in Ploiesti?
    Distanta iasi-ploiesti-iasi e de aprox 800km=aprox50 litri benzina=50x3.5=175 RON.
    Conditia ca sa vin la Ploiesti e sa scot si o parte din banii de benzina inafara de pretul lucrarilor asa ca daca sunteti multi va veni cat mai putin de fiecare. Si ca sa nu vin degeaba ar trebui sa am banii de benzina in avans. E complicat dar daca ti se pare acceptabil putem discuta detalii.

@Supercar
    Ledurile SMD inseamna SurfaceMountedDevice adica niste leduri mici care nu au picioare cum sunt alea clasice. Da un search pe Google si poti vedea fotografii.

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    ce tip de led-uri sunt SMD-uri?

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    Originally posted by ciprishor
    Am uitat sa precizez ca acest lucru il pot face in Iasi si din cand in cand la Galati, Vaslui, Barlad.
    pentru cati clienti ai fi dispus sa vii sa faci lucrul asta in Ploiesti?

Leave a comment:

• ciprishor
    replied
    Am uitat sa precizez ca acest lucru il pot face in Iasi si din cand in cand la Galati, Vaslui, Barlad.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Originally posted by sonykel
    in primu rand poa sa til faca si inginerul inginerilo sef la dacia oricum pierzi garantia...
    teoretic practic nu au ce sa zic decat daca se defecteaza ceva din cauza ledurilor , lucru imposibil
    ba o sa fii surprins ca e posibil. daca ala de-ti face modificarea greseste si-ti pune led-ul invers sau iti exfoliaza pcb-ul, sau face din greseala vreun scurt...cu atentie si mana fina poti sa-ti faci singur. iti trebuie doar o statie de lipit cu varf subtire (eventual tip penseta, cu doua varfuri), led-urile, o penseta si ceva fludor. dar daca n-ai mai facut interventii din astea si/sau nu te pricepi, nu-ti recomand sa incerci...

Leave a comment:

• RADU_LYN
    replied
    Eu am programare duminica la ciprishor sa-mi faca si mie...abia astept

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    in primu rand poa sa til faca si inginerul inginerilo sef la dacia oricum pierzi garantia...
    teoretic practic nu au ce sa zic decat daca se defecteaza ceva din cauza ledurilor , lucru imposibil

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    m-ar interesa si pe mine, dar montajul unde-l fac? nu pierd garantia pe partea electrica daca mi-l face un electrician oarecare?

Leave a comment:

• ciprishor
    started a topic Tuning bord cu leduri numai pt Logan

Tuning bord cu leduri numai pt Logan

Schimbare iluminare bord 100 RON monocrom
    130 RON cu 2/3 culori.
    Ledurile disponibile au culorile: albastru, alb, rosu, verde, galben, oranj, albastru-verde. Se pot combina oricare din aceste culori in sensul ca acele au o culoare, cadranele alta si eventual LCD-ul alta culoare.
    Attached Files
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google