modul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
alarme auto informatii preturi.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Preturile de la AlarmService92, ca le-ai cerut.
Alarme Astra
Alarme Viper
Alarme Galaxy
Accesorii alarme
Comment
-
Eu de aici am luat.Multumit.Originally posted by iuly75 View Postmodul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
Uite ce info primesc eu la site-urile alea:Originally posted by andrei View PostPreturile de la AlarmService92, ca le-ai cerut.
Alarme Astra
Alarme Viper
Alarme Galaxy
Accesorii alarme
Kaspersky Internet Security 6.0
The requested URL http://www.alarmservice.ro/index.php/cPath/120_29_56 is infected with Trojan-Clicker.HTML.IFrame.gt virus
O alarma ieftina si buna e asta,in simbioza cu modulul de ridicat geamuri asta amandoua luate de aici. Le folosesc personal,nu da alarme false,plus ca am iesit ieftin,cu totul undeva la 200ron.Evident montate in sistem DYS
PS: alarma stie si deschidere portbagaj,impreuna cu un actuator luat tot din aceeasi locatie
Last edited by andrei; 20 January 2008, 20:10.
Comment
-
eu am MAT ful option cu perimetru si modul de ridicat geamuri 4,5 mil
Comment
-
-
alegere alarma
Salut,
In vizita sapt. Trecuta in Timisoara am avut neplacuta '"placere" sa gasesc masina cu o inscriptie pe capota deloc prietenoasa; neplacuta experienta, nu ma asteptam la asta in Tm....In fine
Ideea e ca as vrea o alarma care sa coste apx. 350 ron si v-as ruga sa imi recomandati:
- un tip de alarma auto care sa reziste apx. 3 ani si sa nu ma trezeasca prea des noapte si nici pe vecini;
- de unde o pot achizitiona/monta in Timisoara sau Pitesti sau Craiova(sau on-line);
- eventual cu pager/perimetru;
PS Nu ma intereseaza sa pastrez garantia la LOGAN.
In urma cu ceva vreme mi-au furat oglinda, as vres sa evit aceste neplaceri.
Va multumesc mult!
Comment
-
Eu as vrea sa montez un modul de ridicare a 2 geamuri pe loganul meu, fara sa mai aplic si alarma. Se poate,cat costa cu tot cu modul, ce imi recomanzi?Originally posted by mihai8509 View Postaveti intrebari despre alarme si echipanente auto audio punetile aici si va voi raspunde . Sunt electrician si montez alarme casetofoane boxeEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
e mai greu fara alarma pentru ca nu are de unde sti modulul ca tu ai inchis masina . Poti sa o legi pe inchidere dar va ridica geamurile si daca inchizi usile de pe butonul de pe consola. Pe alarma te costa cam 90 lei pe inchidere 120 lei.Originally posted by cristi3775 View PostEu as vrea sa montez un modul de ridicare a 2 geamuri pe loganul meu, fara sa mai aplic si alarma. Se poate,cat costa cu tot cu modul, ce imi recomanzi?
Comment
-
60 lei contacteazama pe mail mihai8509@yahoo.ComOriginally posted by iuly75 View Postmodul pentru ridicare geamuri de unde pot lua?
Comment

sigpic

Comment