Originally posted by RnjiTzU

View Post

[Vand] kit incalzire scaune auto

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

da, se pot pune pe acele cartere de fabrica... fara decupaj pentru butonul de origineOriginally posted by cezar82 View PostAceste butoane se pot pune in locasul prevazut din fabrica prin taierea lui in carenaj?

cu fancurier cam 30 ron iar cu posta cam 10 ronOriginally posted by eugenio_23 View PostSalut ! Cam cat m-ar costa (daca stii cumva!),,trimisul'' KIT-ului pana la BRAILA ? 
 sigpic

Comment
- 

Sub scaunele din fata a sandelului meu sunt niste fire,cu o mufa verde.Eu credeam ca sunt trase pentru varianta cu airbaguri laterale.Cineva -undeva pe forum- zicea ca sunt pentru incalzire.Puteti sa ma lamuriti,care e situatia pana la urma? Daca intr-adevar sunt pentru incalzire,ajunge ca dupa montare sa pun o siguranta in tablou? Cam sunt in ceata,stiu...

Gata,am gasit raspunsul  
 Comment
- 

Costi,in loc de carenaje,nu ai acea tavita care vine la consola din mijloc,cu locul pentru butoane? Si daca da,o oferta te rog pentru tavita+butoane? ,mersi

Am si eu o intrebare legata de montarea incalzirii: butoanele sunt/trebuie sa fie de impuls? Adica apesi odata si e ON,mai apesi odata si e OFF dar pozitia butonului e aceeasi? Cum e de exemplu butonul pentru dezaburirea lunetei?Eu nu am comandat butoanele originale (din varii motive).Pot monta de ex. butoane de geam electric? Mersi.

Aloooo nimeni?! Ajutati-ma va rog!
 Comment
- 

Nu merg acele butoane! Trebuie niste butoane basculante!Originally posted by sanderizer View PostCosti,in loc de carenaje,nu ai acea tavita care vine la consola din mijloc,cu locul pentru butoane? Si daca da,o oferta te rog pentru tavita+butoane? ,mersi

Am si eu o intrebare legata de montarea incalzirii: butoanele sunt/trebuie sa fie de impuls? Adica apesi odata si e ON,mai apesi odata si e OFF dar pozitia butonului e aceeasi? Cum e de exemplu butonul pentru dezaburirea lunetei?Eu nu am comandat butoanele originale (din varii motive).Pot monta de ex. butoane de geam electric? Mersi.

Aloooo nimeni?! Ajutati-ma va rog!
 sigpic

Comment
- 

Salut, am primit de la tine cele 2 x kit incalzire scaune ... o sa pun pe viitor poze dupa ce le montez. Montarea se va face pe un bmw e30 cabrio coupe! Mersi mult, le-am probat si functioneaza perfect!!

P.S: pentru cei ce nu inteleg... probarea s-a facut cu ele tinute in mana ... puse pe borne

P.S2: nu le tineti in mana, o sa aveti o surpriza urata sigpic sigpic
 Comment
- 

Originally posted by fuguletz View PostSalut, am primit de la tine cele 2 x kit incalzire scaune ... o sa pun pe viitor poze dupa ce le montez. Montarea se va face pe un bmw e30 cabrio coupe! Mersi mult, le-am probat si functioneaza perfect!!

P.S: pentru cei ce nu inteleg... probarea s-a facut cu ele tinute in mana ... puse pe borne

P.S2: nu le tineti in mana, o sa aveti o surpriza urata  ) Ma bucur ca esti multumit... si in acelasi timp ma amuz de felul in care le-ai probat ) Ma bucur ca esti multumit... si in acelasi timp ma amuz de felul in care le-ai probat ) )
 sigpic

Comment

Comment