Originally posted by dj 21 rac
View Post
Dezmembrez Logan 1,6 Si Solenza 1,9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poi atunci ce mai vinzi de la ea.!!!..sincer...macar pune o lista cu ce piese ai si preturile lor .Originally posted by taleanu View Postfara suparare nu se merita sa-i chem pe cei de la curierat pt o lampa,si sincer nici pana la posta nu se merita sa ma duc,sa pierd 2 ore de acasa pt 10 ron.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
tot ce vrei tu etrieri+suporturi+discurile ventilate iti dau la 250 ronOriginally posted by ionut.c View Postcati km avea loganul? ce diametru au discurile de pe logan? sunt ventilate ? daca da, zi-mi un pret la etrieri+suportul etrierilor+discuri...
vino cand vrei,totusi suna inainte sa te asiguri ca sunt acasa.Originally posted by pipan View Postmai ai tripla de solenza si aerisitoruld e portbagaj?o sa vin sa le iau luni ca am fost plecat
credeam ca am raspuns,a mai cerut cineva bandourile si iam raspuns ca nu jupoi usile,probabil a fost altcineva,scuze.Originally posted by Loganu View PostDe atata timp astept raspunsu...in fine ... numai am nevoie
ai pm............Originally posted by edyman View PostMa intereseaza airbag sofer + pasager , condesor ac +radiator apa de 1.6, un set faruri st + dr, masca port-faruri si un proiector cu tot cu suport
Comment

Comment