Announcement

Collapse
1 of 3 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 3 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
3 of 3 < >

NU POSTA PANA NU CITESTI !Regulament Anunturi

Postarea unui anunt

Anunturi normale membrii : Anunturi membrii

Firme si persoane care vand pentru profit : Anunturi strict legate de masini

Masini de vanzare : Masini de vanzare

Membrii VIP au posibilitatea la cerere sa posteze thread-uri stiky pentru o perioada de 30 zile.

Speram ca prin noua configuratie a forumului ANUNTURI, cautarea unui anunt sa fie mai usoara pentru membrii logan club.1. Thread-urile deschise vor avea OBLIGATORIU : "[VAND]", "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Thread-ul trebuie sa contina obligatoriu POZA(preferam cele reale ale produsului) , DESCRIERE PRODUS/SERVICIU , PRET si CONDITIILE DE LIVRARE.

2. Nu se permit fonturi mari sau colorate. Sunt permise doar caractere BOLD in cazul pretului sau al unui discount.

3. Vanzatorii nu au voie sa posteze mai multe thread-uri cu produse similare.

4. Up-ul , Bumping-ul se va posta la 24 de ore de la ultimul post.

5. Comentariile de orice gen asupra unui produs/serviciu se vor penaliza. Va rog sa postati doar daca chiar va intereseaza acel produs.

6. Sunt permise negocierile si ofertele de pret " targuiala ".

7. Nu sunt permise contra-ofertele " am eu mai bun " , " am eu mai ieftin ". De altfel vanzarea unui produs in topicul altui vanzator.

8. Nu agreem preturi mai mari decat pe piata sau oferte de produse care nu se aseamana descrierii din thread-ul de vanzare. "Teparii" vor fi penalizati. Inainte sa postezi cauta pe un motor de cautare pretul real al produsului. Aceasta regula este valabila si pentru cumparator dar si pentru vanzator.

9. Folositi functia " REPORT " pentru sesizarea unor nereguli.

10. Persoanele Juridice sau Persoanele Fizice care vand anumite cantitati pentru un profit , sunt rugate sa ia legatura cu un moderator. In aceasta categorie intra si cei care sunt activi doar pe sectiunea bursa si au mai mult de doua topicuri active.

11.Este interzisa comercializarea produselor piratate "soft nelicentiat" sau proprietatea altcuiva fara permisiunea acestuia.

12.Thread-urile din sectiunea ANUNTURI necesita aprobarea unui moderator , prin postarea a mai multor thread-uri cu acelasi produs duce la concluzia ca nu ai citit acest regulament , deci nu se vor aproba.

13.Va rog sa specificati in anunt : "Am citit regulamentul si sunt de acord cu el".

14. Anunturile pentru care nu exista raspuns mai mult de un an din partea autorului se vor inchide automat. Ele se pot redeschide doar la solicitarea catre moderatorul sectiunii.

15. Timpul de aprobare al unui thread : 24 ore

Thread-urile/anunturile care nu sunt conform acestui regulament NU SE APROBA, se vor sterge automat fara o instiintare in acest sens.

Multumim pentru intelegere.
12.06.2010
See more
See less

[VAND]Diverse,preturi Mici

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • alexstef -nu am manere(clapete) cromate pentru Dacia Sandero Stepway 2015 .
  miky2251 -am cele 2 console SH, de la frana de mana si de la schimbator(cu bricheta inclusa)-foto.
  mario_09-multumesc.
  PetruCPG-set 4 obturatoare praf -20 lei , set de 4 prezoane antifurt se potrivesc la janta de tabla logan 2-90 lei (foto).
  andreibeje -foto tubulatura incalzire spate.
  piticu66-da,abtibildurile originale pt spoiler sunt cele care se lipesc pe bara fata sub capota.(foto)


  Set oglinzi electrice cu semnal si senzor de temperatura,noi,de origine cu capacul negru,nevopsit-400 lei (foto)
  Attached Files

  Comment


  • La ce pret este consola de la schimbtor(foto)

   Sal.la ce pret e consolade la schimbtor (foto).la tubulatura aer spate se poate monta de mine sau trebuie sa merg la service..mersi o zi frumoasa.
   Last edited by andreibeje; 5th April 2016, 08:36. Reason: Automerged Doublepost

   Comment


   • ne putem vedea in weekend in parcarea de la billa?

    Comment


    • Suport ochelari pt Logan ai?

     Trimis de pe al meu Orange Gova folosind Tapatalk

     Comment


     • Oglinzile merg la mufa care este si le cele vechi de prestige sau trebuie modificata si mufa masinii?
      SRF TARGOVISTE

      Comment


      • mufa se potriveste doar mai trebuie sa tragi semnal pentru semnalizare.

       Comment


       • Axscu vreau eu abtipildurile care vin pe bara fata la motor cat costa?
        SRF TARGOVISTE

        Comment


        • Un set de oglinzi cu semnalizare

         Ți-am trimis PM pentru 1 set de oglinzi cu semnalizare.

         Comment


         • salut, asta-i mufa despre care am vorbit la tel.
          Attached Files

          Comment


          • Originally posted by axscu View Post
           alexstef -nu am manere(clapete) cromate pentru
           miky2251 -am cele 2 console SH, de la frana de mana si de la schimbator(cu bricheta inclusa)-foto.
           la ce pret sunt?

           Comment


           • miky2251 - de la frana de mana-65 lei si de la schimbator 70 lei.


            Maciulie piele Prestige...70lei
            Maciulie plastic Prestige...45lei
            Plafoniere cu 3 becuri(mufa si''tablita'' inclusa)....35lei
            Relee 20 A....7lei
            Soclu releu-7 lei
            Set 4 cuie de usi ph 2....20lei

            set 4 lucasuri+mufe SH-20LEI/buc
            (nu sunt sparte sau fisurate)
            Cheie+4 suruburi antifurt capace jante aliaj...45 lei

            Diuze stropitor parbriz...6lei(set 2 buc)
            Ornament negru inchidere usa...8lei(set 4 buc)
            2 clapete deschidere usa ph 2 SH-...25 lei
            Set protectii aripi subtiri -...55 lei

            Becuri portocali semnal aripa-...1leu
            Contacti usi+mufe si papuci noi-...26 lei/buc

            Lampa portbagaj/torpedou-...30/buc
            Buton lampa torpedou-...15 lei

            Al 4-lea maner viraj(pt sofer), nou-...15 lei/buc
            +suruburi si clipsuri pt montaj

            Actuator pentru portbagaj nou...45lei/buc
            Agatatorii parasolar-...15 lei/2buc
            Suporti tetiere-...15lei/set 2 buc

            Manson schimbator nou -...45 lei
            Pompa stropgel-...40 lei

            Proiectoare Valeo noi cu becuri Osram incluse -140 lei
            Set suporti proiectoare berlina-...35 lei(cleme incluse)
            Set suporti proiectoare MCV-...48 lei(cleme incluse)
            Cablaj proiectoare-...45 lei
            Relee 20 A....7lei

            Antena scurta -...29 lei

            Set protectii aripi late-...69 lei

            Piulite(surub) fixare roata rezerva-...15 lei/buc
            Borne acumulator-...35 lei/set 2 buc

            Mocheta usa portbagaj-PH1-...30 lei(clipsuri incluse)
            Mocheta spatar portbagaj-PH1-...30 lei(clipsuri incluse)
            Mocheta antifonare deasupra pedale-PH1(clipsuri incluse)-15 lei

            Mocheta usa portbagaj-Logan 2-...25 lei(clipsuri incluse)
            Mocheta spatar portbagaj-Logan 2-...25 lei(clipsuri incluse)


            Contactor capota portbagaj-20 lei

            Mufe alimentare geamurii electrice(papucii aferenti)...40 lei
            Mufe+papuci ceasuri....40 lei
            Mufa+papuci lampa torpedou-12 lei
            Mufe+papuci noi GMV-40 LEI

            Emblema PH2 fata -...25 lei
            Lampa numar noua ph1-...35 lei
            Lampa numar ph2 noua-25 lei
            Lampa numar ph2 noua cu soclu si papuci noi-35 lei


            Sonda mars-arriere noua de origine-50 lei

            Aeratoare complete cu inele cromate(originale)-...65 lei(set 4 buc)

            Manere cromate interior PH2-65 lei/set 4 buc

            Pachet crom(aeratoare complete,consola climatizare,manere int)-175 lei


            Lampa centrala stop-35 lei
            Buson+garnitura baie ulei cu magnet -25 lei
            Piulita+garnitura pompa benzina-35 lei
            Soclu releu-7 lei


            Valve cromate-18 lei/set 4 buc

            Autocolant praguri de origine-35 lei/set de 2 bucati
            Autocolant praguri de origine''RENAULT''-35 lei/set de 2 bucati
            Burdufuri cablaj -10 lei/buc

            Instalatie electrica de degivrare si reglaj oglinzi...70 lei(fara joystick)
            Instalatie electrica de degivrare si reglaj oglinzi cu joystick-95 lei
            Instalatie electrica de degivrare si reglaj cu joystick pentru oglinzi cu semnal-110 lei

            Instalatie electrica pentru lampa si buton torpedou-19 lei
            Instalatie electrica alimentare incalzire in scaune(mufe si papuc sigurante incluse)-35 lei

            Contacti usi+mufe si papuci noi-...26 lei/buc
            Garnituri noi contacti usi-8 lei/buc

            Trapa portbagaj SH-15 lei
            Surub prindere cric-15 lei

            Diuze tip perdea(Lodgy)-17 lei/set 2 buc

            Lampa lucas Logan 2-10 lei

            Suporti proiectoare PH2-70 lei
            Ornamente proiectoare PH2-50 lei

            Carcasa cheie cu butoane,de origine-45 lei

            Set 4 cuie de usi ph 2....20lei

            >Obturatoare de praf(capace tiranti)-4 buc-20 lei<


            Lampa noua montaj in fata de usa(cu bec)-13 lei/buc,10 lei/buc la set de 4/buc.

            Kit electric inchidere portbagaj(actuator nou,mufa,fir,tija,conectorii)-65 lei
            Kit electric montaj oglinzi electrice pe van(instalatia propriuzisa cu joystik+releu,soclu,pini noi+buton dezaburire,soclu,pini noi)-165 lei


            Maneta stergatoare cu buton CB,noua,de origine-55 lei

            Coltare parbriz-40 lei/set
            Serigrafie alba benzina,motorina-55 lei

            Display normal-10 lei (2)

            Aparatori noroi fata,noi,de origine PH1-55 lei
            Aparatori noroi spate,noi,de origine PH1-45 lei
            Aparatori noroi fata,noi,de origine PH2-85 lei
            Aparatori noroi fata,noi,de origine Sandero-85 lei
            (kit de prindere inclus)

            Aeratoare complete cu inele cromate(originale)-...65 lei(set 4 buc)
            Consola climatizare noua Logan 2 cu butoane cromate-85 lei
            Manere cromate interior PH2-65 lei/set 4 buc

            Pachet crom(aeratoare complete,consola climatizare,manere int)-175 lei

            Fitru polen original-25 lei
            Filtru aer original dci-25 lei
            Filtru ulei original dci-25 lei

            Fitru polen original Logan2 -35 lei


            Piulita fixare roata de rezerva-10 lei
            Tablou sigurante SH-45 lei

            Set de 5 covorase tavita noi(polonia)-95 lei

            Comanda audio noua-65 lei
            Comanda audio noua+microfon-100 lei
            Comanda audio noua+microfon+mufe noi microfon-120 lei
            Comanda audio noua+microfon+mufe noi microfon si mufa alimentare-130 lei

            Butoane consola climatizare noul Duster-40 lei/3 buc

            Plafoniera 3 becuri Fluence SH-35 lei(mufa neoriginala inclusa)-1buc
            Plafoniera 3 becuri BMW SH-35 lei(mufa originala inclusa cu pini noi)1buc

            Set mufe alimentare mp3-50 lei

            Proiectoare Valeo noi cu becuri Osram H 16 incluse Logan 2-100 lei

            Lumini drl clio 4-150 lei(mufe si papuci noi incluse)

            Chedere Duster 2 -35 lei/set 2 buc

            Lampa noua montaj in fata de usa(cu bec)-13 lei/buc,10 lei/buc la set de 4/buc.
            Bucsa centrare diesel-27 lei
            Bec scala-2 lei


            Buton ECO,nou-35 lei
            Buton cruise control,nou-35 lei

            Consola SH cu 5 butoane,buton sofer cu impuls-85 lei
            Set 2 butoane SH spate-60 lei
            Mufe noi-10 lei buc.


            consola frana de mana ph2, SH cu tavita inclusa-65 lei


            Vitrina ceasuri Logan 2 cu geam nou inclus-45 lei
            Display ceasuri Logan 2-20 lei
            Placa electronica ceasuri Logan 2 (0 km) -40 lei

            Bujii dci Beru-150 lei/set 4 buc ( 38 lei/buc )
            Grila consola centrala ph2 cu modul centuri siguranta-85 lei

            Consola climatizare cu AC PH1-85 lei

            Reductie pentru montaj maciulie piele/plastic pe schimbator de ph1-25 lei

            Vitrina cu inele cromate si geam nou L2 -85 lei
            Serigrafie ceasuri Logan 2-45 lei
            Geam ceasuri Logan 2-35 lei

            Instalatie lampa torpedou+buton+lampa-45 lei

            Telecomenzi alarma-35 lei/buc


            Placa electronica-25 lei

            Clipsuri fete usi Logan 2 -2 lei/buc

            Opritor usa rezervor-4 lei/buc
            Opritor usa Logan ph1 de origine-55 lei

            Set 4 lampi Laguna cu mufe si papuci noi-120 lei


            Placa electronica ceasuri Duster 0 km-25 lei

            Clapeta deschidere capota motor noua de origine-15 lei


            Set garnituri cutie filtru aer dci-39 lei

            Montaj instalatie oglinzi electrice-70 lei (~2 h)

            Chedere Duster 2-35 lei/set de 2 buc

            Lampa nr MCV noua-35 lei
            Vitrina ceasuri Duster-85 lei

            Ornament negru pentru centuri spate-8 lei/buc

            Filtru polen original Logan 2-35 lei

            Capitonaj usa portbagaj Logan 2-25 lei
            Capitonaj spatar bancheta Logan 2-25 lei

            Ecran negativ-45 lei
            Geam ceasuri nou Logan 1-30 lei

            Parasolare noi -100/set.

            Tubulatura incalzire spate berlina-85 lei
            Tubulatura incalzire spate MCV(fara partile pt ultimele locuri,dar se potrivesc si la berlina)-85 lei

            Oglinda interior noua-85 lei

            Bec Lumini De Zi Logan 2, Sandero 2, Duster(TOSHIBA)-22 lei/buc

            Set proiectoare Logan 2 Valeo cu bec inclus-100 lei

            Abtibilduri originale pt spoiler-9 lei/buc
            Capac sigurante complet-25 lei
            Set de 2 bucse originale pentru tija schimbator-19 lei


            Bricheta cu bec,noua-45 lei
            Consola Duster -S H-65 lei
            Agatatori parasolar fara surub-25/set 2 buc.

            Capitonaj capota cu pasla pentru Logan 2- 39 lei(clipsuri incluse)
            Set capitonaje pentru spatele stopurilor Logan 2- 30 lei(clipsuri incluse)


            0764391888
            Attached Files

            Comment


            • axscu vreau eu spatiul de depozitare ph 1 si abtipilduri spoiler originale.
             SRF TARGOVISTE

             Comment


             • Butonul de cruise control,nou-35 lei mai este disponibil?

              Comment


              • Ce reprezintă ”Abtibilduri originale pt spoiler”? Mulțumesc!

               Comment


               • Salut,

                Vreau si eu urmatoarele :

                Bucsa tija capota...3lei 4buc
                Agatatorii parasolar-...15 lei/2buc 1set
                Mocheta spatar portbagaj-PH1-...30 lei(clipsuri incluse) 1buc
                Obturatoare de praf(capace tiranti)-4 buc-20 lei 1 set

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google