Salut.Cat ar costa Autocolant negru stalpi ptr logan an 2007 cu tot cu transport la ploiesti? Multumesc anticipat.
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut alexyno..As dorii si eu ce ti-am mai enumerat mai jos.
Cum putem lua legatura?
IMG_0039.jpg + 1 bucataIMG_0040.jpg + 2 bucatiiIMG_0028.jpg + 2 bucatii P1020568.jpg + 2bucatii si aptibildu ala la oglinzii cu numaru BZ.63.LUP
Multumesc!Last edited by Capucino :>; 27 June 2012, 23:30.Prea multii prostii pentru o tara asa mica
Comment
-
sal debea am devenit membru logan club si felicitari ptr stikere .. ..autocolante si respect ptr toti membriLast edited by ionut danyel; 29 July 2012, 16:33.
Comment
-
Salut
Vreau si eu 2 stickere OMP si 2 stickere cu numele meu dar sa scrie in felul urmator: Cristian M.
Multumesc!Last edited by Christnacht; 4 August 2012, 18:39.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Salut, doresc si eu 2 parasolare: fata simplu negru, si spate alb ca in imagine daca se poate.sigpic
Comment
-
vreau si eu un pret pentru sticker-ul urmator la o dimensiune de 20 cm inaltime. Ma intereseaza daca poti face imaginea fara fundal, ca la scris, sa ramana pe masina doar poza, fundalul sa fie caroseria masinii.Attached Files
Comment
-
normal ar trebui sa se inchida deoarece este plecat din tara. dar nu se inchide, deci va rog cititi inainte sa postati.Originally posted by VlaD2803 View PostAlex este plecat din tara, si comenzile merg foarte greu. Se intoarce din cate am inteles prin NOIEMBRIE. Pana atunci, o lasa moale...
Sper sa dea un semn cand se intoarce!
BAFTA.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment

Comment