Vand Logan 1.6

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand Logan 1.6

    Masina e 1.6 mpi din 2005. Are 68.000 km. Are AC, geamuri electrice fata, servodirectie, oglinzi electrice incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar, alarma, inchidere centralizata, airbaguri frontale.
    Are si imbunatatiri: manere interioare portiere si aeratoare argintii, model Prestige, culori leduri bord schimbate in rosu si albastru, maner schimbator de viteze original din piele model Prestige, portbagaj insonorizat cu insonospray cauciucat si fonomin si complet mochetat, carlig pentru bagaje in portbagaj, deschidere portbagaj din telecomanda sau de la buton interior, podea insonorizata cu aluband si fonomin, sistem audio schimbat, cu cd Sony si difuzoare ovale pe spate, folie autorizata Llumar pe luneta si geamurile laterale spate, mocheta capota motor. Masina are anvelope de vara Dunlop si se vinde si cu doua anvelope de iarna Good Year Ultragrip 7+ pentru fata si doua anvelope all seasons Kormoran pentru spate. Distributia a fost schimbata la 64.000 km impreuna cu capetele de bara. Masina se poate vinde si cu filtru de aer sport.
    Mici defecte: portiera si aripa stanga spate au fost zgariate si nu au fost vopsite cum trebuie, calitatea lacului folosit de service fiind slaba, astfel ca vopseaua s-a matuit si decolorat. Muchiile de langa parbriz ale portierelor au doua puncte de rugina, de la pietricele de pe drum (cel putin asa mi-au spus cei din service, cand am vrut sa rezolv problema pe garantia de 6 ani anticoroziune). Ambele probleme se pot rezolva cu cheltuieli mici.
    In afara de micile defecte prezentate, masina arata si functioneaza perfect.
    Pretul este de 3.650 euro negociabil.
    Attached Files

  • #2
    Cele doua anvelope GoodYear s-au dat. Pretul de pornire a negocierii a scazut cu 100 de euro.

    Comment


    • #3
      Masina s-a vandut. Se poate inchide.

      Comment


      • #4
        la ce pret, daca nu te superi ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

        Comment


        • #5
          3250 euro......fara kitul de aer sport.....ala il vand separat

          Comment


          • #6
            multumesc pentru raspuns.
            aici se inchide
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google