If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce dimensiuni au anvelopele?Sunt interesat de jante si de franele cu disc dar sa vad ce dineros am ,le-ai rezervat cuiva?poate apuc sa le iau eu daca nu se dau.Spor la vanzare exclus jante si frane )
arcuri sport hr taiate o spira 500lei montaj inclus ptr bucuresti,volanu,scaunele,centurile,bordu,suruburi le dekadere,mocheta sau dat,cine a dat Pm-uri rog sa sune sa stabilim detali,se adauga la vanzare si cort clapeta marit 250lei,bara stabilizatoare spate cu reglaj,200lei.
Upppp cu jucariile.
Oz ultraleggera 16+dunlop Sp Sport 2.100lei
Evacuare Serpisori+banda+traseu fara catalizator si intermediara+finala Borla ProXs 200euro.
Ceasuri Stack pentru presiune ulei si temperatura ulei(cel de presiune nici nu am apucat sa montez sona(Deci e nou)+sonde+adaptor sub filtru de ulei+adaptor la sonda originala de presiune+suporti aeratoare(se poate libra cu iluminare albastra sau alba by ZeXtar) 120euro
Frane spate pe disc de reno clio 120euro(la schimb cu tamburi originali(alfelf nu ai pot da,ca am modificat axul original).
Arcuri sport HR taiate o spira(mai joase decar normal cu 6mm)500lei cu montaj inclus.
Vand galerie admisie originala,in stare perfecta 100lei
Chiuloasa echipata,necesita refacute scaunele de pe evacuare 200lei.
Boxe Hertz dv 165 50lei perechea
Corp clapeta marit 200lei,sau corpu clapeta al meu marit la 50 si ceva,lustruit,intarit pe exterior sa nu cedeze etc.260lei.
Bari de rigidizare fata/spate(cea spate este cu surub cu reglaj,si demontare foarte rapida)+montaj 100euro
Danny,daca vrei grila sunama sa vi sa o iei,nu ma tine cu ea ocupata,ca o dau altcuiva care chiar il intereseaza.
Schimb capota portbagaj cu eleron dacia integrat cu alta capota originala.(albastra egee,sau alba) ccapoa necesita o revopsire pentru a fi impecabila. 200lei diferenta.100lei pentru o capota albastru egee.
Bara de rigidizare spate cu reglaj.200lei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment