Vand set injectoare și pompă de injecție Logan 2 1.5 dci euro6 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand set injectoare și pompă de injecție Logan 2 1.5 dci euro6 2017

Vând set 4 injectoare și pompă injecție Logan 2 2017 1.5 dci, euro 6, funcționale. Au fost schimbate preventiv, fiind cele originale, mașina personală avea 236k km. Preț: 1200 lei setul de injectoare, 1500 lei pompa de injecție.

Preventiv, adica de ce au fost schimbate ?
    Last edited by george.sce; 2 weeks ago.

Comment

Ca sa ma duc la Buzau sa le curăț și să aud eventual că unul sau două pișă pe retur, m-am lipsit. Injectoarele de la acest motor nu se repară nici la Buzău, nici la Total Service București, am vorbit în ambele locuri. Posibil să nu aibă nimic, dar, cum plec des la drumuri lungi, chiar și în afară, nu am vrut să risc aiurea. Pompa am schimbat-o ca să fie totul complet, mai ales că făceam și distribuția și e nevoie de o presa specială pentru fulie. Ceea ce remarc după schimb e că mașina e mai vioaie, adică injectoarele ar trebui curățate, clar.

Comment

Pai sunt functionale sau nu ?

Inchirieriauto-otopeni.com compania ofera clientilor solutii personalizate si profesionale de inchirieri auto otopeni dar si servicii pentru cei care au nevoie de o solutie de inchirieri auto bucuresti fara garantie la cele mai mici tarife de pe piata. Daca aveti nevoie de o solutie personalizata si profesionala de rent a car bucuresti cu livrare va oferim servicii de top.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google