If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cumpar Prelungire Capota Sau Pleoapa Logan (vezi Foto)
a iesti bine.. dar chestiile alea de protejat proiectoarele cum le'ai facut?sunt tare interesante..aaa app fa cateva poze si la sistemul de prindere te rog frumos
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Din cate stiu eu...prelungirea aia nu are treaba cu deschiderea capotei...ea fiind prinsa oarecum de partea de sus a spoilerului. Colegul cred ca ne poate lamuri...
corect ! se prinde de partea de sus a spoilerului (silicon desupra grilei cromate, si prinsa in suruburile de la faruri pe laterale) de unde am luato ? protuning baia mare, nr lor de tel pe prima pagina a acestui tread ! chestiile de la proiectoare sunt HANDMMADE BY ME (4 -5 ORE)
eu nu sunt cu pleoape cu nebunii, dar arata bine masina. + pentru bandouri, dar protectia pentru proiectoare cred ca e o idee buna strict pentru protectie, la design o trec la minus.
Foarte frumos,imi place,bravo.Te rog spunemi cum ai facut protectiile la proiectoare???din ce materiale si rama aiai neagra ...cum ai facuto??Multumesc
Am citit cum ai facut,merci,nu am fost atent sa vad ca ai scris mai sus
Last edited by danielriz; 2 March 2013, 21:30.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment