Te dezamagesc darkule...Nu le mai iau...Sper ca nu te superi

Instalatia Audio Laureate Nefolosita

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

2 dif-uri Blaupunkt cu capace si suportii de prindere-30 ron
 2 dif-uri Alpine ovale in cutie (folosite nu f mult timp)-70 ron
 1 Modulator FM cu tot ce-i trebuie:telecomanda, cablu Ipod (mai putin memory stick usb)-30 ronIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
 Comment
- 

Nu-mi place sa intervin in astfel de situatii...Pt mine e o chestie de bun simt, sper ca intelegi plus ca una e sa cumperi un lucru nou, caz in care, chiar nu vroiam sa interferez cu Alpine-urile mele! Sa le stapanesti sanatos! Sa le stapanesti sanatos!

Revin:

2 dif-uri Blaupunkt cu capace si suportii de prindere-30 ron
 2 dif-uri Alpine ovale in cutie (folosite nu f mult timp)-70 ron
 1 Modulator FM cu tot ce-i trebuie:telecomanda, cablu Ipod (mai putin memory stick usb)-30 ronIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
 Comment
- 

Nu trimit prin posta sau curier ca e mai mare deranjul pt atatia bani, sper sa intelegi!Vezi ca mai sunt colegi de pe forum care vand dif-uri Blaupunkt si poate trimit ei prin posta, eu ma rezum la bucuresteni!Multumesc!O zi buna!

In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul Nu trimit prin posta sau curier ca e mai mare deranjul pt atatia bani, sper sa intelegi!Vezi ca mai sunt colegi de pe forum care vand dif-uri Blaupunkt si poate trimit ei prin posta, eu ma rezum la bucuresteni!Multumesc!O zi buna!

In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
 Comment

Comment