If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca ziceai ca vrei sa faci plafoniera mai puternica iti trimiteam un radiator elegant cu niste LED-uri montate pe el care faceau mai multa lumina decat alea 3 Nichia si te duceau ca bani tot pe acolo.
a fos ceva de proba...am in plafoniera tot d-astea nichia 8 la numar...oricm sunt smecherie rau nichia....cine vrea leduri de caliate....sa cumpere nichia..nu se compara
Mi-am pus leduri de la zextar multichip si pot sa spun ca sunt foarte multumit
Mai jos si cateva poze inainte si dupa montaj
(de precizat ca ledurile vechi de pe pozitii sunt din gama philips blue vision care au lumina ceva mai alba si puternica fata de cele stock si la plafoniera aveam becul stock)
Pentru numar de inmatriculare ce variante ai ?(Acum ceva timp mi am luat pozitii de la tine si as vrea tot culoarea aia, alb neutru parca ca arata super ms.)
Preturile pentru lampa de numar incep de la 18 ron, insa variantele mai scumpe trebuiesc realizate la atelier, adica sa avem lampa sa o lucram. Daca vrei culoarea de la pozitii este varianta de 18 ron.
Salut as dori si eu un set de leduri pentru pozitii dar precizez ca am xenon de 6000k si as dori ceva de acceasi intensitate luminoasa si un pret cu tot cu transport pana la Timisoara.Respect.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment