Vand Set Arcuri Stock Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Raspuns pentru razvanamza

Colegu, fara suparare, dar cred ca nu ai ce face si incerci sa te bagi in seama.
    1.Arcurile sunt originale
    2.Ai spus ca esti "interesat (oarecum)" de arcuri pentru MCV, eu iti raspund ca arcurile sunt de berlina, iar tu imi faci o "oferta".
    3.Nu ai de unde sa stii ce am incercat eu sa postez si cum m-a cenzurat crististreulea.
    4.Stiu cine este crististreulea, dar nu cred ca are nevoie de linguselile tale.

Comment

Te tragi cam tare de sireturi cu mine. Faptul ca am berlina si caut arcuri la modul general inseamna ca pot sa-ti fac si tie o oferta. Daca vrei sa stii cata "credibilitate" am, cauta thread-uri si posturi cu si despre mine, apoi mai vorbim. Daca ai fi cautat deja, stiai ca imi caut arcuri, si stiai la ce ma duce mintea. Spor la vanzare!

PS. Vezi ca il stiu pe Cristi mai mult decat "de pe forum", nu-i nevoie sa-l "lingusesc" Sper ca citeste, si se prapadeste de ras

Comment

Prietene crede-ma ca am alte lucruri mai importante de facut decat sa ma trag de sireturi cu tine, dar daca tot incerci sa te bagi atat de mult in seama hai sa-ti vedem "crediibilitatea".
        Ghinionul tau este ca m-am uitat si eu pe forum si am vazut ce fel de om esti.
        Poate ca am eu ceva cu tine, dar ia uite ce spun alti colegi de pe forum despre tine.
        Cezar :"Tu esti suficient de frustrat sa arunci pastila cu bogatia!
        Bogatia o ai in cap, ca banii azi ii ai, maine nu ai!
        Crezi ca ma doare pe mine-n dos de cat castigi tu? Am zis asta ca sa vad cum reactionezi, si ai facut-o exact ca un cocalar ce sta cu ma-sa la bloc: "Bueiii... eu castig mult bueeeiiii..."
        einstein1984: "Are culbutorii de solenza? Ma rog, masina aia vede numai ce e mai bun, ulei mineral, anvelope resapate, gpl..."
        Cezar :"- iar tu amice, nu pacalesti pe nimeni cand te dai mare si rotund!!! Exact acelasi tip de om pe care tu-l acuzi ca sta cu ma-sa in garsoniera dar are BMW. Insa in aceeasi situatie esti si tu: iti iei masina, dar nu o poti intretine! Halal!"
        Si asta am gasit doar in catrva minute de cautare pe forum.
        Oricum felicitarile mele. Esti unicul proprietar de Logan HIBRID !

Comment

Nu vreau sa ma.bag aiurea in discutii, eu am dat pe arcuri.noi. de origine 360 lei, 100 lei /buc fata si 80 lei buc. pe spate , am vandut si arcuri stoc set conplet 60.000 km la 150 lei deci cine iti pune ca ceri mult nu are nimic cu tine, bafta la vanzare in continuare

Comment

GT, fara suparare, ai citit fix ce NU trebuie, de la persoanele cele mai "stralucite". Faptul ca am facut o conversie de motor cu interne (singura functionala de pe forum, +/- ceva probleme de compresie) unele imbunatatiri pe frane, niste recomandari cat mai la obiect pe diverse domenii (inclusiv gpl) ar trebui sa-ti dea de gandit, nu comentarii rautacioase... Vei gasi din-acelea si la thread-ul lui Dsign sau Joker. Sa intelegem ca si ei sunt niste dubiosi?

N-am nici o legatura cu HMV (poate ne-am vazut pe la intalniri, dar nu suntem amici), si imi da dreptate. Ar trebui ca, la statutul tau (incepator pe forum, abia ai luat Loganul, habar n-ai preturi & shit) sa fii mai rezervat cu acuzatiile. Dupa aceea ai sa te plangi ca vreun moderator ti-a sters comentariile, si nu stii de ce!

Oferta mea nu mai este valabila.

Rog un moderator sa faca putina curatenie...

Sfatul meu, de "batran": Gura mai mica intr-o comunitate noua. Nu oi fi eu un membru "iubit" pe aici, dar multi iti vor vedea atitudinea si te vor evita in viitor. Ai inceput cu stangul....
            Last edited by razvanamza; 23 June 2014, 09:08.

Comment

Hai ca m-ai dat gata cu "batranetea" ta ! Primul meu Logan l-am cumparat prin februarie 2006, iar cand mi-am luat prima Dacie 1310, prin 1997, mi-e tema ca nu aveai inca buletin. Batranetea in sine nu este o virtute si nu poate sa inlocuiasca niciodata inteligenta.
              Pai hai sa vedem ce spuine 08MeLC despre "inventia" ta:
              o8MeLC:"Cat despre razvan ... are multe idei fixe la care nu vrea sa renunte desi toti spun ca nu e bine incercand sa ii faca pe ceilalti sa gandeasca euforic ca el, ceea ce este destul de greu (vedeti exemplu filtrului minune)"
              "Sincer imi doresc sa iti reuseasca dar cu atata inganfare imi e sa nu faci aceeasi prostie ca mine. Eu nu am reusit dar am fost cam singurul din club care a avut curajul sa faca asta si nu ca mi-ai spus tu. Modificarea asta o tatonam de aproape 1 an in care am cautat mesteri, piese si informatii, iar ea s-a concretizat cand am strans o suma considerabil mai mare decat calculul facut pe foaie pentru a fi sigur ca voi avea bani si pentru eventuale neplaceri. (nu mai spun de tupeul tau de a posta pe topicul acela de inventii... mai ales ca masina nici nu e inca gata, e ca si cum ai participa cu o inventie doar proiectata. E adevarat a fost pusa in practica de mine si merge dar tot nu e frumos""

Comment

Degeaba ai permis de mult timp daca n-ai bun simt! si s-ar putea sa te inseli cu varstele...Melc e ala care a crapat cumva un motor facand aceeasi conversie ca mine, dupa ideile mele, dar cu alt mecanic?

Vezi ca in comunitatea asta esti nou si daca ai 99 de ani! Si dupa cate lasi sa se intrevada, nu prea ai habar ce este aia un forum, si nici regulile de aici. Daca tot te-ai apucat sa citesti cu si despre mine, poate vei invata si din lucrurile pozitive. Cat despre inteligenta, nu duc lipsa. Dar iti multumesc ca te preocupi
                Last edited by razvanamza; 24 June 2014, 11:55.

Comment

Fara suparare domnule GT, dar va certati aiurea pe threadul dumneavoastra, umpland toppicul cu ,,of toppic``, in loc sa incercati sa duceti la bun sfarsit scopul lui, adica sa va vindeti produsele. Daca dumneavoastra credeti ca nu e corect pretul de inceput, si anume cel editat de Cristi, puteti sa cereti inchiderea threadului si sa incercati sa vindeti produsele pe un site specializat de anunturi vanzari-cumparari, la ce pret doriti dumneavoastra. Daca citetati regulamentul acestui thread vedeati ca moderatorii au dreptul sa accepte sau sa nu accepte anumite threaduri si implicit sa le modifice daca ceva nu este in regula, printre care si cele dedicate anunturilor. Daca in trecut pe aici s-au mai vandut arcuri e clar ca moderatorii stiu cum ,,merge piata`` asa ca un pret prea mare va fi editat si iar daca produsul nu se vinde intr-o anumita perioada de timp pentru a-l vinde se fac updateuri la pret sau oferte, in caz contrat tot moderatorii cer asta, mai ales daca pretul este unul destul de mare. Este o comunitate mare a loganistilor, iar lucrurile merg bine pe aici. Nu am nimic cu dumneavoastra dar threadul cu Anunturi este sub-forum deci ar trebui sa fim multumiti ca datorita moderatorilor avem si asa ceva. Deci asta nu este un site numai pentru vanzari-cumparari, asa ca ar fi omenesc sa incetati cu devierile de la subiect si sa incercati sa vindeti produsele in liniste si cumsecade, dupa reguli. Daca nu vreti reguli incercati pe OLX, OKAZII etc. Numai bine domnule, si spor la vanzare!

Comment

Prietene, am gasit multe alte comentarii negative la adresa ta, dar si asa te-am bagat prea mult in seama. Ce am remarcat la tine e ca atunci cand nu mai ai argumente o bagi pe aia cu vechimea ta matusalemica. Prostia asta n-am mai auzit-o de cand am facut armata.
                    Bravo! M-ai invins ! Poti sa scrii orice de acum incolo ca nu o sa-ti mai raspund. Ai mintea mult prea odihnita si nu pot sa ma pun cu tine.

Comment

Ma faci sa rad, "prietene". Dar spor la vanzare!

Scriam mai sus (dar n-ai citit) ca vei gasi comentarii negative la adresa oricarui membru. Fiindca suntem diferiti, si deci avem si gusturi diferite, idem si cu parerile. Sa inteleg deci ca Jocker, Dsign, 08Melc, Alessandro sau Cos_min_i sunt si ei "ciudati"?? Sunt destule replici nelalocul lor si in thread-urile lor. Cu toate astea, sunt o valoare pentru forum, si nu cred ca poti spune ca nu-s OAMENI. Ba chiar de pe thread-uri ca ale lor ai aflat ce arcuri sport poti monta in locul celor pe care vrei acum sa ti le "decontezi" vanzand la un eventual fraier arcurile de care nu mai ai nevoie....

Ai fost nervos de pret si am sarit pe tine fiindca esti al nustiucatalea care vrea pe arcurile stock preturi mai mari decat pe alea sport, dupa ce le-a "aruncat" de pe masina lui. Daca eu eram moderator, aveai ban instant! Moderatorii au fost inca prea binevoitori ca au lasat offtopicul sa curga, si au acceptat sa pui asa devreme un thread de vanzare. Sunt alte forumuri (multe tare) unde nu poti vinde fara sa ai 50-100, chiar 250 de posturi (exceptand cafeneaua). Pentru asta exista Mercador, Tocmai si Okazii (si Ebay....). Aici este nevoie de oameni ce doresc sa contribuie la o comunitate, impartasind idei, tehnici, solutii, marci de produse sau inventii care se preteaza masinii pe care o detin!

Ca sa-ti faci o idee de pret, direct de la mine, am vandut set arcuri Vogtland (cost noi-noute!!! 500 ron) + amortizoare scurtate si intarite la 350 de lei. Cat crezi ca merita niste arcuri stock? Dar un set de Eibach second?

Singurii tai clienti pot fi doar cei care au constatat deja ca au vandut arcurile aiurea si vor un set inapoi (pentru iarna, drumuri rele), sau cei care vor sa faca diverse experimente (o spira taiata, intariri, etc..). Cand ti-am scris acolo ca mai mult de 150 de lei nu primesti, ti-am spus din prisma experientei vanzarilor anterioare, a preturilor din Vitan, si chiar a experientelor personale. Nu-ti vrem raul...
                      Last edited by razvanamza; 24 June 2014, 13:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Anunt valabil. Pret 250 lei.

Comment

Originally posted by GT 1.2 View Post
                          Eu stiam ca cenzura a disparut dupa 1989, dar vad ca pe site-ul asta sunt "moderatori" mai vigilenti decat cenzura comunista. Tovarase crististreulea de ce-mi cenzurati opiniile? Mai ales ca ele au fost foarte elegante in raport cu comentariile postate pe threadul meu.
                          Astept un raspuns cat mai rapid, in caz contrar ma voi retrage de pe acest "forum" pe care nu am voie sa-mi exprim opinia.
                          asta era opinia ta? "Ii rog pe cei care nu vor sa cumpere sa-si vada de treaba si de anunturile lor."
                          se subintelege din regulament ca sunt interzise comentariile la bursa, eu doar faceam curat si am sters tot ce tinea de offtopic.
                          dar fiindca m-ai facut tovaras, tocmai am pus la loc tot gunoiul sters si n-am sa curat restul de gunoi care a aparut intre timp, spor la vanzare.
                          Attached Files
                          Last edited by crististreulea; 28 June 2014, 00:32.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Comment

Comment

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google