Buna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
in mod normal vii cu masina si ti l inlocuim dar nefiind din localitate ne spui adresa si il trimitem prin curier Sa ai demontat pe cel vechi si copie dupa certificatul de garantie sa le dai la curierOriginally posted by dany_6900 View PostBuna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !
nu avem dar cele de AL sunt la acelasi pret ,sunt mai rezistente ,mai frumoase si mult mai usoareOriginally posted by andrrei_ro View Postjante de tabla pt logan aveti? daca da la ce pret?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
certificat de garantie nu am primit! ci o simpla factura fara stampila ,fara semnatura care o am si pe mail daca nu ma insel ! Este demontat .Daca vrei va trimit numele,adresa nr de tel si verificati in baza de date cand am cumparat aceste produse !
Comment
-
nu avem Becuri Halogen H4 Philips/Osram. Avem instalatie xenon H4 BI-Xenon la 350 lei
eleron luneta avem gri inchis, gri deschis, rosu, galben pret 180 lei.Originally posted by cristidedea View PostEleron luneta pt. Logan aveti,...si la ce pret...???
Livrarea se face prin Urgent Curier si costa aprox. 25-30 lei.
Poza se poate vedea pe prima pagina din topic http://www.loganclub.ro/forum/divers...an-t10104.htmlJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Avem din fibra de sticla pleoape de logan ph1 la 15 lei/set
Pret BOMBA Instalatii Xenon H1, H3,, H7, H8, H9, H11, HB3, HB4, D2S, D1S de la 190lei/set
Pret BOMBA Instalatii Xenon H4-3 BI-XENON 330lei/set - compatibil LoganJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment

!!
My Honda ! 
Comment