)) tipul nu era chiar un... dorel...
)) si intr-adevar e un lot facut pt franta ! cum o fi nimerit la mine ? sper sa ajung saptamana asta in bucuresti sa-i cresc ''muschii'' !!!
)) tipul nu era chiar un... dorel...
)) si intr-adevar e un lot facut pt franta ! cum o fi nimerit la mine ?
)) ok ! m-ai convins ! recunosc ca ''nu le am'' cu mecanica, io-s doar birjar... si cateodata iau viata prea in serios ! 
sau macar vreun 1,6 cu talpa mai mica decat a mea !
dar se simte, e mult mai vioaie si exact unde ma interesa adica 1,2 si 3 vede numa' @5000, dupaia un pic de 4 si a 5-a doar de mers la 120 - 130. mai mult nu prea imi trebuie decat pe autostrada. ma alatur celor care ziceau ca ''le pare rau ca n-au facut-o mai demult...''

o sa incerc sa filmez si sper ca nu spatele lu' 1,6 !!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment